2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hadi ya . Bende çok hareketliyim . Hiç canımın kıymetini bilmiyorum diye kızıp duruyorum kendime . Bu hafta da geçsin uzanicam bol bol diyorum yine aynı yine ayniyim . 30 dan sonra uzanirim diyorum . Bakalım :) . Sen şimdi dinlenerek geciriyorsun değil mi

Sıkışmaktan kasıt bu olabilir o ayağın kafanın üstüne nasıl çıktığına inanamıyorum hala

Eklentiler

• 157B812A-1A24-45A7-BCD3-B7ED58B0CE54.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 76
Çift yumurta ikizi ama 10 gün ileriden gidiyor gelişimleri ben elimden geldiğince dayanmaya çalışıcam ama çok fazla ağırlaştım malesef
Son zamanlarında az az almaya başlayacaklar benimde 1.5 hafta önden gidiyorlardı. Sonra kendi zamanlarına döndüler. Eğer evde bakabilecek biri varsa sana devamlı yatmaya calis biraz daha bekle ki küvöze girmesinler . Sende haklısın ama bazen enfeksiyon ciğer gelişimi emme refleksi yüzünden de alabililiyorlarmış . Ama baktın olmuuosa gene senin kadarın canımm 34 e gireceğim 1 gün sonra doktorum ısrarla 37 diyo

Ben mecburi yatıştayım 2 cm acilmam var erkek olan Doğum kanalına girmiş doktor bwklwtebildiği kadar bekletiyor ama bayramdan sonra gelcek gibi gözüküyorlar sen işini garantiye al 30 a kadar tamamla herseyini ben 1 gün ayakta kaldım yetti valla bunların gerçekten sağı solu belli olmuyor

Mecbur kalmadıkça kalkmıyorum aslında hastane işleri olduğunda biraz yoruyor şimdi bide belimin sağ tarafında ağrı var okadar canım acıyor ki bi görebilsem bi kucağıma alabilsem başka birşey istemiyorum. Benim doktorum daha öncede 34 haftada doğum yaptırmış küveze girmemişler sıkıntı olmazsa gene sıkarız dişimizi ben doktoruma güveniyorum o ne derse onu yapıcam Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah

Maşallah diyorum sana . Doğum kanalına girmiş haliyle bekletilmesi de iyiymis doguma almamış hemen . Allah gönlüne göre versin canım ya zor şeymiş ikiz hamilelik . Umarım bebeklerimiz hayırlı evlatlar olurlar . Analar neler çekiyor aaah ahhh :)

Amin Canım inşallah 30 dan sonra sende bi tık daha zorlanacaksın hazırlıklı ol herşeye zaman cok çabuk geçiyor yeterki dinlen yat ayakta kalmak yürümek bize göre değil :) o yüzdem işlerini bitirmeye bak

Amin Canım inşallah 30 dan sonra sende bi tık daha zorlanacaksın hazırlıklı ol herşeye zaman cok çabuk geçiyor yeterki dinlen yat ayakta kalmak yürümek bize göre değil :) o yüzdem işlerini bitirmeye bak

Ah be canım bir tane de hareketli evladım var . Dinlenmek çok zor .. Allah yardımcımiz olsun bu günlerde geçecek inşallah

hadess canım bugün doguma gidicektin sanırım. Rabb'im en guzel sekilde lolaylikla kucağına almayi nasıp etsin. Gelismeleri bizimle paylas. Allah yardımcın olsun

Ilk başlarda benimde tsh düşük t3 yüksekti bhcg ye bağlı baskılama oluyormuş halen 15 günde bir tsh t3 t4 baktiriyorum t3 duzel di ama tsh yavas yavas duzeliyor ilac baslanmadi

Ya bu kan ilaci mi kilo aldiriyor hic kilo almiyordum kan ilacina basladim 2 haftada 1.5 kilo geldi birden ki azicik kacamak yaptim oysa ondan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…