- 29 Eylül 2014
- 226
- 134
- 103
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.901
Decavit yerine ne kullaniyorsunuz canim? Ben de dikkat etmeme ragmen aliyorum. Bir de decavit bende mide asiti de yapiyo galiba icince kotu oluyorum
Decavit yerine ne kullaniyorsunuz canim? Ben de dikkat etmeme ragmen aliyorum. Bir de decavit bende mide asiti de yapiyo galiba icince kotu oluyorum
Himmm omepa da karsilamiyor fiyat 100 kusur cok pahali baktim icerikte vinelac daha iyi.kilo aldirmiyor diyorsun dimi birde fiyati ne onun.yaninda kan ilaci kullaniyormusunBana da dokunuyordu decavit. Vinalac tavsiye etti doktorum. Prebiyotikli ksbizligi önlüyor. Devlet katsilamiyor.
Himmm omepa da karsilamiyor fiyat 100 kusur cok pahali baktim icerikte vinelac daha iyi.kilo aldirmiyor diyorsun dimi birde fiyati ne onun.yaninda kan ilaci kullaniyormusun
Tamam canim tesekkur ederim yarin randevum var bir sorayim ben deBana da dokunuyordu decavit. Vinalac tavsiye etti doktorum. Prebiyotikli ksbizligi önlüyor. Devlet katsilamiyor.
Ben de decavit kullaniyorum canim ama benim midemi de kotu yapiyor surekli gaviscon kullaniyorum. Vinelac diye hir ilac onerdi burdan arkadaslar ben de doktoruma soracagimİmom diye bir hap kullaniyordum yeni bitti . Evde elevit vardı . Simdi onu kullaniyorum.Dr randevum salı günü . Salı günü yeni bir tane yazdiracagim . Onerdigin birşey var mı :)
Canim ben de yeni yeni fark etmeye basladim. Normalde reflu vardi bende zaten ama hamilelikte daha cok artti. Decaviti icince hemen basliyo asitlenmeKizlar decavitin ne gibi yan etkileri oldu,bende kullaniyorum ama bana bi yanetkisi oldumu bilmiyorum,yasadigim sıkıntılar hamileliktendir diye dusunerek ilaci hic sorgulamadim
Bende aliyim diyorum onu kabizliga iyiymis su duphalak midemi mahvediyor.sen de bir sor arkadasim benim kontrole cok var yazisalim burdanBen de decavit kullaniyorum canim ama benim midemi de kotu yapiyor surekli gaviscon kullaniyorum. Vinelac diye hir ilac onerdi burdan arkadaslar ben de doktoruma soracagim
Tamam canim yazarimBende aliyim diyorum onu kabizliga iyiymis su duphalak midemi mahvediyor.sen de bir sor arkadasim benim kontrole cok var yazisalim burdan
Benim son 4,5 kontrolumun hepsinde doktorum alttan muayene etti ve herseferinde endiselenmene gerek yok zarari olsa yapmazdim dedi. 31.haftadaki açılma ve rahim boyundaki kisalmayida o muayene sayesinde farkedip önlem aldik. Bundan sonraki kontrollerim haftada bir olacak ve hepsinde ayni muayene yapilacak bence bi sakincasi yok ama yinede sen bilirsin canimKızlar iyi kandiller bişi sorucam ben carsamba gittiğimde doktor alttan kontrol edicek ettirmesem mi rahim açılmana bakmam lazım dedi. Ya tedirgin oldum bilemedim. En son gittiğimde üstten baktı açılman var sanırım dedi rahim ağzın 1 e düşmüş çocuğun bası Doğum kanalına girmiş dedi. ama tereddütte kaldım emin olamadım.
Tebrik ederimmm. Kac haftalik dogdular :) ben bu kunyeye nerden bakiliyo bilmiorum o yuzden soruyorum herkese kusura bakmayin :)Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Cok şükür guzel haberin için. Çok merak etmiştim. Bolsutlu gunlerKızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Seninde gozun aydin canim. Hasret bitti en sonundaaa:)
Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Ayy canim cok sevindimKızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?