2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Decavit yerine ne kullaniyorsunuz canim? Ben de dikkat etmeme ragmen aliyorum. Bir de decavit bende mide asiti de yapiyo galiba icince kotu oluyorum

İmom diye bir hap kullaniyordum yeni bitti . Evde elevit vardı . Simdi onu kullaniyorum.Dr randevum salı günü . Salı günü yeni bir tane yazdiracagim . Onerdigin birşey var mı :)

Kizlar decavitin ne gibi yan etkileri oldu,bende kullaniyorum ama bana bi yanetkisi oldumu bilmiyorum,yasadigim sıkıntılar hamileliktendir diye dusunerek ilaci hic sorgulamadim

Himmm omepa da karsilamiyor fiyat 100 kusur cok pahali baktim icerikte vinelac daha iyi.kilo aldirmiyor diyorsun dimi birde fiyati ne onun.yaninda kan ilaci kullaniyormusun

Fiyatı 40 TL sanirim hep eşim gidiyordu eczaneye.kan ilacını birajtirdi bı doktor bı daha kullannmadi modemi çok bulandırıyor diye.kilo aldirmiyor. Zencefilli o yüzden hiç dokunmuyor mideme. Mide sorunum çok fenaydi benim.

İmom diye bir hap kullaniyordum yeni bitti . Evde elevit vardı . Simdi onu kullaniyorum.Dr randevum salı günü . Salı günü yeni bir tane yazdiracagim . Onerdigin birşey var mı :)
Ben de decavit kullaniyorum canim ama benim midemi de kotu yapiyor surekli gaviscon kullaniyorum. Vinelac diye hir ilac onerdi burdan arkadaslar ben de doktoruma soracagim

Kizlar decavitin ne gibi yan etkileri oldu,bende kullaniyorum ama bana bi yanetkisi oldumu bilmiyorum,yasadigim sıkıntılar hamileliktendir diye dusunerek ilaci hic sorgulamadim
Canim ben de yeni yeni fark etmeye basladim. Normalde reflu vardi bende zaten ama hamilelikte daha cok artti. Decaviti icince hemen basliyo asitlenme

Ben de decavit kullaniyorum canim ama benim midemi de kotu yapiyor surekli gaviscon kullaniyorum. Vinelac diye hir ilac onerdi burdan arkadaslar ben de doktoruma soracagim
Bende aliyim diyorum onu kabizliga iyiymis su duphalak midemi mahvediyor.sen de bir sor arkadasim benim kontrole cok var yazisalim burdan

Kızlar iyi kandiller bişi sorucam ben carsamba gittiğimde doktor alttan kontrol edicek ettirmesem mi rahim açılmana bakmam lazım dedi. Ya tedirgin oldum bilemedim. En son gittiğimde üstten baktı açılman var sanırım dedi rahim ağzın 1 e düşmüş çocuğun bası Doğum kanalına girmiş dedi. ama tereddütte kaldım emin olamadım.

Benim son 4,5 kontrolumun hepsinde doktorum alttan muayene etti ve herseferinde endiselenmene gerek yok zarari olsa yapmazdim dedi. 31.haftadaki açılma ve rahim boyundaki kisalmayida o muayene sayesinde farkedip önlem aldik. Bundan sonraki kontrollerim haftada bir olacak ve hepsinde ayni muayene yapilacak bence bi sakincasi yok ama yinede sen bilirsin canim

Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)
Tebrik ederimmm. Kac haftalik dogdular :) ben bu kunyeye nerden bakiliyo bilmiorum o yuzden soruyorum herkese kusura bakmayin :)

Kızlarıma kavuştum :) 1900 ve 2100 olarak doğdular. Küveze girmediler. Emzirme kısmını çözmeye çalışıyoruz beraber. :)

Çok şükür ne güzel haber bu . Bu mübarek gecede rabbim bol sütlü günler versin sana . . Gözün aydın veee yine klasik sözüm ''darisi başımıza '' :)

Ayy canim cok sevindim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin,küvöze girmemeleride cok guzel. Kilolari ultrason tahminlerine göre aynimi ciktil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…