- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.861
Maşallah canim neden 4 temmuz dedi normalde temmuz un sonu gibi olmasi lazim bnm dr bana öyle demiştiTeyzeler kontrolden geldik bebekler 1790-1800 kilo olmuşlar 2 haftada 500 gram almışlar çok yaramaz olacaklar nst bağlanınca sırt çevirdiler kalplerini yakalayamadıkbu ayı çıkarırsın dedi doktor 4 Temmuz istiyorum ben bakalım nasip ^^
Canim bana en son temmuz un son haftası demişti bi sknti olmazsa@bademsekerim seninle ayni gibi gunlerimiz. Sen ne durumdasin, dogumla ilgili tarih veriyor mu doktorun?
Kendime hiç güvenmiyorum o konuda :)Sen bana benziyorsun bende ha doğdular Doğucaklar söylene söylene 38 e geldim 34 ü unut :)))
4 temmuz benim için önemli yoksa doktor için farketmiyor :)Maşallah canim neden 4 temmuz dedi normalde temmuz un sonu gibi olmasi lazim bnm dr bana öyle demişti
Anladim cok tesekkur ederim.Ben çok kilo aldım canım 25 kilo fazla ile doğuma girdim 13 kilo doğumda gitti. Hamileykende pek dikkat etmedim açıkçası durum bence genetik ve fiziksel olarak bebeklerin yerleri genişti o sayede geliştiler. Insallah sizinde sağlıklı geçsin doğumunuz.
Anladım canım sag salim kucagimiza alalım ins sağlıklı olsun larda gerisi onemli degil:)4 temmuz benim için önemli yoksa doktor için farketmiyor :)
Ne zamandan beri boylesin peki . Ben hala normalim denebilir . Bu haftalarda nasildin kiValla şuan belden aşağısı pert oynatsam kemiklerim kırılıyor gibi dicem ama ayağımı olduğu yerden hareket ettiremiyorum eşim ayağımı tutup indiriyor kalkıyorum adım atamıyorumazdaha sabretmem lazım şu 34 ü göriyim cidden dua edicem
1 aydır fazla hareket ettiğimde böyle oluyorum canım. Sürekli yatsam bukadar sıkıntı yok ama kasık ve bacak birleşim yerlerim felaket ağrıyor malesefNe zamandan beri boylesin peki . Ben hala normalim denebilir . Bu haftalarda nasildin ki
30 dedim mi is bitio canim:)) inan bi yere gittigimde suan oturacak yer ariom 10 dk oturuyom 5 dk yuruyomMerak ediyorum hangi haftalardan itibaren zor geçiyor . Benim alışveriş konusunda da çok eskigim var . Bu hafta yapayım bari bir kısmını ?
30 dedim mi is bitio canim:)) inan bi yere gittigimde suan oturacak yer ariom 10 dk oturuyom 5 dk yuruyomalışverişini bitir bnce
Aynen bendede milat 30 du30 dedim mi is bitio canim:)) inan bi yere gittigimde suan oturacak yer ariom 10 dk oturuyom 5 dk yuruyomalışverişini bitir bnce
Cnm minnoşun birini dün aldım çok şükür diğeri de Allah’a şükür iyi önümüzdeki hafta nasipse o da çıkar diye umut ediyorum...büyük oğlanı hiç sorma bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştim...aşırı etkilendi evde terör estiriyor desem yeridir..yarın kep töreni yıl sonu gösterisi var minnoşunda dr kontrolü var daha şimdiden nereye yetişeyim bilemedim...evde çocuğun olup bir de ikizin olması hem kafaca hem de fiziken ciddi efor istiyormuş valla allah hepimizin yardımcısı olsun:)tırlatmazsak iyidir:)ilk günden bendeki şikayete bak..aman kızlar siz bana uymayınE Emotionn35 napıyoasun artık bu hafta çıkmadılarsa gelir oğluşların bizdede oğlan alışamadım diyip duruyor karıştık birbirimize vallahi geçecek tabi de yaz okuluna veriyim diyodum ama evden uzaklaşmış gibi hisseder diye Erteledim içim gidiyo ona bi köşede sessiz sedasız oturuyo bugün çıkıncaz dışarı ikimiz bu kadar etkileneceğini öngöremedim
Oluyo canım top gibi oluyo arada kasiliyo lar çok sık olmadığı sürece sknti yok dedi dr um bana da iki tane sigmio lar mi acaba kiyamam onlara birbirini itekleyip duruyolar :))Kasılma da oluyor mu peki. Karnım bazen semsert oluyor . Şekilden şekle giriyorum bariz hissediyorum. Normal olduğunu söyledi doktorum fakat pimpirik yapıyorum :)
Senin tek yumurta ikizleri miydi balım ? Ya biraz daha zaman geçse ciğer gelişim iğnelerini olmuşlarmıydı ?34 olmasını ben istedim açıkcası gerçekten taşımakta güçlük çekiyorum. Bugün kontrole gittim geldim şimdiden başladım ağlamaya sabaha kadarda ağlarım muhtemelen hareket edemiyorum çünkü 34 ü görsem şükür ederim öyle diyim illa 36-37 diye inada bindirmem doktorumda küveze girmezler dedi 34 için
30 dan sonra beni zorlamaya başladı 32 de taşınmaya kalktım hiç bi is yapmamama rağmen ayakta kalmak bile rahim acilmasına yol açtı devamlı yatıp dinlenmek gerek Canım ben çoğu şeyi netten sipariş ettim hep hiç gitmedim almadım İnan bi 2 defa e bebeğe gittim o kadarMerak ediyorum hangi haftalardan itibaren zor geçiyor . Benim alışveriş konusunda da çok eskigim var . Bu hafta yapayım bari bir kısmını ?
Çift yumurta ikizi ama 10 gün ileriden gidiyor gelişimleri ben elimden geldiğince dayanmaya çalışıcam ama çok fazla ağırlaştım malesefSenin tek yumurta ikizleri miydi balım ? Ya biraz daha zaman geçse ciğer gelişim iğnelerini olmuşlarmıydı ?
Oluyo canım top gibi oluyo arada kasiliyo lar çok sık olmadığı sürece sknti yok dedi dr um bana da iki tane sigmio lar mi acaba kiyamam onlara birbirini itekleyip duruyolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?