- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 53
- 44
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.821
Valla benim oglumda 6 yasinda ama o istedi diye kardes yaptik resmen.okul baslamis olacak bizde ne yasiycaz hic bilmiyorum.psikolojik davranis destegi almak yada okumak gerek belki.Mrb allah bağışlasın evlatlarinizi bnm de en çok düşündüğüm konu bu önde ufak çocuğu olanlar nasıl yapıo bnm de var bi tane 2buçuk yaşında bide düşündürüyor bni çok
Senin ki buyukmus ama oda okula başlayacak onunda ilgi zamanı bnm ki de küçük daha durdan falan anlamio kiskanio herseyi valla allah yardımcımız oldunValla benim oglumda 6 yasinda ama o istedi diye kardes yaptik resmen.okul baslamis olacak bizde ne yasiycaz hic bilmiyorum.psikolojik davranis destegi almak yada okumak gerek belki.
Benim de korkulu rüyam o . 3 yasindaki yavrum nasil karsilicak?seninki kaç yaşında? Yaz okulunu ertele bence de. İyice kendini evin dışında hissettmesin.@Emotionn35 napıyoasun artık bu hafta çıkmadılarsa gelir oğluşların bizdede oğlan alışamadım diyip duruyor karıştık birbirimize vallahi geçecek tabi de yaz okuluna veriyim diyodum ama evden uzaklaşmış gibi hisseder diye Erteledim içim gidiyo ona bi köşede sessiz sedasız oturuyo bugün çıkıncaz dışarı ikimiz bu kadar etkileneceğini öngöremedim
Herkesin endiseleri farkli.. cocugu olan arkadaslar iki tane birden yeni bebek gelince buyuk cocugun pskolojisi nasil etkilenecek diye endiseli..Benim gibi ilk defa anne olanlarda daha hic bebek bezi bile degistirmemisken,herkonuda tecrube sıfırken iki cocuga birden yetebilecekmiyiz diye korkuyoruz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ay balım sorma allahtan annem kaynanam görümcem Yanımda ne yaparım ne ederim diye düşünmüyor değilimHerkesin endiseleri farkli.. cocugu olan arkadaslar iki tane birden yeni bebek gelince buyuk cocugun pskolojisi nasil etkilenecek diye endiseli..Benim gibi ilk defa anne olanlarda daha hic bebek bezi bile degistirmemisken,herkonuda tecrube sıfırken iki cocuga birden yetebilecekmiyiz diye korkuyoruz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Herkesin endiseleri farkli.. cocugu olan arkadaslar iki tane birden yeni bebek gelince buyuk cocugun pskolojisi nasil etkilenecek diye endiseli..Benim gibi ilk defa anne olanlarda daha hic bebek bezi bile degistirmemisken,herkonuda tecrube sıfırken iki cocuga birden yetebilecekmiyiz diye korkuyoruz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Benim de 4 yaşında bir kızım var Onu ihmal etmeden nasıl baş ederim bende endişeliyim ama Rabbim muhakkak bir yoluna koyacaktırAy balım sorma allahtan annem kaynanam görümcem Yanımda ne yaparım ne ederim diye düşünmüyor değilim
Masallah canim kilolari cok guzelMerhabalar ben doğumdan beri haber veremedim bir türlü benim minikler pazartesi doğdu, biri 2950, diğeri 2680gr. Bugün ilk dr. kontrolleri vardı onu sağ salim atlattık sayılır ama sarılık tehtidi halen var. Dikkat ediyoruz sürekli emzirme halindeyim başka birşey yapacak vaktimde yok halimde yok. Yorucuymuş cidden ama bebek bakımı değil emzirme olayı insanın bütün enerjisini çekiyormuş.
Ben doğururken arada gözden kaçıp gizliden doğuran varmı?
Oy masallah allah anali babali buyutsun.sarilik icin mama takviyesi iyi oluyor.ben serumlu su vermistim birde.bu arada bebek kilolarin masallah.beslenme tuyoso alma sansimiz varmi.sence etkili olan bisi varmi.Merhabalar ben doğumdan beri haber veremedim bir türlü benim minikler pazartesi doğdu, biri 2950, diğeri 2680gr. Bugün ilk dr. kontrolleri vardı onu sağ salim atlattık sayılır ama sarılık tehtidi halen var. Dikkat ediyoruz sürekli emzirme halindeyim başka birşey yapacak vaktimde yok halimde yok. Yorucuymuş cidden ama bebek bakımı değil emzirme olayı insanın bütün enerjisini çekiyormuş.
Ben doğururken arada gözden kaçıp gizliden doğuran varmı?
Allah tamamina erdirsin bende tupum.2.cocugum.saglikli hamilelikler dilerim.Merhaba kızlar ben de ikiz anne adayıyım :) tüp bebek tedavisi oldum 12 haftalığız Kanamalarım dışında iyiyiz
Kesinlikle canim ben de ayni kaygilari tasiyorum. Ben kucuk bebek tutmadim bile hic. Garip bir korku endise varHerkesin endiseleri farkli.. cocugu olan arkadaslar iki tane birden yeni bebek gelince buyuk cocugun pskolojisi nasil etkilenecek diye endiseli..Benim gibi ilk defa anne olanlarda daha hic bebek bezi bile degistirmemisken,herkonuda tecrube sıfırken iki cocuga birden yetebilecekmiyiz diye korkuyoruz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben 23. Haftada ayrilmistim doktorumun önerisiyle. Ben istememistim acikcasi ev bunaltti simdiden ama 30 dan sonra calismak cok zorlasir tabi işin ne oldugu da onemli30 haftadan sonra çalışan veya çalışmayı dusunen var mı
Ooo masaallah canim senin bebekler aceleci olacaklar belli sag salim gelsinler insaallah. :)Teyzeler kontrolden geldik bebekler 1790-1800 kilo olmuşlar 2 haftada 500 gram almışlar çok yaramaz olacaklar nst bağlanınca sırt çevirdiler kalplerini yakalayamadıkbu ayı çıkarırsın dedi doktor 4 Temmuz istiyorum ben bakalım nasip ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?