2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Mrb allah bağışlasın evlatlarinizi bnm de en çok düşündüğüm konu bu önde ufak çocuğu olanlar nasıl yapıo bnm de var bi tane 2buçuk yaşında bide düşündürüyor bni çok
Valla benim oglumda 6 yasinda ama o istedi diye kardes yaptik resmen.okul baslamis olacak bizde ne yasiycaz hic bilmiyorum.psikolojik davranis destegi almak yada okumak gerek belki.

Valla benim oglumda 6 yasinda ama o istedi diye kardes yaptik resmen.okul baslamis olacak bizde ne yasiycaz hic bilmiyorum.psikolojik davranis destegi almak yada okumak gerek belki.
Senin ki buyukmus ama oda okula başlayacak onunda ilgi zamanı bnm ki de küçük daha durdan falan anlamio kiskanio herseyi valla allah yardımcımız oldun

Benim de korkulu rüyam o . 3 yasindaki yavrum nasil karsilicak?seninki kaç yaşında? Yaz okulunu ertele bence de. İyice kendini evin dışında hissettmesin.

Herkesin endiseleri farkli.. cocugu olan arkadaslar iki tane birden yeni bebek gelince buyuk cocugun pskolojisi nasil etkilenecek diye endiseli..Benim gibi ilk defa anne olanlarda daha hic bebek bezi bile degistirmemisken,herkonuda tecrube sıfırken iki cocuga birden yetebilecekmiyiz diye korkuyoruz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin,Allah yardımcımız olsun.basa düşünce öyle guzel ogrenilyor ki her şey.Allah o icgudulerle yaratmış bizi.

Ay balım sorma allahtan annem kaynanam görümcem Yanımda ne yaparım ne ederim diye düşünmüyor değilim

Merhaba arkadaşlar ben şu anda 9 haftalık oldum bgn yapılan tetkiklerde tsh değerim çok düşük çıktı serbest t3 ve t4 normal değerlerde ikiz gebeliklerde hep mi böyle düşük çıkıyor sizin nasıldı gebeliğinizin ilk zamanları endişelenmeliyim doktorum herhangi bir önlem de almadı

Ay balım sorma allahtan annem kaynanam görümcem Yanımda ne yaparım ne ederim diye düşünmüyor değilim
Benim de 4 yaşında bir kızım var Onu ihmal etmeden nasıl baş ederim bende endişeliyim ama Rabbim muhakkak bir yoluna koyacaktır
İlk defa bebeği olacak arkadaşlar sizlerde hiç korkmayın annenin bebeğine bakamaması yetememesi mümkün değil öyle bir hal oluyor ki sanki kırk yıldır sen bebeğine bakıyormuşsun gibi Zaten o hep yanındaymışta zaten herşeyini biliyormuşsun gibi oluyor ha kolay olacak mı tabii ki zor olacak ama o minnacık elleri tuttuktan sonra ne önemi var zorlukların biz Anneyiz

Merhabalar ben doğumdan beri haber veremedim bir türlü benim minikler pazartesi doğdu, biri 2950, diğeri 2680gr. Bugün ilk dr. kontrolleri vardı onu sağ salim atlattık sayılır ama sarılık tehtidi halen var. Dikkat ediyoruz sürekli emzirme halindeyim başka birşey yapacak vaktimde yok halimde yok. Yorucuymuş cidden ama bebek bakımı değil emzirme olayı insanın bütün enerjisini çekiyormuş.
Ben doğururken arada gözden kaçıp gizliden doğuran varmı?

Masallah canim kilolari cok guzel senin baska cocugun varmiydi cocuk bakiminda tecrubelimisin. İlk bebeklerinse insanin eli ayagina dolasiyormu yoksa icgudusel yapiliyormu hersey

Oy masallah allah anali babali buyutsun.sarilik icin mama takviyesi iyi oluyor.ben serumlu su vermistim birde.bu arada bebek kilolarin masallah.beslenme tuyoso alma sansimiz varmi.sence etkili olan bisi varmi.

Kesinlikle canim ben de ayni kaygilari tasiyorum. Ben kucuk bebek tutmadim bile hic. Garip bir korku endise var

Ooo masaallah canim senin bebekler aceleci olacaklar belli sag salim gelsinler insaallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…