- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.801
Tavsiye üzerine biooile başladım canım ama hiç fayda etmediCanEs Shopareekiz kizlar yag olarak ne kullandiniz.bende surekli yaglaniyorum ama gobegim okadar gerildiki daha fazla dayanirmi bilmiyorum birde 32den sonra cok hizli buyuyormus diye duydum
Yiyip içip yatıyorum aslında bende daha fazla alırım sanıyordum benim göbeğimin altı ful çatladı üstüde az çatladı günde 2-3 kere sürüyorum ama genede devam ediyor çatlaklarMasaallah canim kilo kontrolunu iyi yapmissin. Ben 15 oldum artik tartilmak bile istemiyorum. Benim kalca ve bacaklarda basladi catlak. Gunde iki kere sür belki yavaslatir
Bende günde 3-5 litre arası su içiyorum canım oda fayda etmedi bana demekkiBenim eskiden kalan diyet yüzünden çatlaklarım vardı kalçalarımda. Vücudum çatlamaya müsait yani. Ama hiç çatlamadım, görünürde en azından doğumdan sonra olmaz heralde. Lierac kullandım ama 9 ayda 1 tane bitirdim öyle bol bol sürmedim. Yağ ise karışık yağ yaptırmıştım. Ama onu da 2-3 günde bir sürdüm aklıma geldikçe. Ama çooook su içtim. Ya suyun faydası oldu yada vücudum çatlamak istemedi bu sefer. Kozmetik biraz faso fiso sanki.
Ben Lierac ve dalin avokado ve badem yağlı Bebek yağını aldım cok memnun kaldım hatta 4 günde 1 sürdüm annem daha 4. Ayda çatlamaya başlamis hamileyken ama bende öyle olmadı belki her gün sürseydim hiç catlamıcaktı . 3 tane çatlağım var ince kalem kadarCanEs Shopareekiz kizlar yag olarak ne kullandiniz.bende surekli yaglaniyorum ama gobegim okadar gerildiki daha fazla dayanirmi bilmiyorum birde 32den sonra cok hizli buyuyormus diye duydum
Kaşınıyor :) açıma hissi Yok ama 34 e yakınım karnımı geriyorlar bildiğnGobek de bir anda heybetleniyor herhalde ondandir. Catlama acisi hissediliyor mu
Ölçtün mü karnını hiç ? Ölçün kuzular arada karnınızı metreyle :) sakın kaşımayın aman diyim ben hiç kaşımadım cok nadir zamanda kaşıdımBenim karnim yavas yavas buyuyordu ama 30la 32. hafta arasi okadar kisa sürede resmen iki katina ciktibu hizla devam ederse 36da halimi düsünemiyorum
36. Haftasina ulasmis veee henüz catlamamis ikiz hamișBenim eskiden kalan diyet yüzünden çatlaklarım vardı kalçalarımda. Vücudum çatlamaya müsait yani. Ama hiç çatlamadım, görünürde en azından doğumdan sonra olmaz heralde. Lierac kullandım ama 9 ayda 1 tane bitirdim öyle bol bol sürmedim. Yağ ise karışık yağ yaptırmıştım. Ama onu da 2-3 günde bir sürdüm aklıma geldikçe. Ama çooook su içtim. Ya suyun faydası oldu yada vücudum çatlamak istemedi bu sefer. Kozmetik biraz faso fiso sanki.
Badem yagi kullansaydin keske, benim tüm arastrmalarimda badem yagi cikti karsima.hemde ucuzTavsiye üzerine biooile başladım canım ama hiç fayda etmedi
Bu saatten sonra fayda edermi bilemedim baya bi çatladımBadem yagi kullansaydin keske, benim tüm arastrmalarimda badem yagi cikti karsima.hemde ucuz
Catlaklarin tedavisi icin buğday yağı oneriyorlar canim. Kantaron yağı ve aleovera yagi iyi geliyormus. Tedavi amacli.Bu saatten sonra fayda edermi bilemedim baya bi çatladım
Benim sanki icten yirtiliyormus gibi bir acı hissi oluyor. Simdilik yok ama yakın gorunuyor. :)Kaşınıyor :) açıma hissi Yok ama 34 e yakınım karnımı geriyorlar bildiğn
Lazerle tedavi ediliyormuş oyüzden bıraktım artık doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum yapcak bişey yokCatlaklarin tedavisi icin buğday yağı oneriyorlar canim. Kantaron yağı ve aleovera yagi iyi geliyormus. Tedavi amacli.
Canim pozitif düsün,iyi olsun..ben hep 31. haftada bisey olursa diye korkularim varken tam 31. haftada o sıkıntiyi yasadim şükür atlattik. Simdi enaz 35e kadar hersey yolunda gidicek diye beynimi ve kalbimi temiz tutmaya pozitif dusunmeye calisiyorum,ve bol bol istirahat ediyorum. Yarin kontrolun insallah cok guzel gecicek, haber ver bize
İnşallah görün canım sona yaklaştın sende Allah kurtarsın kötüyü çağırma hayırlısı benimde Dr cuma yada pazartesi demişti cıma istedim videoda gördük kızın boynuna yılan gibi dolanmış kordon hayırlısıyla zamanında sağlıkla doğur
Tamam canim haber veririm. Bu zamana kadar hep pozitiftim ama korkmaya basladim bu hafta niyeyseCanim pozitif düsün,iyi olsun..ben hep 31. haftada bisey olursa diye korkularim varken tam 31. haftada o sıkıntiyi yasadim şükür atlattik. Simdi enaz 35e kadar hersey yolunda gidicek diye beynimi ve kalbimi temiz tutmaya pozitif dusunmeye calisiyorum,ve bol bol istirahat ediyorum. Yarin kontrolun insallah cok guzel gecicek, haber ver bize
Amin canim insallah :) ole bi risk olursa alsin tabiki doktor ama ben kalabildikleri kadar kalsinlar istiyorumİnşallah görün canım sona yaklaştın sende Allah kurtarsın kötüyü çağırma hayırlısı benimde Dr cuma yada pazartesi demişti cıma istedim videoda gördük kızın boynuna yılan gibi dolanmış kordon hayırlısıyla zamanında sağlıkla doğur
Mrb allah bağışlasın evlatlarinizi bnm de en çok düşündüğüm konu bu önde ufak çocuğu olanlar nasıl yapıo bnm de var bi tane 2buçuk yaşında bide düşündürüyor bni çokE Emotionn35 napıyoasun artık bu hafta çıkmadılarsa gelir oğluşların bizdede oğlan alışamadım diyip duruyor karıştık birbirimize vallahi geçecek tabi de yaz okuluna veriyim diyodum ama evden uzaklaşmış gibi hisseder diye Erteledim içim gidiyo ona bi köşede sessiz sedasız oturuyo bugün çıkıncaz dışarı ikimiz bu kadar etkileneceğini öngöremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?