2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar yatın yatın kalkmayın daha açıklaması gerçekten yokmuş yaşayarak anlıyoruz .. hayırlısıyla hepimiz alalım kucaklarımıza.. Doğum yapmış arkadaşlar yada çanta hazırlayan arkadaşlarım emzik ve biberon koydunuz mu çantaya ?

Evet koyun çantaya mutlaka.

Ben kasık ağrısından şikayetçiyim kemiklerim kırılıyor sanki. Şimdide kaşıntı başladı bu ara şikayetlerim hiç bitmiyor doktoru da bıktırcam sonunda

nevesta81 sabahtan Doğuma girersin herhalde, Allah sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin, yardım etsin inşallah. Benim de yarın kontrol bakalım ne gün verecek.. iyi haberlerini bekliyoruz.

Kizlar merhaba
Kacar kilo aldiniz?
Ben daha 20+4um
10 kilo aldim
Drum her ay 1 kilo demesine ragmen
Canim üzülme, bende ilk zamanlar cok hizli almistim.Her gittigimde doktorum uyariyordu sonra saglikli beslenmeye basladim ekmegi tatliyi kizartmayi biraktim ama bebeklerimin gelisimi icin her sabah 2haslanmis yumurta,hergun ceviz yogurt bol protein ve yesillik agirlikli beslendim,sonuc olarak bebeklerimin gelisimi devam etmesine ragmen benim kilo artisim cok cok yavasladi. Senin haftalarinda yanlis hatirlamiyosam bende 8kilo falan almistim ama suan 32. haftamdayim toplam 11 oldu yani normal seviyeye döndü. Cok kilo alimi hem daha cok agarlasmana sebep oluyor,ikiz gebeliklerde şekeri tetikleyebiliyor,hemde heryerinin daha cok catlamasi kacınilmaz oluyor. Yani suan ipleri eline alirsan durumu rahatlikla toparlarsin

B
Kizlar merhaba
Kacar kilo aldiniz?
Ben daha 20+4um
10 kilo aldim
Drum her ay 1 kilo demesine ragmen
Bende seninle aynıyım.8 kilo aldim.seker kullanmıyorum beyaz ekmek tüketmiyorum sadece kepekli ekmek kahvaltıda börek çörek fazla yemiyorum tatlı ayda bir belki ama sonuç çok vahim doktorumda çok almissin dedi ama ben dikkat ettikçe aliyorum bende tartilmayi biraktim.karnim.da 8 aylık hamile gibi herkes doğuma azmi kaldi diyo göbeğim.dehset büyük sizin nasil

Bugün başka bir doktora gittim . Genelde 36 da alıyoruz ikizleri dedi. O da haftaya 36+2 de alalim dedi. Şu anda büyük bir risk yok sikur ama bayrama kalma dedi. Ben beklesinler istiyorum ama çok kararsızım.

Bugün başka bir doktora gittim . Genelde 36 da alıyoruz ikizleri dedi. O da haftaya 36+2 de alalim dedi. Şu anda büyük bir risk yok sikur ama bayrama kalma dedi. Ben beklesinler istiyorum ama çok kararsızım.
Tek yumurta ikizi senin heralde ya haftası kötü diil ama insan bi sorun yolsada araya bayram giriyo diye Doğum yapması tuhaf ama bi taraftanda benim Doğumda baya ekip vardı bebek hemşiresi drlar hep Çifter Çifter’di çok iyi bakıldım Oda çok önemli belki doğurmazsın bayram bitene kadar bu kadar kalmış karnında durur sanki bende oğlanda bayramda kimse olmaz diye önce Doğum yaptım drum bırakıp gitti kanamadan ölüyodum başhekim indi herşeyin kurtardı adam beni herşeyin hayırlısı bebekler için doğrusu neyse öyle karar ver

nevesta81 sabahtan Doğuma girersin herhalde, Allah sağlıkla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin, yardım etsin inşallah. Benim de yarın kontrol bakalım ne gün verecek.. iyi haberlerini bekliyoruz.
Dta82 nevesta81 Hadi kızlar doğurun kurtulun bir avazda ilk 2 gün zor sonra herşey yoluna girecek inşllah

Canım sağol mesajın için. İyisiniz inşallah.benim cift yumurta oğlan baya asagisa önceden sezeryanin var dio doktorlar. Ama 36+2 de erken gelio kendim aldirmsya karar vermek için. Yani dogsalar kuveze girseler yine bayramda kuvezde olcaklar daha beter değil mi? Kilolari da önden gitse ok dicem. 2200 olctu bugunku doktor. Daha az da olsbilir

ayy benimde seker olcumunde biraz fazla cikti sekerim beni diyetisyene gonderdi dr.um carsambaya randevum var bana bir liste verir ona uyarim insallah ve sizin gibi az alirim kilo. Ya dayanamiyorum dondurma karpuz yada meyve cok yiyesim geliyo soguk soguk. Siz meyve falan yiyor musunuz? Bende cok agirlastim 5 aylik olmasina ragmen 6-7 aylik gibiyim

aynen ya benimde sis baya gobegim 6-7 aylik gibiyim. Dikket etmeye calisiyorum ama sanki her gun kilo aliyorum tartiya gore. Djn biraz fazla kacirdim. Bugun dengelicem insallah sebze yemegim var makarna da var ama az yicem ondan. Sekeri bende sadecw yediklerimle aliuorum. Ama iste dondurma karpuz cpk sekerli seyler onlari birakmam lazim artik.

canım bende 36+3de doğum yaptım planlı sezeryandi erken doğum riski ve sancı vardı 33 haftadan sonra doktor risk alma alalım dedi ama kızlarım kuveze girdi benden sonra doktorum 36+1de başka bi ikiz doğum yaptırdı onlar kuveze girmedi hayırlısı olsun hakkınızda sancı vs yoksa beklerim diyorsan bekle ben çok pişman oldum beklesem belki kuveze girmezdi kızlarım

suanki kilonuz mu 15 kilo fazla? Bende sanirim sizin yolunuzda ilerliyorum

Evet allahtan çok.zayıflamıştım 46 kilo ile hamile kalmıştım 2 gün önce 61 i gördüm. Beni tanımayanlar hiç kilo almamışssınız birtek göbek var diyorlar .ama çok hızlı almak çatşak sebebi başladı bile bende .kremler yağlar uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…