- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.641
Ikizler icin genelde park yatak oneriliyor sanki. Daha erken ama yatak ve araba olayini cozemedim kafamda. Biraz da gezip gormek lazim galiba ama ayaga kalkamiyorum ki
hangi marka aldin canim?birde sallanan besik mi?İkizlere park yatak aldım daha kurmadm ins cok merk ediom allahın izini ile bi sağlıkla gelseler gorecez sabırsızm çok :))
Benim bir ara sağ göğsümün altında acı vardı. Hem de bazen baya acıyordu. Sanırım bebeklerden biri oradaki kaburgalarıma dayandığı için oluyordu. Yer değiştirdiler geçti sonra. Belki seninde hasas bir noktana dayanıyordur biri ama doktorun gene de sor tabi ki.Kizlar 3gündür sag tarafimda karnimin üstünde bir yer içten yara gibi acıyor,hep ayni yer arada hafifliyor arada siddetleniyor. Sanci boyle degildir diye dusunuyorum cunku agri degil acı var,kasiklarimin daha yukarisinda.boyle bisey yasayan varmi,neden olur acaba?
Yurume canim ya yat surekli. Ben surekli yatiyorum. Neren agriyo belinmi? Artik yatma vakti. Hep yat yat da cok zor ama mecbur. Kuveze girmesinden iyidir modundayim. Yuruyus tuvalete giderken oluyo :) oturmakta yemek yerken :)Bugün bi 15 dk kadar yürüdüm ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dehşet ağrım var başladık geneben çok zor dayanıyorum dayanan arkadaşlara hayran kaldım cidden
Teşekkür ederimgözün aydın canım hayırlı olsun bebişlerin
Kasıktaki kemikle bacak birleşim yerlerindeki kemikler kırılıyor sankiYurume canim ya yat surekli. Ben surekli yatiyorum. Neren agriyo belinmi? Artik yatma vakti. Hep yat yat da cok zor ama mecbur. Kuveze girmesinden iyidir modundayim. Yuruyus tuvalete giderken oluyo :) oturmakta yemek yerken :)
Hastaneden çıktım kurtuldum sayıyorum sütüm yoktu yeni yeni gelmeye başladı mama içtiler sarılık çıktı bakalım başka bi koşturma :))phuket79 günlerin nasıl geçiyor. Geceler falan :)
Yaa demek herkezin baska geciyor ya. Benimde agri degilde bacaklarim cok uyusuyor ve karincalaniyo. Hani arabada sıkısirda bacagina kan gitmez inince zorlanirsinya aynen oyleyim cok rahatsiz edici. Hepimiz cekiyoruz oyle boyle degisik sıkıntılar. Allah yardimcimiz olsunKasıktaki kemikle bacak birleşim yerlerindeki kemikler kırılıyor sankiamacım yürümek değildi yanımızda bahçe var indim meyve yemek istedim sadece tam hafifledi derken gene bastırdı bacaklarımı hareket ettiremiyorum onca ilaca rağmen neden böyle oluyor ben bide çalışan bi insandım yat yat hem fiziken hem ruhen çöktüm resmen çok agresifleşmeye başladım. Belim falan pek ağrımıyor tamamen alt kısımlar oda ağrı değil baya kemiklerim kırılmış gibi
Evet canim ordaydi en son degismediyseOrda mi nihan hanım da . Allah razı ne kadar yardım ettiniz hepiniz:*
Aynen bacak kramplarımda var malesef bide acı eşiğim yüksek olduğu halde bu derece zorlanıyorum canım tatlı olsa nolcaktı acaba. Arada hareket edip neşelendirmeseler dayanacak gibi değilim hareket ettiklerini görünce keyfim yerine geliyor ^^Yaa demek herkezin baska geciyor ya. Benimde agri degilde bacaklarim cok uyusuyor ve karincalaniyo. Hani arabada sıkısirda bacagina kan gitmez inince zorlanirsinya aynen oyleyim cok rahatsiz edici. Hepimiz cekiyoruz oyle boyle degisik sıkıntılar. Allah yardimcimiz olsun
Oyyy massallah annesiiiAynen bacak kramplarımda var malesef bide acı eşiğim yüksek olduğu halde bu derece zorlanıyorum canım tatlı olsa nolcaktı acaba. Arada hareket edip neşelendirmeseler dayanacak gibi değilim hareket ettiklerini görünce keyfim yerine geliyor ^^
Ben de aynı acıyı yaşıyorum canım karnın catliyorolabilir yada gaz agrisi gibi mi usutmus de bir şey batiyormus gibi.Kizlar 3gündür sag tarafimda karnimin üstünde bir yer içten yara gibi acıyor,hep ayni yer arada hafifliyor arada siddetleniyor. Sanci boyle degildir diye dusunuyorum cunku agri degil acı var,kasiklarimin daha yukarisinda.boyle bisey yasayan varmi,neden olur acaba?
Sağsalim kucağımıza alırız inşallah ^^Oyyy massallah annesiiirabbim korusun evlatlarimizi
ÇatlakmıııBen de aynı acıyı yaşıyorum canım karnın catliyorolabilir yada gaz agrisi gibi mi usutmus de bir şey batiyormus gibi.
Sunny Baby 620 Tiamo aldım canım evet sallanan dan ins kullanışlı olurhangi marka aldin canim?birde sallanan besik mi?
Kalça agrisi çok kotu bol kalsiyum magnezy içeren şeyler tuket al durmadan 2 ay daha sabir bnm de bi 5 dk ayakta durayım nefesim daralio sanki karnından tutup aşağı cekio lar şimdiden napcaz 2 ay sıcaklar da başlıcak allah yardimcimiz olsun ama her halimize şükür olsunBugün bi 15 dk kadar yürüdüm ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dehşet ağrım var başladık geneben çok zor dayanıyorum dayanan arkadaşlara hayran kaldım cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?