- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.561
Pazartesi 36+6 oluyoruz ama kontrol ve Doğum tarihini verecek ben al diye yalvaracam ama vicdanen de ne derse yüne o olacak, herşey onlar sağlıklı olsun diye işte napalım ıhlasakta tıslasakta bi şekilde Allah veriyor gayretini dayanamıyorum dediğin anda dayanacaksın hissi biraz gözyaşı böyle böyle geçti son 2 hafta. Allah yardımcınız olsun beklerler inşallah senin de bebeklerin.
Pazartesi 36+6 oluyoruz ama kontrol ve Doğum tarihini verecek ben al diye yalvaracam ama vicdanen de ne derse yüne o olacak, herşey onlar sağlıklı olsun diye işte napalım ıhlasakta tıslasakta bi şekilde Allah veriyor gayretini dayanamıyorum dediğin anda dayanacaksın hissi biraz gözyaşı böyle böyle geçti son 2 hafta. Allah yardımcınız olsun beklerler inşallah senin de bebeklerin.
Amin cnm inşallah2 kilonun üzerindeler maşallah. Sorunsuz atlatmanı dilerim rabbimizden canım.
Ah E Emotionn35 ah bu evhamlar bitirdi beni, korkudan başka şey düşünemez oldum.,Bütün korkular uçtu gitti ne mutlu size cnm gelmiş geçmiş olsun tekrar...çok tatlı oluyor sorma:)
Cok tsk ederim canim hep guzel haberler hepimizin olsun insallahE Egemce2012 canım gözün aydın maşallah
Allah yardimciniz olsunbende 30 haftaya yeni girdim.erkek bebeğin kız bebeğe göre kan akışı az ve plasentasi iflas edecek dedi dr ve suyu azalirsa hemen alınacak.muhtemelen 32 hafta gibi doğum yaparsın dedi ve erkék bebek 27 haftalik gibi gelişim geriliği var 940 gr kız 1090 içinizde bu durunu yaşayan oldumu bebeği sağlıkla doğan?
Canım benim doktorum önermediKizlar aranizda hamilelik kemeri kullanan varmi,belden gobek altina kadar saran bir bant gibi bisey. Gobegi tasimayi kolaylastirdigi yaziyor ama kullanip memnun kalan varmi.Benim karnim artik asagidan cekiyor ve altlari cok aciyorenazindan o desteklermi diye düsündüm
12 ye kadar kullandimTup bebek anneleri size bisey sormak istiyorum vajinal jeli kacinci haftaya kadar kulandiniz
Hiç korkmaaa çok kolay oluyor bak anlamayacaksın allah yardım edecek tek derdin bebekler olsun ki Harika haftan herşey çok güzel olacak senin içinde dua edeceğiz inşallah...haftaya alırlar seni de gibime geliyor bana dr öyle gün vermişti seninle günlerimiz bile aynı...bak phukete ne güzel onun adına çok sevindim sıra sende Allah’ın izniyleAh E Emotionn35 ah bu evhamlar bitirdi beni, korkudan başka şey düşünemez oldum.,
Canim sen epiduralmi olmustun,genel anestezimi. Dikişin agrilari nekadar sürüyor,kac gunde toparlanabildinHiç korkmaaa çok kolay oluyor bak anlamayacaksın allah yardım edecek tek derdin bebekler olsun ki Harika haftan herşey çok güzel olacak senin içinde dua edeceğiz inşallah...haftaya alırlar seni de gibime geliyor bana dr öyle gün vermişti seninle günlerimiz bile aynı...bak phukete ne güzel onun adına çok sevindim sıra sende Allah’ın izniyle
Evet epidural sezeryan ki bu ikinci ertesi gün ayaktaydım çok şükür ben sıkıntı yaşamadım inşallah sizlerde yaşamazsınıZCanim sen epiduralmi olmustun,genel anestezimi. Dikişin agrilari nekadar sürüyor,kac gunde toparlanabildin
Valla uçtu gitti emotion ah ne tatlıymış ikiz doğurmak aşkolsun sana özendirmemek için mi sölemedin bize aman bi değişik geldi bize bi değişik biri kaka yapıyo biri kızıyo yarabbim sen ne büyüksün çok şanslıyız çokBütün korkular uçtu gitti ne mutlu size cnm gelmiş geçmiş olsun tekrar...çok tatlı oluyor sorma:)
Senin daha varmış ben 37+5 te doğurdum acele etme bakma minnacıklar erken aldırma ama benim artık 1 gün daha durmazdı kız baya sıkışmış Hava falan vermişlerPazartesi 36+6 oluyoruz ama kontrol ve Doğum tarihini verecek ben al diye yalvaracam ama vicdanen de ne derse yüne o olacak, herşey onlar sağlıklı olsun diye işte napalım ıhlasakta tıslasakta bi şekilde Allah veriyor gayretini dayanamıyorum dediğin anda dayanacaksın hissi biraz gözyaşı böyle böyle geçti son 2 hafta. Allah yardımcınız olsun beklerler inşallah senin de bebeklerin.
Drun karar versin canım benim tam ölçtüğü gibi çıktı çok ağrılı çok zor geçti son haftam 37+5 te doğurdum
:))çok şükür canımmm..büyük ayrıcalık allah isteyen herkese nasip etsin..ne zaman çıkacaksınn büyük oğlan yanında mıValla uçtu gitti emotion ah ne tatlıymış ikiz doğurmak aşkolsun sana özendirmemek için mi sölemedin bize aman bi değişik geldi bize bi değişik biri kaka yapıyo biri kızıyo yarabbim sen ne büyüksün çok şanslıyız çok
Pazara kısmetse çıkıcam oğlanada babası bakıyo getirecek yanıma oda şaşkın yavrum ya:))çok şükür canımmm..büyük ayrıcalık allah isteyen herkese nasip etsin..ne zaman çıkacaksınn büyük oğlan yanında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?