- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.361
Yaa maşallah tebrik ederim önce allah analı babalı büyütsün inşallah...senin ne güzel 10 günde çıkarmışlar...benim 1 ay oldu hala çıkarmıyorlar...benimkiler 1600 doğrular sonra verdiler şuanda 1900 yoklar dediğin gibi 2 kg bekliyor tabi inşallah öyledir...sütümü sağıp veriyorum neden kg almıyorlar ona takıyorum şimdi de...emzirsem doya doya daha çabuk toparlayacaklarını düşünüyorum ama yok yaniE Emotionn35 şuan kiloları kaç yavruların benimkiler biri 2000 diğer kızımda 1900 doğdu biraz solunum sıkıntımız vardı 3 gün besleyemedim 2000 doğanı sen besliyor musun
Sağol canım allah razı olsun inşallah sende yavrularına kavuşursun dikkat etmeye çalışıyorum ama mecbur yemek için mutfağa giriyorum çamaşır ser topla bazen ütü yapıyor ama evi silip supurmuyorum tek dikkat ettiğim anca buValla cnm bende ne ağrı ne risk vardı aşırı rahatlıktan suyum geldi...durduğum yerde durmadım çok aktiftim belki de ondan oldu..ikiz gebelik bir yerde durmak lazım işte yatın dinlenin Allah’ın izniyle hiç birşey olmayacak sağsalim kavuşacağız yavrularımıza...zaten burada bu haftalarda Doğum yapan pek yok inşallah sende güzel ilerlersin
Allahın izniyle evine getirmissin inşallah bundan sorada sorunsuz sağlıkla büyütürsun bebislerini benimde iki kız elhamdülillahBende 34 bitti sezeryan oldum çok şeker 2 kızımız oldu 10 küvezde kaldılar ilk günler kilo verdiler şükür sonra topladılar emzirdim mama verdiler 2 kiloyu gectikten sonra taburcu olduk bizede dua edin kizlarim sağlıkla büyüsün ler hiç sağlık sorunumuz çıkmasın rabbim sizede vaktinde kucağıniza almayı nasip etsin
Maşallah hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız dogurursun inşallahCuma günü Allahtan bir mani olmazsa doğurucam inşallah günümü aldım bekle bekle gelmediler artık kısmet böyleymiş inşallah sağlıklıdırlar son iki doz celeston olcam çok heycanlı
Benimki de tek yumurta ikizi ve bana bir aksilik olmazsa 34 de alicam dedi riske atmayalım dediKizlar ya bugün özeldeki doktor tek yumurta ikizleri 34. Haftada alınır dedi. Ama ben burada bekleyenleri gördüm . Şimdi tiptayim buradaki doktoruma da soracağım ? Tek yumurta ikizine hamile olan arkadaşlar size ne söylendi
Tek yumurta ikizlerini genelde erken aliyorlarmis canim. Benim doktorum kücük olanin durumuna gore belirleyecegiz suyum vs uygun oldugu takdirde 36 yi bekleriz diyor ama kesin bir sey soylemiyor hic.Kizlar ya bugün özeldeki doktor tek yumurta ikizleri 34. Haftada alınır dedi. Ama ben burada bekleyenleri gördüm . Şimdi tiptayim buradaki doktoruma da soracağım ? Tek yumurta ikizine hamile olan arkadaşlar size ne söylendi
Maşallah hem sana, hem bebişe. Inşallah 36 'yı görür sağlıkla kucağına alırsın. Dinlenmek şart canım ben 29. Haftadan beri evdeyim ve kendimi yormuyorum hep dikkat ettim.Kizlaarr ben daha dogurmadim:) dünden beri serumlar igneler haplar ne varsa uygulandi,bugun nst deki sancilar baya azalmis,rahimde gün görülen 1cm acıklik bugun görulmedi,servikal uzunluk dun 10mm e kadar dusmustu bugun 25mm e cikmis.sukurler olsun tedavinin faydasi oluyor.yarina kadar olumlu gelisme devam ederse taburcu ederim evde tedaviye devam ederiz dedi doktorum.2-3 gunde kontrole gelirsin dedi.ben bugune kadar hic yatmamistim bukez akillandim.eve cikmak nasip olursa tuvalet disinda hic kalkmicam,o korkuyu yasamak bile yetti.icimde nekadar daha kalabilirlerse bebeklerim icin iyi. Sizlerde neolur dikkat edin,iyi hissediyorum diyip normal hayata devam etmeyin,ikiz gebelik cok dikkat istiyor
Ohh maşallah gözün aydın canım hangi hastanede tedavi gördün canım istanbuldamisinKizlaarr ben daha dogurmadim:) dünden beri serumlar igneler haplar ne varsa uygulandi,bugun nst deki sancilar baya azalmis,rahimde gün görülen 1cm acıklik bugun görulmedi,servikal uzunluk dun 10mm e kadar dusmustu bugun 25mm e cikmis.sukurler olsun tedavinin faydasi oluyor.yarina kadar olumlu gelisme devam ederse taburcu ederim evde tedaviye devam ederiz dedi doktorum.2-3 gunde kontrole gelirsin dedi.ben bugune kadar hic yatmamistim bukez akillandim.eve cikmak nasip olursa tuvalet disinda hic kalkmicam,o korkuyu yasamak bile yetti.icimde nekadar daha kalabilirlerse bebeklerim icin iyi. Sizlerde neolur dikkat edin,iyi hissediyorum diyip normal hayata devam etmeyin,ikiz gebelik cok dikkat istiyor
Evet cnm ist avrupa yakasndayim.Yenibosnada nisa hastanesindeydi doktorum,orada tedavi goruyorumOhh maşallah gözün aydın canım hangi hastanede tedavi gördün canım istanbuldamisin
Bende medikal park düşünüyorum bilginiz varmiEvet cnm ist avrupa yakasndayim.Yenibosnada nisa hastanesindeydi doktorum,orada tedavi goruyorum
Hastaneyi cok duydum ama iyimidir degilmidir hic bilgim yok canim,internetten yorumlari okusan fikir sahibi olabilirsin belki. Benim burada kuzenim dogum yapmisti onun tavsiyesiyle doktoruma basladim ve memnunumBende medikal park düşünüyorum bilginiz varmi
Ben medicalpark ta Doğum yapacağım Canım 32. haftam işteBende medikal park düşünüyorum bilginiz varmi
Geçmiş olsun İnşallah biraz daha bekleyip büyürlerKizlaarr ben daha dogurmadim:) dünden beri serumlar igneler haplar ne varsa uygulandi,bugun nst deki sancilar baya azalmis,rahimde gün görülen 1cm acıklik bugun görulmedi,servikal uzunluk dun 10mm e kadar dusmustu bugun 25mm e cikmis.sukurler olsun tedavinin faydasi oluyor.yarina kadar olumlu gelisme devam ederse taburcu ederim evde tedaviye devam ederiz dedi doktorum.2-3 gunde kontrole gelirsin dedi.ben bugune kadar hic yatmamistim bukez akillandim.eve cikmak nasip olursa tuvalet disinda hic kalkmicam,o korkuyu yasamak bile yetti.icimde nekadar daha kalabilirlerse bebeklerim icin iyi. Sizlerde neolur dikkat edin,iyi hissediyorum diyip normal hayata devam etmeyin,ikiz gebelik cok dikkat istiyor
Anladım canım çok sağolHastaneyi cok duydum ama iyimidir degilmidir hic bilgim yok canim,internetten yorumlari okusan fikir sahibi olabilirsin belki. Benim burada kuzenim dogum yapmisti onun tavsiyesiyle doktoruma basladim ve memnunum
Canım medikal parkin hangi şubesinde olucak kismetseBen medicalpark ta Doğum yapacağım Canım 32. haftam işte
Canım inan bilgim yok kaç haftalık hamilesinKizlar bugün fetaleko randevum var di ve bebekleri min birinin kalbinde büyük damarlarda transfüzyon şüphesi var yarın tekrar gel dedi böyle bir durumla karşılaşan bilgisi olan var mı moralim çok bozuldu
Aman canim dikkat et. Cok sevindim insaallah en azindan 34 e kadar bekler bebekler.Kizlaarr ben daha dogurmadim:) dünden beri serumlar igneler haplar ne varsa uygulandi,bugun nst deki sancilar baya azalmis,rahimde gün görülen 1cm acıklik bugun görulmedi,servikal uzunluk dun 10mm e kadar dusmustu bugun 25mm e cikmis.sukurler olsun tedavinin faydasi oluyor.yarina kadar olumlu gelisme devam ederse taburcu ederim evde tedaviye devam ederiz dedi doktorum.2-3 gunde kontrole gelirsin dedi.ben bugune kadar hic yatmamistim bukez akillandim.eve cikmak nasip olursa tuvalet disinda hic kalkmicam,o korkuyu yasamak bile yetti.icimde nekadar daha kalabilirlerse bebeklerim icin iyi. Sizlerde neolur dikkat edin,iyi hissediyorum diyip normal hayata devam etmeyin,ikiz gebelik cok dikkat istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?