- 24 Mayıs 2016
- 501
- 415
- 103
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.381
Canim cok sevindim dogurmadigina :) aklim sendeydi hep. Biz de bugun kontrole gittik. Cok sukur iyi miniklerim. Biri 1860 digeri 1530 gr olmuş. Bi ton igneyle döndük gene eve :)Evet cnm ist avrupa yakasndayim.Yenibosnada nisa hastanesindeydi doktorum,orada tedavi goruyorum
26 haftalıkCanım inan bilgim yok kaç haftalık hamilesin
Maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evlatlarını darısı da bizlere olsun inş.Bende 34 bitti sezeryan oldum çok şeker 2 kızımız oldu 10 küvezde kaldılar ilk günler kilo verdiler şükür sonra topladılar emzirdim mama verdiler 2 kiloyu gectikten sonra taburcu olduk bizede dua edin kizlarim sağlıkla büyüsün ler hiç sağlık sorunumuz çıkmasın rabbim sizede vaktinde kucağıniza almayı nasip etsin
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın evlatlarını sağlıkla kucagına alırsın inş. Canım bizlerde bu haftaları görmek nasip olur inş.Cuma günü Allahtan bir mani olmazsa doğurucam inşallah günümü aldım bekle bekle gelmediler artık kısmet böyleymiş inşallah sağlıklıdırlar son iki doz celeston olcam çok heycanlı
Saol canım 39 lar kısmet olsun sizlere inşallahRabbim hayırlısıyla kurtarsın evlatlarını sağlıkla kucagına alırsın inş. Canım bizlerde bu haftaları görmek nasip olur inş.
Benimki de tek yumurta ikizi ve bana bir aksilik olmazsa 34 de alicam dedi riske atmayalım dedi
Canım medikal parkin hangi şubesinde olucak kismetse
Masallah canim kilolari gayet guzel.İgnelerini ilaclarini duzenli kullan,bol istirahat et ki bebislerin icerde uslu uslu dursunlar.Hem istirahat ederken canın sıkılırsa banada dua edersinCanim cok sevindim dogurmadigina :) aklim sendeydi hep. Biz de bugun kontrole gittik. Cok sukur iyi miniklerim. Biri 1860 digeri 1530 gr olmuş. Bi ton igneyle döndük gene eve :)
Ay napıyım korkuyorum tabi bebekler sağlıklımı kanama olcakmı vs vs...bin tilki dönüyo kafamda uyuyamadım tabi heyecan dorukta merakla karışık Lasinoh sürcem göğsüme 2 gün inşallah çok acımaz oğlanda mahvolmuştum hepimizin eli ayağı dolaştı Doğuma artık nasıl gidicez bilmiyorum ambulansa gerek kalmadı ama şükür :))phuket79 napıyosuuunnn, sana tarih verildi ben heyecandan ölüyorum yaaa
Ederim tabiki hic etmez miyim. Kaşar,muz ve haslanmis yumurta benim bildigim direk bebeklere giden besinler. Sanci mi cikiyo hala?ne diyor doktorlar?Masallah canim kilolari gayet guzel.İgnelerini ilaclarini duzenli kullan,bol istirahat et ki bebislerin icerde uslu uslu dursunlar.Hem istirahat ederken canın sıkılırsa banada dua edersin:)
Evet erken tabi küveze girebilirler insaallah bekler bebekler 36 'yi :)Tıptaki dpktorum 36 ya kadar normal gidersn bekleriz tabii.dedi. 34 erken sanki yha 9 90masalperisi90
Hepsini bol bol yiyim insallah faydasi olur. Sancilar azaldi,şükür bugun taburcu oluyorum evde surekli istirahat dedi. Ama hastanede yogun bi igne serum tedavisiyle kasilma durdugu icin evde tekrar edermi diye endiseliyim.İnsallah olmazda enaz 36yi goruruzEderim tabiki hic etmez miyim. Kaşar,muz ve haslanmis yumurta benim bildigim direk bebeklere giden besinler. Sanci mi cikiyo hala?ne diyor doktorlar?
Artik kendine iyi bakma zamani. Tuvalet ve yemek haricinde kalkma. Anne karnindaki 1 gün küvezdeki 1 haftaya bedelmis. O yuzden iyi bakicaz kendimize ki minikler durabildigi kadar dursun. Gecmis olsun tekrar canimHepsini bol bol yiyim insallah faydasi olur. Sancilar azaldi,şükür bugun taburcu oluyorum evde surekli istirahat dedi. Ama hastanede yogun bi igne serum tedavisiyle kasilma durdugu icin evde tekrar edermi diye endiseliyim.İnsallah olmazda enaz 36yi goruruz
Yumurta, sut, muz, ceviz, seker sorunun yoksa bir kasik pekmez bunlar kilo aldiriyor diye biliyorum. insallah dururlar daha canim. Bende yarin 32+1 oluyorum ama iki gundur biraz agirlasma toplanma hafif agri var. Ve icerde bir hareketteler ne yapiyorlarsa artik.Hepsini bol bol yiyim insallah faydasi olur. Sancilar azaldi,şükür bugun taburcu oluyorum evde surekli istirahat dedi. Ama hastanede yogun bi igne serum tedavisiyle kasilma durdugu icin evde tekrar edermi diye endiseliyim.İnsallah olmazda enaz 36yi goruruz
Canım bende oluyordu 30. Hafta da rahim genişlemesinden kaynaklı hafif sancılar olabilir dedi dr um . Eğer kasılman yoksa sıkıntı etmeArkadaslar iki gundur gobegimin alt kısmına sanci giriyor adet sancisi gibi yasayan oldu mu normal mi sizce ?
Görürüz Allah’ın izniyle az zamanımız kaldı bayram sonrası haziran sonu bizimkiler gelir :)Yumurta, sut, muz, ceviz, seker sorunun yoksa bir kasik pekmez bunlar kilo aldiriyor diye biliyorum. insallah dururlar daha canim. Bende yarin 32+1 oluyorum ama iki gundur biraz agirlasma toplanma hafif agri var. Ve icerde bir hareketteler ne yapiyorlarsa artik.dr kontrolumde haftaya. 2 hafta daha bari dayansak en azindan 34 u gorsek diyorum.
Insallah arkadasim seninle 1 gun aramiz. Birsuru deli sorular var aklimda. Bayrama denk gelirse dr bulubilicezmi? Gece olursa dr gelecekmi? Bunlari konusmamiz lazim dr la. Saglikla gelsin yawrularimiz. Hadi bakalim sıkalım kemerleri az daha :)Görürüz Allah’ın izniyle az zamanımız kaldı bayram sonrası haziran sonu bizimkiler gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?