2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Evet cnm ist avrupa yakasndayim.Yenibosnada nisa hastanesindeydi doktorum,orada tedavi goruyorum
Canim cok sevindim dogurmadigina :) aklim sendeydi hep. Biz de bugun kontrole gittik. Cok sukur iyi miniklerim. Biri 1860 digeri 1530 gr olmuş. Bi ton igneyle döndük gene eve :)

Maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evlatlarını darısı da bizlere olsun inş.

Cuma günü Allahtan bir mani olmazsa doğurucam inşallah günümü aldım bekle bekle gelmediler artık kısmet böyleymiş inşallah sağlıklıdırlar son iki doz celeston olcam çok heycanlı
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın evlatlarını sağlıkla kucagına alırsın inş. Canım bizlerde bu haftaları görmek nasip olur inş.

Kizlar bebeklerimin gelisimi bugune kadar haftalariyla uyumlu gitti,ama suan ciddi anlamda erken dogum riskim var ve bebeklerim icerde kaldigi surece nekadar hizli kilo alirsa okadar iyi.Anne karnindaki bebege hizli kilo aldiran bildiginiz besinler varmi? Onlari bol bol tüketsem belki faydali olur

Canim cok sevindim dogurmadigina :) aklim sendeydi hep. Biz de bugun kontrole gittik. Cok sukur iyi miniklerim. Biri 1860 digeri 1530 gr olmuş. Bi ton igneyle döndük gene eve :)
Masallah canim kilolari gayet guzel.İgnelerini ilaclarini duzenli kullan,bol istirahat et ki bebislerin icerde uslu uslu dursunlar.Hem istirahat ederken canın sıkılırsa banada dua edersin :)

phuket79 napıyosuuunnn, sana tarih verildi ben heyecandan ölüyorum yaaa
Ay napıyım korkuyorum tabi bebekler sağlıklımı kanama olcakmı vs vs...bin tilki dönüyo kafamda uyuyamadım tabi heyecan dorukta merakla karışık Lasinoh sürcem göğsüme 2 gün inşallah çok acımaz oğlanda mahvolmuştum hepimizin eli ayağı dolaştı Doğuma artık nasıl gidicez bilmiyorum ambulansa gerek kalmadı ama şükür :))

Masallah canim kilolari gayet guzel.İgnelerini ilaclarini duzenli kullan,bol istirahat et ki bebislerin icerde uslu uslu dursunlar.Hem istirahat ederken canın sıkılırsa banada dua edersin :)
Ederim tabiki hic etmez miyim. Kaşar,muz ve haslanmis yumurta benim bildigim direk bebeklere giden besinler. Sanci mi cikiyo hala?ne diyor doktorlar?

Ederim tabiki hic etmez miyim. Kaşar,muz ve haslanmis yumurta benim bildigim direk bebeklere giden besinler. Sanci mi cikiyo hala?ne diyor doktorlar?
Hepsini bol bol yiyim insallah faydasi olur. Sancilar azaldi,şükür bugun taburcu oluyorum evde surekli istirahat dedi. Ama hastanede yogun bi igne serum tedavisiyle kasilma durdugu icin evde tekrar edermi diye endiseliyim.İnsallah olmazda enaz 36yi goruruz

Artik kendine iyi bakma zamani. Tuvalet ve yemek haricinde kalkma. Anne karnindaki 1 gün küvezdeki 1 haftaya bedelmis. O yuzden iyi bakicaz kendimize ki minikler durabildigi kadar dursun. Gecmis olsun tekrar canim

Yumurta, sut, muz, ceviz, seker sorunun yoksa bir kasik pekmez bunlar kilo aldiriyor diye biliyorum. insallah dururlar daha canim. Bende yarin 32+1 oluyorum ama iki gundur biraz agirlasma toplanma hafif agri var. Ve icerde bir hareketteler ne yapiyorlarsa artik. dr kontrolumde haftaya. 2 hafta daha bari dayansak en azindan 34 u gorsek diyorum.

Görürüz Allah’ın izniyle az zamanımız kaldı bayram sonrası haziran sonu bizimkiler gelir :)

Görürüz Allah’ın izniyle az zamanımız kaldı bayram sonrası haziran sonu bizimkiler gelir :)
Insallah arkadasim seninle 1 gun aramiz. Birsuru deli sorular var aklimda. Bayrama denk gelirse dr bulubilicezmi? Gece olursa dr gelecekmi? Bunlari konusmamiz lazim dr la. Saglikla gelsin yawrularimiz. Hadi bakalim sıkalım kemerleri az daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…