- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.321
Örneklerini gördük burada düzeldiğini, yatışta bir çok arkadaşın takip tedaviyle önlenmişti, inşallah düzelecektir. Farkedilmesi büyük şans. Allah yardımcın olsun.Kizlar bana dua edinbugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir
Hadi hayırlısı olsun, sağlıkla kolaylıkla doğsunlar inşallahDr. bana gün verdi bilehaftaya pzt. ayın 4. de alırız dedi. Ben 2 gündür heyecan içinde bekliyorum. Belki aynı güne denk gelir seninle ama benimki daha erken alınmış olacak.
Serumlarla çok uzun süre durdurabiliyorlar benim hep gördüğüm. Hastanede kalman ve çok hareket etmemen lazım bir süre ama zaman çabuk geçiyor,Kizlar bana dua edinbugun sabah rutin kontrolum vardi 31+0 ım,nst ye girdim sancim cok yuksek cikti, 1 cm açılmam olmus rahim uzunlugu 10mm e düsmüs,hemen yatış yapildi. Bebeklerim daha 1700gr,cok minikler.Doktorum serumlarla durdurmaya calisicaz dedi,ciger gelistirici ignelere baslandi,surekli serum takiliyor oglen tekrar nst yapildi sancı azalmaya baslamis,vucudun tedaviye yanit veriyor dediler.daha iki hafta onceki kontrolumde hersey yolundaydi,sanciyi kendimde hic hissetmedim.Böyle bir sürec yasayip enazindan 35i gören varmidir
Bende sizden önce doğurmam diyordum ama bu gidişle ilk ben doğuracakmışım gibi görünüyor. Pzt. yi bekliyoruz o zaman
Valla kg gel gitli bir alıyor bir veriyorlar ama az miktar şuan 1900 bile yoklar en az 2 kg diyorlar ya hayırlısı artık sağlıklı olsunlar inşallahAmin canim kac kilo olmuslar, 2 kilo olunca mi cikacaklar?
Atma atma:))Doğum en kolayı 15 dk çıktım ben çok şükür bebekler sağlıklı olsun bir avaz da inşallah olacak bitecek güzel haberlerini bekliyorum canım...maşallah emotion en güzel haberler sende tonbiş tonbiş olsunlar bende yarın dr gitcem gün vercek inşallah 3,5 atıyorum korkudan
31+5 de Doğum yaptım ben üç gün önce dr kontrolüm vardı kglarına 1600/1700E Emotionn35 canim sende erken dogum yapmistin,bende bugun 31+0 ım sabah 1cm acıklık ve nst de yüksek sanciyla acil yatisim yapildi,serumlarla durdurmaya calisiyorlar. Senin bebeklerin kac gundur kuvozde,sadece kilo almalarimi bekleniyor yoksa bukadar erken dogumda ciddi saglik problemleri olabiliyormu. Ultrasonda 1700gr ciktilar ama dogunca daha minik olabiliyorlarmis senin yavrularin kac kg dogdu,suanda kac kg oldular
Bal damlıyor ağzındanE Emotionn35 az kaldı canım benim, maşallah paşalarına en az 6 hafta olacağını biliyorduk annesi çok küçük doğdular çok şükür tutundular, ne demiştik sonrasında tosun haberleri alıcaz senden inşallah
Canim cevabin icimi rahatlatti Allah razi olsun. Açılma sendede olmusmuydu, o süreci hastanedemi gecirdin yoksa evindemi yattin
sağolasın sende iyi günlerini gör evlatlarının galiba ben bilinçaltında korkuyorum doğumdan ondan doğuramadım bu saate kadar:)))yarın gün vercek banada sen 39 ları gör inşallah
Amin çok sağolasın, en sevdiğim haftalardasın, temkinli olmakta fayda var iyi yapıyorsun, hazırlıkları tamamlamaya bak şimdiden 30'dan sonra zor oluyor. Allah sizlere de göstersin inşallah.
Canim benim insallah. Bizimki en bastan beri riskli gebelik oldugu icin doktor yasaklamisti munasebeti. Ama kendimi cok yoruyorum bu ara. Dikkat etmem lazim. Sen de hastaneden cikinca yat bol bol dinlen sakin kalkma. Bikgi ver bana mutlaka durumunla ilgili.Canim kendine cok dikkat et,ben bedenen iyiyim diye ev islerine,günlük hayatima devam ettim suan cok pismanim.Eşinle olan münasebetinede kesinlikle tamamen ara ver.Yatabildigin kadar yat,doktorum anne karnindaki bir gün küvözdeki 1haftaya bedel dedi,nekadar dururlarsa okadar iyi. Banada dua et,seninle birlikte 35 36larda daha dogurmadik diye yazıșalim insallah
Tamam insallah yazarim, nst de sancilar azalmis vücudum simdilik olumlu yanit vermis tedaviye.yarin sabah doktorum görecek bakalim insallah sabreder yavrularim. Sende yorma kendini,inan hicbisey icin degmezCanim benim insallah. Bizimki en bastan beri riskli gebelik oldugu icin doktor yasaklamisti munasebeti. Ama kendimi cok yoruyorum bu ara. Dikkat etmem lazim. Sen de hastaneden cikinca yat bol bol dinlen sakin kalkma. Bikgi ver bana mutlaka durumunla ilgili.
Haklisin canim. Cok sevindim sancilarin azalmasina. Allahin izniyle daha duracak mucizeler.Tamam insallah yazarim, nst de sancilar azalmis vücudum simdilik olumlu yanit vermis tedaviye.yarin sabah doktorum görecek bakalim insallah sabreder yavrularim. Sende yorma kendini,inan hicbisey icin degmez
Nasıldı son kontrol. Sıkıntı yoksa neden beklemiyor doktor?Dr. bana gün verdi bilehaftaya pzt. ayın 4. de alırız dedi. Ben 2 gündür heyecan içinde bekliyorum. Belki aynı güne denk gelir seninle ama benimki daha erken alınmış olacak.
Benim herşey yolunda aslında 35+6 da almış olacak. Sorun yok ama bebekler iri gidiyor artık taşımak zorlaştı zaten bu şekilde 36 yı ancak görürüz diyordu o yüzden daha fazla beklemeyecek sanırım.Nasıldı son kontrol. Sıkıntı yoksa neden beklemiyor doktor?
İdiyse bebekler 36 gayet makul bir hafta. Çok zor bende simdi inanılmaz bir kasinti basladi. Ayak ve ellerimde başladı tüm vücuda yayildi. Uykudan uyandiran cinsten kafayi yicem. Karaciger enzimlerine bakti normal çıktı ama asıl hamilelik kolestazi safra asitlerine Bakarak .anlasiliyormus. gerek yok ona dedi doktorum ama gecmiyor kasinti. Yarın cildiyeye gidip safra asitlerime bakilmasini isticem.Benim herşey yolunda aslında 35+6 da almış olacak. Sorun yok ama bebekler iri gidiyor artık taşımak zorlaştı zaten bu şekilde 36 yı ancak görürüz diyordu o yüzden daha fazla beklemeyecek sanırım.
Kaşıntı hakkında bir şey bilemiyorum geçmiş olsun. Senin ne zaman planlanıyor doğum? Bende de ödemden dolayı biraz canım acıyor artık şişen yerlerde acıma hissi var.İdiyse bebekler 36 gayet makul bir hafta. Çok zor bende simdi inanılmaz bir kasinti basladi. Ayak ve ellerimde başladı tüm vücuda yayildi. Uykudan uyandiran cinsten kafayi yicem. Karaciger enzimlerine bakti normal çıktı ama asıl hamilelik kolestazi safra asitlerine Bakarak .anlasiliyormus. gerek yok ona dedi doktorum ama gecmiyor kasinti. Yarın cildiyeye gidip safra asitlerime bakilmasini isticem.
İnşallah, aminAmin inşallah Siz bebeklerinizden paylaşımlar yaparken biz bugün yarın doğurucaz diye bekleyeceğiz muhtemelen :) Allahın izniyle inşallah
Benim oğlan baya bir aşağıda. Alttan muayene etmek istedi ben istemedim acikliga bakmak için. Nst de az çıktı sanci iki günde bir gidicekmisim. Bir hafta daha dayansa iyi dedi doktor. Her seferinde alttan mi bakicak açılma var mı diye. Zorla erken doğum yaptircak.Kaşıntı hakkında bir şey bilemiyorum geçmiş olsun. Senin ne zaman planlanıyor doğum? Bende de ödemden dolayı biraz canım acıyor artık şişen yerlerde acıma hissi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?