• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hanimlar süt sagma makinesini simdiden aldinizmi yoksa dogumdan sonra gerekli olursami alacaksiniz? Dogum yapmis olan anneler,siz kullaniyomusunuz,hangi marka aldiniz

Doktor ne derse onu yapıyorum canım günde 2 dedi fazlasıda zarar olur bisürü ilacım var progestan ıda 3 kere 2 şer tane içiyorum oda fazla mesela ama genede geçmedi antibiyotik var fitil var demir kalsiyum vitamin mide hapı ne ararsan var çok sıkıldım hiç ilaç kullanmam normalde :KK43:(
Anladjm canim bana ilk oglumda 3 e cukardilar zarari sadece daha sulu cikis demisti doktor.kaksiyum ne kullaniyorsun bana icinde olan verdi ama orani tatmin etmedi beni.

Anladjm canim bana ilk oglumda 3 e cukardilar zarari sadece daha sulu cikis demisti doktor.kaksiyum ne kullaniyorsun bana icinde olan verdi ama orani tatmin etmedi beni.
Kalsiyum da calsiday kullanıyorum magnezyum magvital ve magnorm değişimli kullanıyorum sepet dolusu ilacım var

evet recep has'a türkiye'nin her yerinden hasta geliyor. sorunumuzu ilk duyduğumuzda çok doktor araştırdık, hem biz hem çevremiz. aldığımız iki isim vardı. recep has ve cihat şen.
Anladim carsamba unv de rutin kontrolum var nasil belleyeceksem onada bir gidicem.onuda cok ovdukleri icin secmistim prof ondan sonra yolu cizicem cok sagol arkadasim.ama yarin yinede randevu icin ariycam tarihleri bir sorucam bosluklari.

Ama burada bi arkadasta gögsün birini tamamen bosaltip daha sonra digerini sağın yazmisti,ikisi ayni anda sagilinca üretimle ilgili sorun oluyormu acaba
Bilmiyorum onu ama ben avennte aldim hepsi elektirikli oda var tekli cok zamanin gitti yetistirme sorunu yasadim hep.biri 40 dk biri 20 dk suruyor du benim ki 20 dk uykudan uyanana kadar yetisiyordu

Çok güzel 37 haftayı bitirebilirsin bana 38 i görmesin dedi bacaklarım 180 derece açık oturuyorum göbek koltuğa değiyo :)) çok enteresan gerçekten ikiz hamilelik

Oturma pozisyonu ve gobdk ayni canim bendede. Benim kesinlesti. 29 mayis sali gunu insallah saglikla kavusuruz kuzularima. Senin ne zaman bellimi?

Hanimlar süt sagma makinesini simdiden aldinizmi yoksa dogumdan sonra gerekli olursami alacaksiniz? Dogum yapmis olan anneler,siz kullaniyomusunuz,hangi marka aldiniz
Ben almadım. Başta lazım olursa hastanelerden kiralanabiliyormuş. Benim teyzem ikizlerinde 8 ay ek besine bile geçmeden sadece emzirdi, görümcemin ikizlerinde hiç sütü gelmedi sadece mama verdi. Çevremdeki bu örneklerden sonra , Ucuzda değil beklesin diye düşündüm. Nasıl olsa çok lazım olursa hemen alınır diye almadım.

Ben de yarın nstye giriyorum , salı da doktor randevum var, bakalım bir tarih verebilir. 2 gündür biraz farklı hissediyorum. (Kanama ve hastane dönemini saymazsam) rahat bir hamilelik geçiriyorum. Ağrı, sızı, uykusuzluk, ödem vs hiç biri yok bende. Ayakta pek duramıyorum, gücüm azalıyor ama bu benim aşırııı kansızlığımdan kaynaklanıyor.

Ama 2 gündür kasıklarında ağrı var hafif, sanki aşağıyı zorluyorlar gibi. İkisinşnde hareketlerini hep azar azar hissederdim. Üstteki çoştu inanılmaz dalganıyor göbeğim, yer mi değiştirdiler bilmiyorum ama alttekini çok az hissediyorum. Hayırlısı bende bekliyorummartık her an olabilir gibi geliyor artık.

Benimde yarın nst kontrolüm var kızlar bi 37-38 i görsek Allah’ın izniyle sıkıntımız kalmayacak arada sancılar giriyor ama normal diye düşünüyorum bayramı bi geçirsek şu an 32 haftalık oldum ama ne bileyim bende herşeyi hazırladım artık çocukların kıyafetleri de yıkandı insan bir an önce gelsinler istiyo son zamanlarda ya :) esyaları falan hazırlanınca hele :)

Ben küvez ihtimalini dusunerek aldim canim. Lansinoh ciftli olanindan aldim. Ayni anda sagmak daha iyi diyorlar. Sut cogalirmis.

Aynen çok kullanıyorum bugün 3 kez 1 er taneye düşürdüm ama hala ağrım devam ediyor malesef baş dönmesi yasa uyku hali yapmadı sabaha kadar oturdum keşke uyuyabilsem :KK43:
Herkesin farkli geciyor demek ki. Seninki de daha yorucu olmus ama insaallah bebekleri sag salim alinca hepsini unutursun canim

Herşeyi denedim genede geçiremedim aşırı şiddetli hemde ilaçlar işe yarasada biraz hafiflese keşke evdeyim bebelerimin çantasını yerleştirdim hazırdı kıyafetler biberonla emziklerinide koydummu tamamdır ^^ doktor heran alabiliriz deyince tırstım
Evet bir de o hazirliklar var tabi. Ben de ufak tefek bir seyler aldim ama daha paketlerinde duruyor canta, puset alinacak biberon falanm almadim daha hemen kullanilmaz diye. Ama sut sagma makinesi almak gerekiyor galiba sen aldin mi? Ben hazirliklara haftaya baslarim herhalde :(

Back