2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hayırlı olsun canım allah en kısa zamanda kavuşturmayı nasip etsin ins iyi olcaklar :)

Cift yumurta ijizi canim ama su an o kadar yakin larki arada sadece zar var tekmi acaba diye suphe edilir oldular ama plesante ve odalari ayri.sen ne durumdasin insallah risk falan kalmamistir.

Cift yumurta ijizi canim ama su an o kadar yakin larki arada sadece zar var tekmi acaba diye suphe edilir oldular ama plesante ve odalari ayri.sen ne durumdasin insallah risk falan kalmamistir.
Sevindim canim ciftlerse benimki gibi bir durum degildir. Benimkide keseleri ayri ama plezentalari tekti. Tek yumurta ikiziydi. Tek yumurta ikizleride ayri keselere dusebiliyor. Senin plezentalarda ayriysa farkli bir durumdur. Ben kaybettim canim onlari malesef biri vermekten biri almaktan kalpleri durdu. Bunlar ikinci gebeligim sukurki cift yumurtalar. Umarim sende olmaz boyle bir durum. Bazen doktorlarda soyle olucak boyle olucak diye soyluyor bebek normal doguyor boyle seylerde gordum duydum. Diliyorum allahtan bebeklerin sagliklica dunyaya gelsin.

Ne güzel enerji dolu pozitifsin demekki, valla nasıl olucak bilmiyorum da içimden geçen öyle sanki dayanma gücü versin Allah çok zorlanıyorum. Evet bak makyaj önemli bende koyim malzemeleri Zaten evden çıktığım yok, resim olayına girmedik biz benim adam anlıyor bu işlerden profesyonel makina falan var diye ama çok mantıklı aslında. Hayırlısıyla doğuralım inşallah siz tatmışsınız şükür maşallah ben de kendi bebeklerimin kokusuyla tanışacağım günü ayni heyecan ve sabırla bekliyorum.

Oy maşallah, kurban olsunlar onları verene tek yumurta ikizi diye hatırlıyorum, Allah sağlıkla sizlerle büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Kiyamam rabbim bunlari korusun insallah sagolasin canim tsk ederim

phuket79 Dta82 kızlar maşallahınız var ne güzel imreniyorum size valla...inşallah zoru atlattınız sağ Salim gelsin kuzularınız
Amin canım, biz söyleniyoruz ama sen hepimizden zorunu yaşadın Allah da seni mükafatlandırsın inşallah, hepimizin kuzularına sağlık sıhhat versin. Az kaldı üçümüz içinde kuzularla kavuşmaya.

Bende arastiriyim ama burda amniyosentezi yapip mi gitmek mantikli acaba sonuclarla
Canim kafani karistirmak istemem ama amniyosentez olayinida iyi dusun olurmu? Onun yerine nifty test yapilabiliyo kandan gen testi amerikaya gidip donuyor sonuc. Biraz pahali ama Amniyosentez gibi riski yok. Doktorla bunlarida gorus. Sonra karar ver. Iyi haberlerini bekliyoruz

Onda da ayni bebege bakiyorlarmis dediler peki hangi bebekte ne oldugu nasil anlasiliyor kan anneden alinoyor degilmi bir arastiriyim onu.

Estağfirullah hem bebişler arası kilo farkı hem aynen son ayda tek bebeklerden daha az alma durumları var maalesef tosun doğuramayacağız :)) Dr doğru demiş hatta zayıflayan ve sağlıkla doğan bile duydum ben.

Allah yardımcın olsun, hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Onda da ayni bebege bakiyorlarmis dediler peki hangi bebekte ne oldugu nasil anlasiliyor kan anneden alinoyor degilmi bir arastiriyim onu.
Evet anneden aliniyo kan. Yanliz 15 gune donuyor diye biliyorum daha erken donus yapabilecek yer arayisinda bulunabilirsin. Iste ikiz icin olana nifty deniyordu sanirim. Piyasada cok adi var bu testlerin hormany prinetal test gibi ama ikiz icin yapilani arastir. Onlar ayirabiliyo bebekleri diye biliyorum. Sor arastir isine kafana yatani menfaitine olani yaptir. Doktoruna sorarsan o en iyi olana zaten yonlendirecektir seni. Sen sadece bu testten bahset o ne yapilabilir amniyosrntez yerine bu dahami iyi olur hangisini yaptirirsan ikizler icin tam sonuc olur hepsini anlatir sana. Zaten zor bulduk. bende tuple hamile kaldim. O yuzden riske girme arkadasim. insallah hersey iyi olacak

Son düzenleme:
Bizde bugün kontrole gittik şiddetli kasık ağrısından dolayı nur topu gibi 3 ilacım daha oldu bebeklerimde 1300-1322 olmuşlar ama okadar sıkışmışlarki yazık kafasının bi tarafında eli bi tarafında ayağı çıkıyor. Nst ye bağladılar 2 dk ayrıldı kız yanımdan bebek hemen kaçtı kalp atışıkayboldu rahatsız oluyorlar hemen. Doktor 28 i doldurdun bir sıkıntı olursa hemen alırız bekletmeyiz dedi dururlarsada 34-35-36 haftaları görmek isteriz dedi elimizden gelen bişey yok nezaman gelmek isterlerse gelecekler ^^

yarın 37+0 olcak kısmetse bu haftada ufak tefek işlerim kaldı dayanır pazartesi gelmezlerse fönümü çektirip bekliycem kuzu kuzu :)) ,bende evden çıkmıyorum bunalırsam arkadaşa kahveye en fazla ,senin dahada heyecanın fazladır tabi Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

şimdiden telaşlanma dur bakalım bi bakılsın emin olunsun sonra birini bile sonlandırsalar diğeri sağlıkla sıhhatle geliyo belkide hiçbişey yok Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…