- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.201
Hayırlı olsun canım allah en kısa zamanda kavuşturmayı nasip etsin ins iyi olcaklar :)ben doğum yaptım gecen hafta. bebeklerim çok şükür ve maşallah iyiler ama çok minik oldukları için yoğun bakımdalar. dua edin onlara teyzeleri. doğum yapıp bebekleri bırakıp çıkmak gerçekten çok zormuş.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cift yumurta ijizi canim ama su an o kadar yakin larki arada sadece zar var tekmi acaba diye suphe edilir oldular ama plesante ve odalari ayri.sen ne durumdasin insallah risk falan kalmamistir.Gecmis olsun arkadasim bebeklerin tek yumurta ikizi mi? monokoryonik ikiz mi? Yani plezentalari tekmi? Eger plezenta tekse ordan kan alisverisi yapiyorlar ve biri almaktan sisiyor dolayisi ile down sendromu olabilir tanisi koyuyorlar. digeride vermekten gelisemiyo. Birini sonlandirmak digerine zarar verebiliyo. Zor bi durum. Benim basima geldide dilerim dusmanimin basina gelmesin. Insallah boyle bir durum degildir
Rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah allah yardimcin olsunCanım inan bu konu hakkında bilgim yok benimde ikili taramada ense kalınlığı yüksek çıktı dowm sendromu dediler öyle kaldı bişey yapmadık
Cift diye biliyoruz tup bebek cift transfer ilk muayeneleri tup dr u yapti olsa derdi heralde.recep has not aliyim gerekirse turkiyeyi gezicemCanim tek yumurta ikizlerinde birtakim sorunlar olabiliyor ama insaallah caresi vardir. Istanbulda Recep Has var tavsiyem ona bir gorunmeniz.
Sevindim canim ciftlerse benimki gibi bir durum degildir. Benimkide keseleri ayri ama plezentalari tekti. Tek yumurta ikiziydi. Tek yumurta ikizleride ayri keselere dusebiliyor. Senin plezentalarda ayriysa farkli bir durumdur. Ben kaybettim canim onlari malesef biri vermekten biri almaktan kalpleri durdu. Bunlar ikinci gebeligim sukurki cift yumurtalar. Umarim sende olmaz boyle bir durum. Bazen doktorlarda soyle olucak boyle olucak diye soyluyor bebek normal doguyor boyle seylerde gordum duydum. Diliyorum allahtan bebeklerin sagliklica dunyaya gelsin.Cift yumurta ijizi canim ama su an o kadar yakin larki arada sadece zar var tekmi acaba diye suphe edilir oldular ama plesante ve odalari ayri.sen ne durumdasin insallah risk falan kalmamistir.
Recep Has gercekten alaninda bir numara ben de gittim. Randevu bulmak cok zor doktorum arayip ayarlamisti bana randevuyu.Cift diye biliyoruz tup bebek cift transfer ilk muayeneleri tup dr u yapti olsa derdi heralde.recep has not aliyim gerekirse turkiyeyi gezicem
Ne güzel enerji dolu pozitifsin demekki, valla nasıl olucak bilmiyorum da içimden geçen öyle sanki dayanma gücü versin Allah çok zorlanıyorum. Evet bak makyaj önemli bende koyim malzemeleri Zaten evden çıktığım yok, resim olayına girmedik biz benim adam anlıyor bu işlerden profesyonel makina falan var diye ama çok mantıklı aslında. Hayırlısıyla doğuralım inşallah siz tatmışsınız şükür maşallah ben de kendi bebeklerimin kokusuyla tanışacağım günü ayni heyecan ve sabırla bekliyorum.çıksınlarda sevelim ya ,benim oğlanın işleri bitti rahatladım ,haftaya napcaz bilmem çok ağrıda oluyor .dün nst ye girdim hala doğum sancısı falan yok haftaiçi dr gidicem bakalım ne diyecek çok sabırsızım bilemesin yaşım başımda yerinde ama çocukruhluyum hemen olsun bitsin istiyorum dün gecede suyum geldi suyum geldi diye velveleye verdim ortalığı yok oda tırt çıktı bende kapatıyım valizimi yani nasıl süsleniceksem hoş süslensemde nolucaksa makyaj malzemelerimi koymadım onları koycam diye hep açık fotoğraf çektircekmisin ben oğlanda çektirdim çok güzel anı oluyor
Oy maşallah, kurban olsunlar onları verene tek yumurta ikizi diye hatırlıyorum, Allah sağlıkla sizlerle büyütmeyi nasip etsin inşallah.ben doğum yaptım gecen hafta. bebeklerim çok şükür ve maşallah iyiler ama çok minik oldukları için yoğun bakımdalar. dua edin onlara teyzeleri. doğum yapıp bebekleri bırakıp çıkmak gerçekten çok zormuş.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kiyamam rabbim bunlari korusun insallah sagolasin canim tsk ederimSevindim canim ciftlerse benimki gibi bir durum degildir. Benimkide keseleri ayri ama plezentalari tekti. Tek yumurta ikiziydi. Tek yumurta ikizleride ayri keselere dusebiliyor. Senin plezentalarda ayriysa farkli bir durumdur. Ben kaybettim canim onlari malesef biri vermekten biri almaktan kalpleri durdu. Bunlar ikinci gebeligim sukurki cift yumurtalar. Umarim sende olmaz boyle bir durum. Bazen doktorlarda soyle olucak boyle olucak diye soyluyor bebek normal doguyor boyle seylerde gordum duydum. Diliyorum allahtan bebeklerin sagliklica dunyaya gelsin.
Bende arastiriyim ama burda amniyosentezi yapip mi gitmek mantikli acaba sonuclarlaRecep Has gercekten alaninda bir numara ben de gittim. Randevu bulmak cok zor doktorum arayip ayarlamisti bana randevuyu.
Amin canım, biz söyleniyoruz ama sen hepimizden zorunu yaşadın Allah da seni mükafatlandırsın inşallah, hepimizin kuzularına sağlık sıhhat versin. Az kaldı üçümüz içinde kuzularla kavuşmaya.
Canim kafani karistirmak istemem ama amniyosentez olayinida iyi dusun olurmu? Onun yerine nifty test yapilabiliyo kandan gen testi amerikaya gidip donuyor sonuc. Biraz pahali ama Amniyosentez gibi riski yok. Doktorla bunlarida gorus. Sonra karar ver. Iyi haberlerini bekliyoruzBende arastiriyim ama burda amniyosentezi yapip mi gitmek mantikli acaba sonuclarla
Onda da ayni bebege bakiyorlarmis dediler peki hangi bebekte ne oldugu nasil anlasiliyor kan anneden alinoyor degilmi bir arastiriyim onu.Canim kafani karistirmak istemem ama amniyosentez olayinida iyi dusun olurmu? Onun yerine nifty test yapilabiliyo kandan gen testi amerikaya gidip donuyor sonuc. Biraz pahali ama Amniyosentez gibi riski yok. Doktorla bunlarida gorus. Sonra karar ver. Iyi haberlerini bekliyoruz
Estağfirullah hem bebişler arası kilo farkı hem aynen son ayda tek bebeklerden daha az alma durumları var maalesef tosun doğuramayacağız :)) Dr doğru demiş hatta zayıflayan ve sağlıkla doğan bile duydum ben.Dta82 phuket79 kizlar siz tecrubeli olunca basinizi agritiyoruz,size bir sorum var benim enson 29. Haftada kontrolumde iki bebegimin kilosuda tek bebeklerdeki gelisimle ayni gidiyodu fakat doktorum 30dan sonra yer azalacagi icin gelisimleri tek bebeklerden daha geride kalabilir,kilo artisi yavaslayabilir dedi.sizde durum nasil ilerledi, son ayinizda kilo artisi azaldimi bebislerinizin
Allah yardımcın olsun, hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Dunden beri aglamaktan gozlerim cikti idrar tahlili icin rastgele bir doktora gittim sehir hastanesinde oda muyane edicem illa dedi sonra seni peritanaloga yonlenditiyorum hemen dedi gittim sagdaki oglanda ense kalin ve dv de kordondan bebege giden damarda ters akim varmis.sabahta ozel doktoruma gittim oda aynisi dedi.hem down durumu hemde bebekte kalp sorunu vb siraladi.simdi unv de proflara gidicem amniyosentez sonraki haftalar kalp detaylari vb bakilacak.bu arada ters akim oldugu icin kendi sonlanabilir yada istege bagli sonlandirirsak digerine zarar dediler.ben nasil bekliyip dayanicam cok canim yandi.belki burda yasayan yada okuyup basina gelen akil verir bana.
Hepimizin canim sagolasin allahim yardim etsinAllah yardımcın olsun, hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Evet anneden aliniyo kan. Yanliz 15 gune donuyor diye biliyorum daha erken donus yapabilecek yer arayisinda bulunabilirsin. Iste ikiz icin olana nifty deniyordu sanirim. Piyasada cok adi var bu testlerin hormany prinetal test gibi ama ikiz icin yapilani arastir. Onlar ayirabiliyo bebekleri diye biliyorum. Sor arastir isine kafana yatani menfaitine olani yaptir. Doktoruna sorarsan o en iyi olana zaten yonlendirecektir seni. Sen sadece bu testten bahset o ne yapilabilir amniyosrntez yerine bu dahami iyi olur hangisini yaptirirsan ikizler icin tam sonuc olur hepsini anlatir sana. Zaten zor bulduk. bende tuple hamile kaldim. O yuzden riske girme arkadasim. insallah hersey iyi olacakOnda da ayni bebege bakiyorlarmis dediler peki hangi bebekte ne oldugu nasil anlasiliyor kan anneden alinoyor degilmi bir arastiriyim onu.
yarın 37+0 olcak kısmetse bu haftada ufak tefek işlerim kaldı dayanır pazartesi gelmezlerse fönümü çektirip bekliycem kuzu kuzu :)) ,bende evden çıkmıyorum bunalırsam arkadaşa kahveye en fazla ,senin dahada heyecanın fazladır tabi Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimiziNe güzel enerji dolu pozitifsin demekki, valla nasıl olucak bilmiyorum da içimden geçen öyle sanki dayanma gücü versin Allah çok zorlanıyorum. Evet bak makyaj önemli bende koyim malzemeleri Zaten evden çıktığım yok, resim olayına girmedik biz benim adam anlıyor bu işlerden profesyonel makina falan var diye ama çok mantıklı aslında. Hayırlısıyla doğuralım inşallah siz tatmışsınız şükür maşallah ben de kendi bebeklerimin kokusuyla tanışacağım günü ayni heyecan ve sabırla bekliyorum.
şimdiden telaşlanma dur bakalım bi bakılsın emin olunsun sonra birini bile sonlandırsalar diğeri sağlıkla sıhhatle geliyo belkide hiçbişey yok Allah büyükDunden beri aglamaktan gozlerim cikti idrar tahlili icin rastgele bir doktora gittim sehir hastanesinde oda muyane edicem illa dedi sonra seni peritanaloga yonlenditiyorum hemen dedi gittim sagdaki oglanda ense kalin ve dv de kordondan bebege giden damarda ters akim varmis.sabahta ozel doktoruma gittim oda aynisi dedi.hem down durumu hemde bebekte kalp sorunu vb siraladi.simdi unv de proflara gidicem amniyosentez sonraki haftalar kalp detaylari vb bakilacak.bu arada ters akim oldugu icin kendi sonlanabilir yada istege bagli sonlandirirsak digerine zarar dediler.ben nasil bekliyip dayanicam cok canim yandi.belki burda yasayan yada okuyup basina gelen akil verir bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?