2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ay kuzular yaaa kiyamam. Simdi guzel oynuyorlardir bide annesi hala var yerleri. 30 dan sonra oyle cok hareket edemiyorlar yari yariya bir azalma oldu bende hareketlerinde. Onlarada aciyorum onlar icinde cok zor. daracik yerde duruyorlar. Evrelerini bekliyorlar. Allah hepimizinkine cansagligi versin

haklısın çok tombul diiller benimkilerde anca haftalarıyla uyumlu bazen geri çıkıyorlar maximum en fazla 200 gr alıyorlar işte bak 37+0 olcam kısmetse 3 kilo yoklar henüz gelişimi tamamlansında önemli olan o ilk hedef 32 sonra 34 sonra 36 diyodu drum ama tabi hep tetikte geçiyo 1500 olan çocuktan korkma dedi hep

Maşallah, kocaman nazar boncuğu size be amiiinnn.

Aynen bende görünce üzüldüm ezilmiş büzülmüş yazık ya ^^ kıyamam bir hıçkırması var dinlerken çok mutlu oluyorum biran önce geçse şu zaman keşke

Amin canım, biz söyleniyoruz ama sen hepimizden zorunu yaşadın Allah da seni mükafatlandırsın inşallah, hepimizin kuzularına sağlık sıhhat versin. Az kaldı üçümüz içinde kuzularla kavuşmaya.
Aminnn kızlar hep beraber inşallahh

Sorma zaten tup bebek ayri surec gebelik ayri surec hem biraz yorgun hemde cok korku doluyum.arastiricam bende bunu bana cunku kesin sonuc veren gerek 2 tane ayri risk oldugu icin sorunlari ayirt edip eleyip diger risk sebebine yonelmem gerek down degilse kalp .beyin vb odagim olucak cok sagol arkadasim cok sagol

Insaallah beklerler canim sanci falan cikmadiysa. Kilolari iyi ama masaallah haftalarindan ileriler mi?

canım benzer durumu ben de yaşadım. öncelikle sakin ol, bebeklerini olumsuz etkileme.
mutlaka recep has hoca'dan randevu almaya çalış. gerekirse doktorun araya girsin. en doğru teşhisi o koyup yapılması gereken için en doğru kararı verecektir.
allah ondan razı olsun, diğerleri gebeliğimi sonlandırmaktan başka çarem olmadığı söylerken o bebeklerime en doğru teşhisi koydu ve önce allah sonra onun sayesinde çok şükür ve maşallah ki bebeklerim sağlıkla doğdu.

Evet 10 gün kadar ilerideler inşallah beklerler ama felaket ağrım var okadar ilaca rağmen geçiremedim malesef
Bende de oluyor agri doktor kalsiyum da verdi. Kalsiyum ve magnezyum aliyorum gunluk. Yogurt sut ve muz mutlaka tuketmeye calisiyorum canim. Insaallah senin de gecer ya. Agri olunca surec daha da zorlasiyor

Ben mersindeyim hemen gi
Anladigim kadariyla recep has ist oldugu icin degil turkiye genelinde iyi bir doktor ondan oneriyorsunuz sanirim ben mersinde yim.o zaman arastirip bir sekilde randevu durumlarina bakiyim.

Magnezyumda kullaniyorsun degilmi kullaniyorsan gunde 3 e de cikarabilirsin aslinda agrilar icin iyi o hem erken dogum icjnde onleyici
Doktor ne derse onu yapıyorum canım günde 2 dedi fazlasıda zarar olur bisürü ilacım var progestan ıda 3 kere 2 şer tane içiyorum oda fazla mesela ama genede geçmedi antibiyotik var fitil var demir kalsiyum vitamin mide hapı ne ararsan var çok sıkıldım hiç ilaç kullanmam normalde (

Bende de oluyor agri doktor kalsiyum da verdi. Kalsiyum ve magnezyum aliyorum gunluk. Yogurt sut ve muz mutlaka tuketmeye calisiyorum canim. Insaallah senin de gecer ya. Agri olunca surec daha da zorlasiyor
Hele kasık ağrısı felaket oluyor hemde oturup kalkamıyorum yatakta dönemiyorum acayip canım acıyor öyle böyle değil (

Ben mersindeyim hemen gi

Anladigim kadariyla recep has ist oldugu icin degil turkiye genelinde iyi bir doktor ondan oneriyorsunuz sanirim ben mersinde yim.o zaman arastirip bir sekilde randevu durumlarina bakiyim.

evet recep has'a türkiye'nin her yerinden hasta geliyor. sorunumuzu ilk duyduğumuzda çok doktor araştırdık, hem biz hem çevremiz. aldığımız iki isim vardı. recep has ve cihat şen.

Progestani da cok iciyormussun evet. Sersemletmiyor mu? Mide bulanti bas dönmesi yapiyor bir tanesi bile. Ben bir tane fitil olarak kullaniyorum. Gerci rahim uzunlugum 24 'e dusmus ama Sen de evdesin degil mi yorma kendini işle falan

Hele kasık ağrısı felaket oluyor hemde oturup kalkamıyorum yatakta dönemiyorum acayip canım acıyor öyle böyle değil (
O aradaki kemiklerin agrisi berbat bir sey biliyorum canim anliyorum seni. Ama saniyorum seninki daha siddetli ben idare edebiliyorum uzun sure oturunca, yuruyunce ya da ayni sekilde yatinca oluyor bende de

Progestani da cok iciyormussun evet. Sersemletmiyor mu? Mide bulanti bas dönmesi yapiyor bir tanesi bile. Ben bir tane fitil olarak kullaniyorum. Gerci rahim uzunlugum 24 'e dusmus ama Sen de evdesin degil mi yorma kendini işle falan
Aynen çok kullanıyorum bugün 3 kez 1 er taneye düşürdüm ama hala ağrım devam ediyor malesef baş dönmesi yasa uyku hali yapmadı sabaha kadar oturdum keşke uyuyabilsem

O aradaki kemiklerin agrisi berbat bir sey biliyorum canim anliyorum seni. Ama saniyorum seninki daha siddetli ben idare edebiliyorum uzun sure oturunca, yuruyunce ya da ayni sekilde yatinca oluyor bende de
Herşeyi denedim genede geçiremedim aşırı şiddetli hemde ilaçlar işe yarasada biraz hafiflese keşke evdeyim bebelerimin çantasını yerleştirdim hazırdı kıyafetler biberonla emziklerinide koydummu tamamdır ^^ doktor heran alabiliriz deyince tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…