2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

phuket79 Dta82 kızlar maşallahınız var ne güzel imreniyorum size valla...inşallah zoru atlattınız sağ Salim gelsin kuzularınız
Eksik olma canım,İnan bende şaşkınım bugünlere,sende kavuş artık oğluşlarına inşallah en zor günleri atlattın bir koca ayı devirdiniz oğlanlarla çok şükür bugünlerine sağlıkla dönsünler evlerine bu hafta çıkarlar umarım

Allah yardımcın olsun. Inşallah en kısa zamanda çıkarlar canım. Kaçhaftalık dığdular kiloları nasıl

Sütün geldimi canım.benim kızımda 1940 doğmuştu sarılık başlangıcı vardı 6. Günden sonra anne sütü almaya başlayınca toparladı.oğlumda belki sarılık olurdu ama sağolsun arkadaşım hastanede geldi emzirdi birazda süt sağdı bırakıp gitti. Yoksa 4. Gün geldi sütüm.
Tavsiyem sütünün gelmesini ayarla ve aynı sıklıkta sağmaya çalış.birde bir gögsünü boşaltmadan diğerini sağma.

Sende eksik olma sağolasın ay inşallah ya İnan artık dayanmak çok zor oluyor görüyorsun elin boş eve dönüyorsun ve aşırı özlem duyuyorsun yinede çok şükür....sizin adınıza seviniyorum

Dta82 phuket79 kizlar siz tecrubeli olunca basinizi agritiyoruz,size bir sorum var benim enson 29. Haftada kontrolumde iki bebegimin kilosuda tek bebeklerdeki gelisimle ayni gidiyodu fakat doktorum 30dan sonra yer azalacagi icin gelisimleri tek bebeklerden daha geride kalabilir,kilo artisi yavaslayabilir dedi.sizde durum nasil ilerledi, son ayinizda kilo artisi azaldimi bebislerinizin

35. Haftadan once dogum yapan arkadaslar bi sorun oldugu öncesinde bellimiydi, rahim kisaligi gibi falan.. yoksa hersey yolundayken birdenmi basladi dogum
Ben 32 haftada Doğum yaptım aniden suyum geldi ki ben burada en sorunsuz hamilelerden biriydim hiç bir şeyim yoktu Allah ne derse o nasip böyleymiş kaderinde bu nasipse sebepsiz de olabiliyor yani sizler inş zamanında Doğum yapın çünkü küvöz günleri çok zor

Dunden beri aglamaktan gozlerim cikti idrar tahlili icin rastgele bir doktora gittim sehir hastanesinde oda muyane edicem illa dedi sonra seni peritanaloga yonlenditiyorum hemen dedi gittim sagdaki oglanda ense kalin ve dv de kordondan bebege giden damarda ters akim varmis.sabahta ozel doktoruma gittim oda aynisi dedi.hem down durumu hemde bebekte kalp sorunu vb siraladi.simdi unv de proflara gidicem amniyosentez sonraki haftalar kalp detaylari vb bakilacak.bu arada ters akim oldugu icin kendi sonlanabilir yada istege bagli sonlandirirsak digerine zarar dediler.ben nasil bekliyip dayanicam cok canim yandi.belki burda yasayan yada okuyup basina gelen akil verir bana.

Ah canim yaa zaten sen hic aklimdan cikmiyosun,heran suyum gelecek gibi hissediyorum insallah tez zamanda kavus yavrularina Ben daha 30+5 im ama pskolojim simdiden altüst oldu,her gece karnim sertlesiyo,doktora gidiyorum açılma,sancı yok diyip gönderiyo,işimiz Allaha kalmis artik..

Ay maşallah canım inan dün akşam bile seni düşündüm aceba doğum yapti mi diye
Hayırlı uğurlu olsun dogumun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın evine getirirsin
Nerede doğum yatın canim

Gecmis olsun arkadasim bebeklerin tek yumurta ikizi mi? monokoryonik ikiz mi? Yani plezentalari tekmi? Eger plezenta tekse ordan kan alisverisi yapiyorlar ve biri almaktan sisiyor dolayisi ile down sendromu olabilir tanisi koyuyorlar. digeride vermekten gelisemiyo. Birini sonlandirmak digerine zarar verebiliyo. Zor bi durum. Benim basima geldide dilerim dusmanimin basina gelmesin. Insallah boyle bir durum degildir

Canım inan bu konu hakkında bilgim yok benimde ikili taramada ense kalınlığı yüksek çıktı dowm sendromu dediler öyle kaldı bişey yapmadık

Canim tek yumurta ikizlerinde birtakim sorunlar olabiliyor ama insaallah caresi vardir. Istanbulda Recep Has var tavsiyem ona bir gorunmeniz.

Selam hanımlar bende ikiz gebelik yaşıyorum 9. Haftadayım kalp atışlarını duyduk çok şükür sizlere sorum olacaktı bende iştah kaybı var yemek yemede zorlanıyorum bulantım var çıkarmıyorum ama o his beni yoruyo bide sürekli kasıklarda batma rahim bölgesinde bi ağrı gibi tuhaf bi şey var şuan için sıkıntı yok diyo doktorum ama bu tür şeyler korkutuyor beni

Gozun aydin arkadasim bunlarin hepsi olabiliyo. Kasikta batma rahimde agri hepsi oldu bendede cunki yerlesmeye buyumeye calisiyorlar. Hepsi normal hic korkma. Bende hatta bir ara sol bacagimi kaldirip merdiven cikamama dolayisi ile otobuse binememe baslamisti. bacagimi kaldirip cikamiyordum otobuse. Otobus durunca mal mal dusunuyordum bacagimi nasil kaldirip binicem diye. Ama geciyor hepsi. Geciyordaaaaaa yeni yeni seyler cikiyor bu defada :) akinti geldi su geldi tekmelemedi kasinti basladi karnim catladi :) senin anlayacagin bu duruma alismamiz gerek

Aynen canım her geçen gün farklı şeyler çıkacak benim ilk gebeliğim tek onda çok rahattım bu sefer böyle olunca tedirgin oluyorum zor bulunca insanın korkusu artıyo inşallah Rabbim burda bulunan herkese hayırla doğum yapmayı nasip etsin sağlıklı sıhatli bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…