- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
- #9.161
Progestan'i ben 18. Haftadan beri kullaniyorum.Progestan kac hafta kullandiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan'i ben 18. Haftadan beri kullaniyorum.Progestan kac hafta kullandiniz?
Benimde 3 çıkmıştı ama lekem de olmuştu hastanede yattım 3 gece ondan beri de evde hiç bişe yapmada yatıyorum doktorum öle demişti gecen pazar yine acile gittim 4 ölçütü oradaki doktor yani yatınca düzeliyor biraz sanırım sende bol bol yat canım 25 altına çok düşmezse iyi olur demişti benim doktorumArkadaslar rahim uzunlugum 24 cikti dün. Progeston fitil kullaniyorum ama dusmus yine de. Doktorum olabilir bebek bası yapar arada kisalir dedi ama ven tedirgin oldum. Doktor ben stres yapmayayim diye oyle demis olabilir mi? Siz de var mi boyle bir durum?
Arkadasim allah kurtarsin agrisiz acisiz bir avazda insallah. Acik renk akintinin yaninda bildigin su yada donuma kacirmisim gibi islaklik oluyo. Sadece akinti olsa dert etmeyecegim. Hormonal olabilir diye. ama islaklik beni endiselendiriyo. Neyse bakalim doktorun yardimcisi kiz akli basinda bi tip o zaten ezberlemistir bu durumlari. Akintiyla birse Olabilir dedi. eger bacagini islatacak olursa hemen gel dedi. Bakalim burdan bir arkadastada aynidi varmis biraz sakinledimBendende baya sarı sarı geliyo bugün sancım da YÖK senin daha erken benim bekleniyo Doğum sarı gibi mi açık renk mi senin
Evet tabiki o zaten geri geliyo. Tam bi bas belasi o jel :)Canimm vajinal jel kulaniyom sabah aksam bide antibiyotik kulaniyom acaba jel yapiyor olabilr mi
Ayy iyi senin adina cok sevindim canim. Ben de daha cok dikkat edeceğim artik. Cunku haftam erken dahaBenimde 3 çıkmıştı ama lekem de olmuştu hastanede yattım 3 gece ondan beri de evde hiç bişe yapmada yatıyorum doktorum öle demişti gecen pazar yine acile gittim 4 ölçütü oradaki doktor yani yatınca düzeliyor biraz sanırım sende bol bol yat canım 25 altına çok düşmezse iyi olur demişti benim doktorum
Doktora mesaj attim ayaga kalkinca su gibi bi akintim var diyom oda jelden olabilir dedi icime su serpildi bende acaba bebislerim sus mu kalacak diye korktumEvet tabiki o zaten geri geliyo. Tam bi bas belasi o jel :)
Aynen bende de oluyor. Doktorum da aynı cevabı verdi. Bacaklarından akmıyorsa endişelenme dedi.Kizlar bisey sorcam bugun 31+2 deyim yanliz benden akintiyla birlikte islaklikta oluyor camasirimda. Bacagima sizacak kadar degil ama akinti cevresi su gibi islaniyor. Basina gelen tecrubeli arkadaslar varmi? Aceba sizintimi diye kafama taktim. Doktorumu aradim sekreteri cikti. Anlattim dediki bacaklariniz islanmadi ve akintiyla birlikteyse normal bu durum rahim kendini doguma hazirladigi icin hormonlar salgilayabilirmis ama yinede kafama takiliyo
Ay allah razi olsun hepinizden iyiki varsiniz. Cok tsk ederimAynen bende de oluyor. Doktorum da aynı cevabı verdi. Bacaklarından akmıyorsa endişelenme dedi.
İyi phuketcim ya bekliyorum ben de sen gibi aynı bende de tık yok ama ara ara sancılar oluyor, bu hafta hepten çatladım deli gibi kaşınıyor göbişim, top böceği gibi yuvarlanıyorum. Hastane bavulun ağzını açık bırakıyordum sanki kapatınca hemen Doğuma gitcem gibi geliyordu kapadım bugün bakalım:)) Çok sıkıştırıyorlar bunların haftası büyüdükçe yerleri daralıcak hareketleri azalıcak diyorlardı zıppır zıppır çıkacak gibi oynuyor bunlar bende hiç uyku yok ya bunlarda benim gibi 10dk 10dk uyuyorlar, uykusuz yaramaz mı olacaklar ne? Onun sersemliği çok var üstümde. Naaptın oldu mu oğluşun merasimi gidebildin mi? Bu hafta daha da zor geçti haftaya nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bak bu haftayı da geçirecez demiştim geçti sayılır haftayı da öyle böyle geçirecez gibi geliyor banaDta82 nasılsın iyimisin bende hala tık YÖK pazartesi Doğum olur belki
Kizlar malum hepiniz gibi bende cok sabirsizim tecrubeli bacilarim sizin gobek ne zaman belli oldu
hayrılı uğurlu olsun ,tez vakitte çıkın inşallah kurtuldun bitti gitti say.çabucak geçsin zaman senin içinde bebeklerin içindeben doğum yaptım gecen hafta. bebeklerim çok şükür ve maşallah iyiler ama çok minik oldukları için yoğun bakımdalar. dua edin onlara teyzeleri. doğum yapıp bebekleri bırakıp çıkmak gerçekten çok zormuş.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayirli olsun canim,sagsalim al kucagina insallah.Haftan iyiymis aslinda,kac kilo dogdularben doğum yaptım gecen hafta. bebeklerim çok şükür ve maşallah iyiler ama çok minik oldukları için yoğun bakımdalar. dua edin onlara teyzeleri. doğum yapıp bebekleri bırakıp çıkmak gerçekten çok zormuş.
Hayırlı olsun Allah bağışlasın sağlıkla inşallah. Sen nasılsın peki toparladın mı, bebekler çabuk toparlar inşallah.ben doğum yaptım gecen hafta. bebeklerim çok şükür ve maşallah iyiler ama çok minik oldukları için yoğun bakımdalar. dua edin onlara teyzeleri. doğum yapıp bebekleri bırakıp çıkmak gerçekten çok zormuş.
Hayırlı olsun Allah bağışlasın sağlıkla inşallah. Sen nasılsın peki toparladın mı, bebekler çabuk toparlar inşallah.
Hayirli olsun canim,sagsalim al kucagina insallah.Haftan iyiymis aslinda,kac kilo dogdular
Masaallah size de bebislere de. Ne mutlu en zor zamanları atlatip sefasini surmeyi bekliyorsunuz.çıksınlarda sevelim ya ,benim oğlanın işleri bitti rahatladım ,haftaya napcaz bilmem çok ağrıda oluyor .dün nst ye girdim hala doğum sancısı falan yok haftaiçi dr gidicem bakalım ne diyecek çok sabırsızım bilemesin yaşım başımda yerinde ama çocukruhluyum hemen olsun bitsin istiyorum dün gecede suyum geldi suyum geldi diye velveleye verdim ortalığı yok oda tırt çıktı bende kapatıyım valizimi yani nasıl süsleniceksem hoş süslensemde nolucaksa makyaj malzemelerimi koymadım onları koycam diye hep açık fotoğraf çektircekmisin ben oğlanda çektirdim çok güzel anı oluyor
Gözünüz aydınn allah analı babalı büyütsün inşallah benim bugün 29 gün oldu küvöZdeler seni çok iyi anlıyorum ..çok zor yaşayan bilir ama iyi olduklarını bilmek bir nebze Moral oluyor..umarım sizde bende ve bu şekilde olan tüm aileler biran önce kavuşur yavrularına allah kimseye yaşatmasın...ben doğum yaptım gecen hafta. bebeklerim çok şükür ve maşallah iyiler ama çok minik oldukları için yoğun bakımdalar. dua edin onlara teyzeleri. doğum yapıp bebekleri bırakıp çıkmak gerçekten çok zormuş.