• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlar bişey sorcam size.20. Haftada tetanoz olmam gerekiyo aile hekimim doktorundan izin al iğneyi yaparkende bebeklerin kalp atışları ı izlemem gerekiyo dedi. Birinci doğumunda izin almamıştım. Bu inişlerde niye bole prosedür var Anlamadim bide kalp atışları niye dinlencek. Sizdede aynı durum oldumu hepiniz tetanoz aşısı oldujuzmu

Ben 2 doz vuruldum . 20. Hafta ve 24+3 te arkadaşım

Oy oy oy maşallah maşallah, kızlar böyle benimki de çok şükür ama totonu kaşı:)) biz korktukça gelesi yok bunların. uyku bende öyle vallahi ağlıyorum, sağlıkla gelsinler de artık 1 hafta 10 gün neyse bekleriz artık alıştık. Şu gün alalım diye gün vermediğine göre sen de bekleyecen yalnız değilim:)
napalım bekliycez mecburen ,geceler olmasın diyorum saatleri sayıyorum vallahi

phuket79 phuket79 Dta82 Dta82 Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum hanimlar siz ileri haftalari gördünüz,tecrübelisiniz.ben 30+1 im,önümüzdeki 5-6 haftada suankinden cokmu zorlasiyor hamilelik,karniniz benim haftamdan sonra cokmu büyüdü.birde catlaklar varsa kacinci haftada basladi? Kafamda deli sorular:işsiz:
phuket79 phuket79 Dta82 Dta82 Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum hanimlar siz ileri haftalari gördünüz,tecrübelisiniz.ben 30+1 im,önümüzdeki 5-6 haftada suankinden cokmu zorlasiyor hamilelik,karniniz benim haftamdan sonra cokmu büyüdü.birde catlaklar varsa kacinci haftada basladi? Kafamda deli sorular:işsiz:
Ben bazen diyorum acaba ben mi çok mızmızım diye ama burdan anladım hepimiz özellikle son aylarda çok zorlanıyoruz, phuket ne dediyse imzamı atarım uyku dışında ben yarasa oldum gece gündüz uyku yok ayakta duramıyorsun dediği gibi hastane dışında dışarı çıkamıyoruz şişlikler sırt bel ağrıları, çatlak dersen hiç yoktu sevinmiştim 3 hafta önce gümledim onca yağlara rağmen. Daha var ama bu kadar yeter:)) ve fakat o tekmelerle çıldırıyorsun mutluluktan, yakında kavuşacak hissi hafifletiyor bazen ve hormonlar tavan benim ilk hamileliğim muhtemelen de son olur bu hallerimi bu duyguları özlerim bile deyip ağlamışlığım çok:)) evet birazcık kafadan çatlak durumları var yani:)) tadını çıkar en güzel zamanlar

Ben bazen diyorum acaba ben mi çok mızmızım diye ama burdan anladım hepimiz özellikle son aylarda çok zorlanıyoruz, phuket ne dediyse imzamı atarım uyku dışında ben yarasa oldum gece gündüz uyku yok ayakta duramıyorsun dediği gibi hastane dışında dışarı çıkamıyoruz şişlikler sırt bel ağrıları, çatlak dersen hiç yoktu sevinmiştim 3 hafta önce gümledim onca yağlara rağmen. Daha var ama bu kadar yeter:)) ve fakat o tekmelerle çıldırıyorsun mutluluktan, yakında kavuşacak hissi hafifletiyor bazen ve hormonlar tavan benim ilk hamileliğim muhtemelen de son olur bu hallerimi bu duyguları özlerim bile deyip ağlamışlığım çok:)) evet birazcık kafadan çatlak durumları var yani:)) tadını çıkar en güzel zamanlar
Bende suan iyiyim diye seviniyordum,1 ayda o hale geliniyor demekki :( Allah yardimcimiz olsun,bebeklerimiz saglikla vaktini beklesinde katlanicaz artik:(

Erkek epey onden gitmis canim. Kuvezde kaldilar mi hic?
Kızım sadece kaldı 15:30 da doğum yaptım sabaha karşı geldi oda yanıma.normalde kızım içinde 3700 falan çıkmıştı ultrasonda ama doğunca bende şaşırdım.ama şükür sağlıklı oldularya önemli olan o kilosu azda olsa büyüyorlar.şimdi 4 kiloyu geçti bile.tek sıkıntım prematüre kıyafet oldu hastanede almamıştım prematüre kıyafet.şimdi kardeşinin kıyafetlerini giyiyor yavrum

Korkutmak istemem ama 34. Haftadan sonra çok zorlandım eskiden olsa bebekleri görmek için can atardım hatta görmek için ilk zamanlar 2 hastaneye birden giden ben.son haftalar hastaneye bile gitmek istemiyorum. Belki bana özel birşeydir ama 35 ten sonra nerdeyse hergün ağlıyordum sadece bir yerim degil her yerim ağrıyordu hergün parol alıyordum kemik ağrısı,baş ağrısı yüzünden,kasılmalar tavan yapmıştı bende devamlı uyuyordum.ama kimse benim gibi yaşamaz inşallah. Ama şuan herşeye değer iki melek yanı başımdalar hareketleri gözümün önünden gitmiyor hiç heryerde onlar var.eşime bıraktım bugün doğum parası için postaneye gittim çocuk kirli sepetim yoktu onları aldım.birazda gezdim iyi geldi ama aklım hep onlardaydı.tekrar mama saatlerine evdeydim

Arkadaşlar doğum yapmış olanlara sağlıklı günler diliyorum ömürlü olsunlar inşallah. Benm gibi bekleyenlere de allahım güç kuvvet versin. Hazırlıkları az hızlandırmaya başladım forumu okudukca doğuran doğurana. Biberon seçiminiz nasıl oldu. Philips avent natural var yenideoğan için anne göğüsne yakınmış bide yenidoğan klasik var. Belki ihtiyaç olmaz ama ne olur olmaz bulunsun dedm ama bu seferde natural mi klasikmi alsam karar veremedim.sizin önerileriniz ne olur yardmcı olurmusunuz. Emzikleri aldım alıştırabilirsem kolaylık olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar doğum yapmış olanlara sağlıklı günler diliyorum ömürlü olsunlar inşallah. Benm gibi bekleyenlere de allahım güç kuvvet versin. Hazırlıkları az hızlandırmaya başladım forumu okudukca doğuran doğurana. Biberon seçiminiz nasıl oldu. Philips avent natural var yenideoğan için anne göğüsne yakınmış bide yenidoğan klasik var. Belki ihtiyaç olmaz ama ne olur olmaz bulunsun dedm ama bu seferde natural mi klasikmi alsam karar veremedim.sizin önerileriniz ne olur yardmcı olurmusunuz. Emzikleri aldım alıştırabilirsem kolaylık olur diye düşünüyorum.
Öncelikle tşkler güzel dilekleriniz için..ben biberonda dr browns tercih ettim gaz yapmayı önleyen yenidoğan biberonu oğlumda da kullandım çok memnun kaldım...emzikte avent soothie tercih ettim...nacizane bir faydam olursa...

Ben buradaki arkadaşların tavsiyeleriyle biberonları Dr brown 120ml dar ağızlı aldım gazı önleyip kolik azaltıyormuş, emzikleri de nuk aldım, bizden önce doğuranlarda en çok bunları okumuştum.

Öncelikle tşkler güzel dilekleriniz için..ben biberonda dr browns tercih ettim gaz yapmayı önleyen yenidoğan biberonu oğlumda da kullandım çok memnun kaldım...emzikte avent soothie tercih ettim...nacizane bir faydam olursa...
Çok teşekkür ederim. Dr browns da okudum ben acaba avent mi daha iyidir diye düşünmüştüm ama değerlendircem sonuçta kullanmışsınız tekrar teşekkür ederim

8C8A8BFA-EAF1-441F-9CCA-779F3E586769.png Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?

IMG_8030.PNG
Eki Görüntüle 2149170 Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?
Bence gayet güzel kullanışlı görünüyor benim tarzıma çok uygun şahsen. Hem siyah hem spor gözü biberon yeri de var ideal gibi. Ben henüz almadım internetten bakıyorum klasik bebek çantası değil böyle pratik bişeyler bakıyorum bende şöyle bişey sipariş etmeyi düşünsemde biberon yeri olmadığı için tam karar veremedim.

Back