2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Gözdesi olurdun kiz pasanin fena mi.. sana duble 4moms mamroo nun elektrikli ana kucagini alirlardi
O neymiş yaa pek makbule geçicek bişey herhalde :)
Bence kız evlat gibisi yok.. sağlıkla sıhhatle gelsin oğullarım ama ardından bi kız için de çalışmalara başlarım gibime geliyor :) ikizlerden sonra illallah etmezsem tabi

Hemen google bak... neden tavsiye ettigimi anlicaksin 4moms'u ..

Saglikla kavusalim insallah hepimiz canim...
Simariklik yapip korunmazsin umarim dogumdan sonra hem süt korur zaten

Hemen google bak... neden tavsiye ettigimi anlicaksin 4moms'u ..

Saglikla kavusalim insallah hepimiz canim...
Simariklik yapip korunmazsin umarim dogumdan sonra hem süt korur zaten
Ay yok ne korunması, biliyosun nasıl zor hamile kaldığımı.. 5 yıldır uğraşıyordum. Bundan sonra Allah kaç tane verdiyse artık :)))

Ne demek canim.. bas üstümüzde yerin var..
Tedaviylemi oldu? Klomen mi? Tüp mü?
Allah razi olsun canm cansin .. Tedavi sayilmaz pek.3 bebegimi kalp atisi durdugu icin daha once kaynettim.6 ay kadar bi suredir korundum.cok sukur hamile kalabilyorum.sonra doktoeum klomen verdi.tek bi yumurtam olmustu ve kcuktu.doktor bu boyutla cok zor ama beklicez ddi biz bayrama denk geldigi icin iliski gunleri pek denk getiremdk yumurtlama gunume denk gelen gunu degerlendirdik.doktorumun cok zor dddi tek yumurtamdan 2 izim ve degerlendirdigimiz gunden de bi tane melegim var yani 3 uz.rabbimin gonlu cok bol sukurler olsun bi de sag salim kucagima alirsam daha ne isterim ki

Ay Allahimmmm... nelere kadirsin sen... ne kadar büyük bir lutuf.... büyük bir sok olmustur dimi

Cok sükür canim... kalp atislari icin gittin mi? Ne durumdasin suan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…