- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
Ahahhahhaa
Aman eksik kalsın, Osmanlı’da da yaşasaydık iki şehzade geliyor diye tüm harem beni kesmeye kalkardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhahhaa
Gözdesi olurdun kiz pasanin fena mi.. sana duble 4moms mamroo nun elektrikli ana kucagini alirlardiAhahhahhaa
Aman eksik kalsın, Osmanlı’da da yaşasaydık iki şehzade geliyor diye tüm harem beni kesmeye kalkardı
Valla tum sulale erkek torun bekliyirmus bi bizim haberimiz yokmus. Esimin tarafi nasil mutlu.
Hadi ya.. vay beee.. ne var bu pipili'lerde bilmem
O neymiş yaa pek makbule geçicek bişey herhalde :)Gözdesi olurdun kiz pasanin fena mi.. sana duble 4moms mamroo nun elektrikli ana kucagini alirlardi
Hemen google bak... neden tavsiye ettigimi anlicaksin 4moms'u ..O neymiş yaa pek makbule geçicek bişey herhalde :)
Bence kız evlat gibisi yok.. sağlıkla sıhhatle gelsin oğullarım ama ardından bi kız için de çalışmalara başlarım gibime geliyor :) ikizlerden sonra illallah etmezsem tabi
Vala sorma ne kiymetli organmis :)
Ay yok ne korunması, biliyosun nasıl zor hamile kaldığımı.. 5 yıldır uğraşıyordum. Bundan sonra Allah kaç tane verdiyse artık :)))Hemen google bak... neden tavsiye ettigimi anlicaksin 4moms'u ..
Saglikla kavusalim insallah hepimiz canim...
Simariklik yapip korunmazsin umarim dogumdan sonra hem süt korur zaten
Oyyyy maşallah hadi hayırlı uğurlu olsun.. geliyor çift yumurta ikizleri :) :)Merhaba hanımlar benimde ikizlerim yolda :) fotoğrafta sadece keseler var ama şuan 5+2 olduk :)
Hayirli olsun canimmmm... hosgeldin ikiz analar topigineMerhaba hanımlar benimde ikizlerim yolda :) fotoğrafta sadece keseler var ama şuan 5+2 olduk :)
Allah razı olsun canım :)Oyyyy maşallah hadi hayırlı uğurlu olsun.. geliyor çift yumurta ikizleri :) :)
Hoşbulduk canımm :) Cok teşekkür ederimmm :):)Hayirli olsun canimmmm... hosgeldin ikiz analar topigine
aminnn cumlemizin yavrusunu sag salim kavustrsun rabbim hosbulduk teyzeleri 4 kisi geldik ama kabul galibaAyyy canim ücüz müüüüü... ne güzel yaaaa .. Allah saglikla kavustursun.. 2-3 fark etmez gel katil halaya
Hsogeldin aramiza...
Yok teyzesi daha cok kucuguz biraz da riskliyiz o yuzden skntilardayiz hep beraber sag salim 9 ayi cikarmayi bekliyoruz insallah rabbim nasip ederse..Abooovvvv üçüzmüüüü hey maşallah cinsiyetleri bellimi canım inşallah iki kız bir oğlandır
Saol canm allah razi olsun hosbuldumHoşgeldin canm hayırlı olsun
aminnn cumlemizin yavrusunu sag salim kavustrsun rabbim hosbulduk teyzeleri 4 kisi geldik ama kabul galiba
Allah razi olsun canm cansin .. Tedavi sayilmaz pek.3 bebegimi kalp atisi durdugu icin daha once kaynettim.6 ay kadar bi suredir korundum.cok sukur hamile kalabilyorum.sonra doktoeum klomen verdi.tek bi yumurtam olmustu ve kcuktu.doktor bu boyutla cok zor ama beklicez ddi biz bayrama denk geldigi icin iliski gunleri pek denk getiremdk yumurtlama gunume denk gelen gunu degerlendirdik.doktorumun cok zor dddi tek yumurtamdan 2 izim ve degerlendirdigimiz gunden de bi tane melegim var yani 3 uz.rabbimin gonlu cok bol sukurler olsun bi de sag salim kucagima alirsam daha ne isterim kiNe demek canim.. bas üstümüzde yerin var..
Tedaviylemi oldu? Klomen mi? Tüp mü?
Allah razi olsun canm cansin .. Tedavi sayilmaz pek.3 bebegimi kalp atisi durdugu icin daha once kaynettim.6 ay kadar bi suredir korundum.cok sukur hamile kalabilyorum.sonra doktoeum klomen verdi.tek bi yumurtam olmustu ve kcuktu.doktor bu boyutla cok zor ama beklicez ddi biz bayrama denk geldigi icin iliski gunleri pek denk getiremdk yumurtlama gunume denk gelen gunu degerlendirdik.doktorumun cok zor dddi tek yumurtamdan 2 izim ve degerlendirdigimiz gunden de bi tane melegim var yani 3 uz.rabbimin gonlu cok bol sukurler olsun bi de sag salim kucagima alirsam daha ne isterim ki