- Konu Sahibi marbling817
Merhaba kızlar
Biz dr dan geldik hem iyi hem kötü bir gündü...
Dr baya inceledi kuzularımı maşallah hiçbir sorun yokmuş riskli bir durum gözükmüyormuş
Cinsiyet tahmini istedim erken dedi sonra birini kıza benzetti diğerini söylemedi sanırım onuda kıza benzetti söylemek istemedi bir kızımız var demiştim.
Benim için hiç farketmez cinsiyet sağlıklı olsunlar yeter zaten tüp bebek neler çektim kavuşmak için yaşayanlar bilir.
Ama eşimin dünyası yıkıldı yüzüme bile bakmıyor 3 kız olacak diye inanamıyorum
Dedim erkek ama riski var down sendromlu falan dese ne olacaktı? Geç bınları dedi bana
Sanırsın cahil yada doğu kültürüyle büyümüş
Adam batılı bi öğretmen...doğudaki erkek çocuğu olmadığı için terk edilen kadın pskolojisine soktu beni bugün. Bu arada yanlış anlaşılmasın doğu batı ayrımı yapmıyorum.
Yürürken beni geride bıraktı gitti falan...
Çok canım sıkıldı. Zaten evde bi kız varken gittik o kadar para harcadık 2 kız daha gelsin diye bile dedi millet gülcekmiş falan filan... bugünü zehit etti anlayacwğınız.
İçimi dökmek istedim
Canim ya keske benim de kizim olsaydi. Hos erkek lafini duyunca bizimki de cok sevindi ikiside kiz olsa ne yapardı bilmiyorum. Hep duam ve hayalimdi uc kiz.. tabiki incelik saglikli olmalari ama kiz evlat daha bi tatli geliyor. Kizimla ben hala iki erkegi kabullenemedik. O bile bi kiz bi erkek diyo kardesler... bakalim nasip.