• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba kızlar
Biz dr dan geldik hem iyi hem kötü bir gündü...
Dr baya inceledi kuzularımı maşallah hiçbir sorun yokmuş riskli bir durum gözükmüyormuş
Cinsiyet tahmini istedim erken dedi sonra birini kıza benzetti diğerini söylemedi sanırım onuda kıza benzetti söylemek istemedi bir kızımız var demiştim.
Benim için hiç farketmez cinsiyet sağlıklı olsunlar yeter zaten tüp bebek neler çektim kavuşmak için yaşayanlar bilir.
Ama eşimin dünyası yıkıldı yüzüme bile bakmıyor 3 kız olacak diye inanamıyorum :işsiz:
Dedim erkek ama riski var down sendromlu falan dese ne olacaktı? Geç bınları dedi bana:kızgın:
Sanırsın cahil yada doğu kültürüyle büyümüş
Adam batılı bi öğretmen...doğudaki erkek çocuğu olmadığı için terk edilen kadın pskolojisine soktu beni bugün. Bu arada yanlış anlaşılmasın doğu batı ayrımı yapmıyorum.
Yürürken beni geride bıraktı gitti falan...
Çok canım sıkıldı. Zaten evde bi kız varken gittik o kadar para harcadık 2 kız daha gelsin diye bile dedi:oha: millet gülcekmiş falan filan... bugünü zehit etti anlayacwğınız.
İçimi dökmek istedim

Canim ya keske benim de kizim olsaydi. Hos erkek lafini duyunca bizimki de cok sevindi ikiside kiz olsa ne yapardı bilmiyorum. Hep duam ve hayalimdi uc kiz.. tabiki incelik saglikli olmalari ama kiz evlat daha bi tatli geliyor. Kizimla ben hala iki erkegi kabullenemedik. O bile bi kiz bi erkek diyo kardesler... bakalim nasip.

Benim eşimde iki kızı duyunca baya bi hayal kırıklığına uğradı :63: bi kız bi erkek istiyormuş illaki manyakmıdır nedir 2 hafta kabullenmedi iki kızı :KK11: Eminim iki erkek olsa böyle surat yapmazdı :63: ama cinsiyet geninin belirleyicisi erkek olduğunu bildiğinden banada bişey diyemiyor :KK53: isterse bi demeye kalksın kafasını kırarım onun :sinirli:

Ya banada kalsa gidicem her hafta ama sevgili uyuz kocam 2 hafta arayla gittiğimde oda bir defa oldu çok gidiyoruz dedi ayda bir çağırıyor dr umda gerçi geçen hafta devlet hastanesindeki dr a gittim ama oda Ne gösteriyor nede sesini duyuruyor :KK43: ekranı kendine çeviriyor gıcık
Ayy tam gıcıkmış hakikaten.. o randevuları nasıl iple çektiğimizi bi bilseler.. ruhsuz robot olmuş bi çoğu, sen ankaraya gel ben yavruna saatlerce baktırırım canım hastaneyi işgal ederiz :D
Senin kocanın da o yavruları kucağına aldığı ilk anı çok merak ediyorum.. Babalığı o zaman dank edicek çünkü..

Bacilar...

Allah evlat vermis.. birde kizini erkeginimi ariyor babalar? Anlayamiyorum.. nice insanlar evlat sahibi olamiyor... ah erkekler...
saglikla kavusunca ellerine alinca pekte bi gururlancaklar ama moral bozmuslar bi kere...

3 kiz demek 3 kiz arkadas arti anne demek ..
ve ayrica 3 kiz demek.. biri cam kapi silen.. biri yemek pisiren digeride ortaligi toparlayan demek :KK70: ne güzel ya... ve kizlar ilk babalarina asik olurlar.. ben babamicooook seviyorum..:KK68: benim herseyim.. bu erkekler aslinda cok kismetli 3 kizi olucak daha ne istio? fadiming fadiming dövelim
Bacim :KK70:

Ayy tam gıcıkmış hakikaten.. o randevuları nasıl iple çektiğimizi bi bilseler.. ruhsuz robot olmuş bi çoğu, sen ankaraya gel ben yavruna saatlerce baktırırım canım hastaneyi işgal ederiz :KK70:
Senin kocanın da o yavruları kucağına aldığı ilk anı çok merak ediyorum.. Babalığı o zaman dank edicek çünkü..
Allahtan kendi dr um her gidişimde 15-20dk bakıyor gösteriyor :) bende çok merak ediyorum inşallah babalık duygusu gelir yoklarmış gibi davranıyor :( ben annelerini sevsem yeter diyor

Allahtan kendi dr um her gidişimde 15-20dk bakıyor gösteriyor :) bende çok merak ediyorum inşallah babalık duygusu gelir yoklarmış gibi davranıyor :KK43: ben annelerini sevsem yeter diyor
Şimdi böyle diyor ama kızlar doğup büyümeye başladığında, cilveli cilveli babalarına naz yaptıklarında pabucun dama atılmazsa iyi :D :D

Ay bi ortası yok bu adamların:sinirli:

Benimki de tam tersi kafayı yedi iyice

Şimdi tutturdu hastane çıkışına mehter takımı getirtip şehzade marşı çaldıracakmış:rolleyes: :KK70: :KK70: :mad:
Hahhaaha :halay: oğlan babası olmanın Sevinci işte hep bunlar eğitim ve kültür seviyesi ne olursa olsun hangi yöreden olursa olsun Türk erkeği erkek çocuğu seviyor bi tane oğulları olsun da sonrasında hep kızları olsun isterse ama o bir oğlan olsun illa :63:

Ayyy kizalr bende katilim diyorum araniza ama bende 3 uz var olur mu :halay:ya her yer 2 annesi gurubu hic 3 uz yok bende buraya kapak atiyim ddm napiyim:-)

Ayyy canim ücüz müüüüü... ne güzel yaaaa .. Allah saglikla kavustursun.. 2-3 fark etmez gel katil halaya :halay:

Hsogeldin aramiza...

Hahhaaha :halay: oğlan babası olmanın Sevinci işte hep bunlar eğitim ve kültür seviyesi ne olursa olsun hangi yöreden olursa olsun Türk erkeği erkek çocuğu seviyor bi tane oğulları olsun da sonrasında hep kızları olsun isterse ama o bir oğlan olsun illa :63:

Aynen öyle klasik türk toplumsal yapısının şekillendirmeleri işte.. ablamın 3 tane kızı var, ev tam bi prensesler evi :) bayılıyorum onlara.. ama tabiki enişteme kalsa bi tane de erkek çocuk olsa fena olmaz durumunda..
lafta hep ‘aman sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez’ ama realitede durum başka..

Aynen öyle klasik türk toplumsal yapısının şekillendirmeleri işte.. ablamın 3 tane kızı var, ev tam bi prensesler evi :) bayılıyorum onlara.. ama tabiki enişteme kalsa bi tane de erkek çocuk olsa fena olmaz durumunda..
lafta hep ‘aman sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez’ ama realitede durum başka..

Bacim sen ve C Camgulu asiret gelini olsaydiniz el üstünde tasirlardi sizi... iki oglanla :KK70::KK70:

Back