2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ay Allahimmmm... nelere kadirsin sen... ne kadar büyük bir lutuf.... büyük bir sok olmustur dimi

Cok sükür canim... kalp atislari icin gittin mi? Ne durumdasin suan?
Hemde ne sok doktrum ikiz demisti zaten beta cok yuksek cikinca ama bi kesede 2 bebek beklemiuoduk hatta kontrole gittigimde 4 oldun mu diye espiri yapar.dinledik canm iyiler cok sukur yarin tekrar kontrolum var her hafta gidiyorum riskli gebelik oldugu icin.bi de kan sulamdirici igne kullaniyorum daha oncede kaybim oldugu icin doktorum 3 bebegin benim icin cok sakincali oldugunu yola 2 iz mi yoksa 3 uzmu devam etcez diye bi soru sordu.tabi ben sok.nasi yani ddim.eger karar veririsen tek olan bebegin kalp atislarini durdurcaz bu tamamen senn ve bebeklerin sagligi icin ddi.bi dusun istersen ddi.ben tabi asla bile bisey yapamicami her riske hazir oldugumu soledim ne kadar dogru yaptum bimiyorum aklim cok karisik bisey olcak diye ödüm kopuyor

Benim ilk gebeligimde vardi canim kese etrafinda kan progestan kullandim. Dinlenerek ve yatarak gecirdim 4 ayimi

Selam canım benim de tek yumurta ikizlerim geliyor :) hayırlı olsun yavruların. Tek kişilik dev ordu gibisin valla

Hemen hemen bütün üçüz anne adaylarına aynı teklifi yapıyor doktorlar, birini durduralım ikiz devam edelim diyorlar.. Sen bilirsin tabi ama rskli bi durum içeriye müdahale edilmesi. Diğerlerini de kaybetme riskin olabiliyor.. Bırak mevlam ne eyler, neylerse güzel eyler canım. Üçüz olmalarının da bir hikmeti vardır, boşuna karıştırma kafanı..

Selam canım benim de tek yumurta ikizlerim geliyor :) hayırlı olsun yavruların. Tek kişilik dev ordu gibisin valla

Hemen hemen bütün üçüz anne adaylarına aynı teklifi yapıyor doktorlar, birini durduralım ikiz devam edelim diyorlar.. Sen bilirsin tabi ama rskli bi durum içeriye müdahale edilmesi. Diğerlerini de kaybetme riskin olabiliyor.. Bırak mevlam ne eyler, neylerse güzel eyler canım. Üçüz olmalarının da bir hikmeti vardır, boşuna karıştırma kafanı..

Oh oh masallah subhanallah rabbim saglicakla kucagina almayi nasip.etsin.ya varya solediklerin okadar icimi rahatlatti ki anlatamm duydugumdan beri belki ilk defa rahat uyuycam.ya okadar berbat bi duygu ki ben nasil karar verebilirim bole biseye rabbimin bana layik gordugu 3 tane melek var nasil kiyarim.kaldi ki daha oncek bebeklerimin kalbi dirdugunda bile nerde hata yaptim kimin ahini aldim bi gunah mi isledim de bole oldu diye kafayi yedim.rabbim bilir ben karar veremem tek dilegim beni bole biseyi secmemle ilgili sinamasin yeter

amin isallah cnm ya erken dogum riskide baya can sıkıcı. Hedef 34.

Sen takam doktoru bu tekkifi yapmak zorunda tum doktorlar gibi.ucuz olup sagkikla dogan bebekler var. Rabim vermis sukur.taktir Allahin her hafta duzenli git konturollerine. Ihmal etme Allah sana bagislasin bebisleri.

aminnn cumlemizin yavrusunu sag salim kavustrsun rabbim hosbulduk teyzeleri 4 kisi geldik ama kabul galiba

Canım Allah hayirli ugurlu etsin. Rabbim bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Ilaclarina ve beslenmene dikkat et bol bol yat. Insallah hic biseycik olmaz
Millet 5tame doguryor.

Sen takam doktoru bu tekkifi yapmak zorunda tum doktorlar gibi.ucuz olup sagkikla dogan bebekler var. Rabim vermis sukur.taktir Allahin her hafta duzenli git konturollerine. Ihmal etme Allah sana bagislasin bebisleri.
Bende de sadece bana soledi diye uzulmustum hayirlisini veriri insallah rabbim takdir onun

Canım Allah hayirli ugurlu etsin. Rabbim bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Ilaclarina ve beslenmene dikkat et bol bol yat. Insallah hic biseycik olmaz
Millet 5tame doguryor.
Allah razinolsun canm cumlemizin yavrusunu kotusun rabbim.dimi ya yabanci ulkenn birimde kadin 8 tane dogurmis benim neyim eksik hatta fazlam var ranbim nasip ettikten sonra gerisi laf iste

aynen öyle.. Sen tevekkül et, tıbbi bir zorunluluk olmadıkça müdahale ettirme bebeklerine.. Hangisini bi diğerinden ayırabilirsin ki.. Evlat bu, kolay mı.. Robotlaşmış mekanik doktorlara göre her şey risk zaten sen boşver. İyi bir perinatolog bul kendine. Hangi şehirdesin? Perinatolog ve her hafta sıkı takiple Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah :)

amin isallah cnm ya erken dogum riskide baya can sıkıcı. Hedef 34.
evet canım, 34 ve hatta 36'ları filan görebilsek ne iyi olur. :) Senin tek miydi çift miydi?

Rabbim buyuk vardir bi bildigi dagina gore kar verir elbet.ankaradayim sevtap hamdemir in klnigine gidiyorum perinatolog.bakalm ya hayirlisi olsun

Tabi korkular var.. cok normal.. biz ikizde bile tedirginiz, ki sen +1 bide.. Ama su bi gercek ki.. sana 3 evlat nasip olmus ya! Eger riziklarida varsa onlar sagliklica kucagina gelir! Biz kimiz ki ölümle yasam arasinda karar verebilcek? Cok büyük bi sinav senin icin.. imanla üstesinden biiznillah gelirsin! Sen Allahtan yana sec yolunu..
ben sana kendi hikayemi kisa anlatayim.. ilk gebeligimde detaylida 18. haftada bebekte sagliksal sorun oldugunu söylediler, yasamaz dediler.. alalim diye doktor söyledi.. tr de.. yoksa sende ölürsün dediler.. bi bebegin kalbi atiosa anne nicin ölsün? Neyse almanyaya geri döndüm sonuc ayni.. bebek dogunca ölecek dediler.. ya devam sürersin hamileligi.. yada alabiliriz dediler karar senin.. cok zordu biliormusun? Karari vermek degil benim zaten bebegimin yanindaydi.. ama onu harikulade kaybetme duysusu cok zordu..ama ben bebegimden vazgecmedim..mevlam derdi verdi ya.. bu benim sinavim dedim eger sabirla beklersem elber vericektir mükafatini dedim.. 5 ayi nasil gecirdim
Bir Allah bilir birde ben.. her kontrolde ölecegini söylemeri kulaklarimdadir hala.. ama pes etmedim.. 34. haftada kendi geldi yavrim.. 1 gün yasadi.. ama mükafati cok büyük biliyorum.. iyiki iyiki hamileligimi sonlandirmadim! Cok sükür..

Sen teslim ol mevlaya..mevlam neylerse güzel eyler...

Canim cok üzüldüm basin sag olsun. Allah evlat acisi yasatmasin. Evlatla imtihan etmesin en buyuk duamdir. Biz iyi dusunelim iyi seyler yasayalım hep bırlıkte insalah. Ben bi tane melege raziyken rabbim 3 tane nasip etti cok sukur. Bu mükafatını hic bir turlu odenmez. Rabbim saglik versin tum yavrulara.

Amin canim amin.. sizleri üzMek icin yazmadim canim.. sakin sen üzülme olur mu..bazen kötü görünsede arkasinda yatan onca güzelligide görmek lazim..beni cennette bekleyen bir melegimmvar bana insallah sefatci olacak..ve sabrin en güzelini ögrendim..teslimiyet o kadar güzel birsey ki..birde büyüdüm..cok olgunlastim,.artik dünyalik seylere cok üzülmüyorum..cünkü ölüm var biliyorum.. hayat kisa! Hersey bos.. önce saglik diyorum..paranin bile satin alamayacagi tonlarca duygular hisler var..huzurum sagligim olsun .. evlatlarim iyi olsun.. Allah kimseyede muhtac etmesin..baska bisey istemem..kisacasi bebebegimi kaybettim ama cok sey kazandim hem hayata dair hem insallah insallah ahirete! Allaha cok sükür..

Dedigin gibi.. kimseye ama hic kimseye mevlam evlat acisi vermesin.. her türlüsü zor.. bebegi kücügü delikanlisi yaslisi.. Allah olan ve olacak olan evlatlarima saglik versin...acilarini bana göstermesin,. Amin..

Yaaa cok zorrr ben hareketlerini hissetmedigim halde kalbi atiyo sonra geri durunca perisan olmustum yasiodu o vardi diye kimbikir sen nasil atlattin rabbim sabrini vermistir umarim ki benim senin yavrusunu koklyamadan kaybeden bi cok annenin mükafati allahtadir ve onun gönlü cok boldur.ben hep ya rabbi dier yavrularimin acisini unuttrcak saglikli hayirli bi evlat nasip et bana diye.rabbim 3 tane verdi bu ne demek ya bak ben varim benden iste kimseden degil benim rahmetim herkese yeter demek.hic isyan etmedim ha cok kahretmisimdir ama nie oldu diye sonra ddm vardir bi hayir ya gercektende varmis bak 3 melegim birden benimle.ya benden olmasinda rabbim karar versin yasayip yasamayacagina benm haddime degil rabbim bilir

Amin ecmain

Senin icin büyük bir müjde!!! Ne mutlu.. tadini cikar.. kötü düsünceleri sil aklindan.. rabbine teslim ol.. bebislerin en iyi bakicisi mevlam.. simdi onlarla mutlu olma zamani insallah bol
Bol sev ohhhh 3 minnak birden.. misssss

Senin icin büyük bir müjde!!! Ne mutlu.. tadini cikar.. kötü düsünceleri sil aklindan.. rabbine teslim ol.. bebislerin en iyi bakicisi mevlam.. simdi onlarla mutlu olma zamani insallah bol
Bol sev ohhhh 3 minnak birden.. misssss
:) ayyy evet ya simdiden hayaller kuruyorum tatli tatli kimse bizi evine istemicek 3 tane cok kalabaliksiniz evinizde oturun diye bi yere gezmeye gittigimizdeki hallerimiz dusunuyorum neler neler rabbim geri koymasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…