• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Evet sen gurbet ellerde daha zorlanıyorsundur canım.. ilk doğumunu da mı almanyada yapmıştın?
İnşallah dediğin gibi fark kapanır da ikisi de yeterince beslenir büyür gelişir..

Detaylıda bol bol bakarlar tamamen görürsün yavrularını.. :KK22:saç derisinden ayak tırnağına kadar bakıcam demişti benim doktorum, ben de heyecanlıyım o yüzden :KK68:

Hadi inşallah 36’dan önce doğurmak yasak bu topiğin mottosu bu olsun:cool:

Evet almanyada hepsi canim.. burda dogdum
Burda büyüdüm burda evlendim :-)
ilki normaldi.. onu kaybettim biliyorsun.. kizimda cok sükür normaldi.. bunlarda insallah normal olur... tabii diyorum yine saglikli hayirli hangisi olucaksa o olsun.. Allah en güzelini ayarlamistir.. ona teslimim..

Evet güzel bi moto canim:halay: en az 36 diyelim.. ay cok heyecanli.. yariya geldik Allahin izniyle.. zaman akiyo.. saglikla kavusalim insaAllah.. :KK200:

PembeHelvam PembeHelvam oyy yerim ben onları :) desene kızına oyun arkadaşı geliyor :) hadi bakalım diğeri de bi an önce göstersin kendini de başlasın alışverişler..
benim ayrıntılım da haftaya pazartesi canım, merakla bekliyoruz bakalım..:emir_bebek::emir_bebek:

Taaaa alamanyalardan kalkıp gel valla çok mutlu oluruz :KK68::KK200:

Bulusursaniz beni pardon bizi unutmayin lutfen :KK200::anneadayı:

Evet almanyada hepsi canim.. burda dogdum
Burda büyüdüm burda evlendim :-)
ilki normaldi.. onu kaybettim biliyorsun.. kizimda cok sükür normaldi.. bunlarda insallah normal olur... tabii diyorum yine saglikli hayirli hangisi olucaksa o olsun.. Allah en güzelini ayarlamistir.. ona teslimim..
Evet güzel bi moto canim:halay: en az 36 diyelim.. ay cok heyecanli.. yariya geldik Allahin izniyle.. zaman akiyo.. saglikla kavusalim insaAllah.. :KK200:
Canım muhtemelen ikizlerin de normal doğum olur senin.. Benim bi arkadaşım var ikiz normal doğum yapan. Ben sanıyordum ki önce sancı ıkınma filan birini doğuruyorsun sonra tekrar sancı ıkınma ikinciyi doğuruyorsun, ama öyle değilmiş:KK35:
Doğum başlayınca birinin çıkmasıyla diğeri de doğum kanalına iniyormuş ve çok kısa sürede ardarda çıkıyorlarmış:-)
Seninki de öyle olur muhtemelen tecrübeli anne :)
Bulusursaniz beni pardon bizi unutmayin lutfen :KK200::anneadayı:

Ayy tabikiiii.. sizin kaç haftalık bebişler? Cinsiyet ne? İstanbul benim de aşık olduğum şehir valla.. neresindensin?

Canım muhtemelen ikizlerin de normal doğum olur senin.. Benim bi arkadaşım var ikiz normal doğum yapan. Ben sanıyordum ki önce sancı ıkınma filan birini doğuruyorsun sonra tekrar sancı ıkınma ikinciyi doğuruyorsun, ama öyle değilmiş:KK35:
Doğum başlayınca birinin çıkmasıyla diğeri de doğum kanalına iniyormuş ve çok kısa sürede ardarda çıkıyorlarmış:-)
Seninki de öyle olur muhtemelen tecrübeli anne :)

Ayy tabikiiii.. sizin kaç haftalık bebişler? Cinsiyet ne? İstanbul benim de aşık olduğum şehir valla.. neresindensin?

Sultanbeyli canim. 17. Hafyadayiz erkek dedi ikisinide. Sen nerde oturuyorsun

Sultanbeyli canim. 17. Hafyadayiz erkek dedi ikisinide. Sen nerde oturuyorsun
Benim de iki oğluşum olacak kısmetse, tek yumurta ikizi. Ben ankaradayım canım.. Dediğin gbi insan hamileyken yanına arkadaş arıyor. Çevremde kimse yok bebek bekleyen. Bebek doğduktan sonra da küçük çocuklu ailelerle görüşmek ister insan ama bakalım henüz aday yok :)

Merhaba kızlar
Biz dr dan geldik hem iyi hem kötü bir gündü...
Dr baya inceledi kuzularımı maşallah hiçbir sorun yokmuş riskli bir durum gözükmüyormuş
Cinsiyet tahmini istedim erken dedi sonra birini kıza benzetti diğerini söylemedi sanırım onuda kıza benzetti söylemek istemedi bir kızımız var demiştim.
Benim için hiç farketmez cinsiyet sağlıklı olsunlar yeter zaten tüp bebek neler çektim kavuşmak için yaşayanlar bilir.
Ama eşimin dünyası yıkıldı yüzüme bile bakmıyor 3 kız olacak diye inanamıyorum :işsiz:
Dedim erkek ama riski var down sendromlu falan dese ne olacaktı? Geç bınları dedi bana:kızgın:
Sanırsın cahil yada doğu kültürüyle büyümüş
Adam batılı bi öğretmen...doğudaki erkek çocuğu olmadığı için terk edilen kadın pskolojisine soktu beni bugün. Bu arada yanlış anlaşılmasın doğu batı ayrımı yapmıyorum.
Yürürken beni geride bıraktı gitti falan...
Çok canım sıkıldı. Zaten evde bi kız varken gittik o kadar para harcadık 2 kız daha gelsin diye bile dedi:oha: millet gülcekmiş falan filan... bugünü zehit etti anlayacwğınız.
İçimi dökmek istedim

Bacim biri kiz :-) digerinin önüne kordon geldi :KK70: doktor napti etti cekmedi kordonunu önünden.. dediki suanda erkek desem riskli.. kiz desem riskli.. ikisinden biri iste dedi :KK70:
Persembe nasipse detaylim var.. insallah saglikli haberler aliriz hepimiz.. dualariniza talibim...

O zaman iyi canim.. yalniz cok zor olur.. sende benim gibisin.. hic canimin kiymetini bilmem illa kendim yaparim.. yinede fazla yormamaya gayret göster... bebisler daha önemli..

Bende gelirim almanyadan :KK22::KK33:

Yan sirt sag sol üst karin alt karin sirt kemik kürekleri mide.... daha sayim mi?:KK70:
Icerde süper mario ve luigi var :KK70:oyun oynuyorlar:KK70:
Yaaa tabi bekleriz senide sende gel :) yaa dalgamı geçiyorsun ciddiymisin bak onu bile anlamıyacak kadar cahilim bu konuda o_O:olamaz: ya ama gerçekten dağ ve sol boşluklarımda sanki böcekler geziyor ya nasıl anlatılırken bu onuda bilmiyorum :olamaz::olamaz::KK48:

Merhaba kızlar
Biz dr dan geldik hem iyi hem kötü bir gündü...
Dr baya inceledi kuzularımı maşallah hiçbir sorun yokmuş riskli bir durum gözükmüyormuş
Cinsiyet tahmini istedim erken dedi sonra birini kıza benzetti diğerini söylemedi sanırım onuda kıza benzetti söylemek istemedi bir kızımız var demiştim.
Benim için hiç farketmez cinsiyet sağlıklı olsunlar yeter zaten tüp bebek neler çektim kavuşmak için yaşayanlar bilir.
Ama eşimin dünyası yıkıldı yüzüme bile bakmıyor 3 kız olacak diye inanamıyorum :işsiz:
Dedim erkek ama riski var down sendromlu falan dese ne olacaktı? Geç bınları dedi bana:kızgın:
Sanırsın cahil yada doğu kültürüyle büyümüş
Adam batılı bi öğretmen...doğudaki erkek çocuğu olmadığı için terk edilen kadın pskolojisine soktu beni bugün. Bu arada yanlış anlaşılmasın doğu batı ayrımı yapmıyorum.
Yürürken beni geride bıraktı gitti falan...
Çok canım sıkıldı. Zaten evde bi kız varken gittik o kadar para harcadık 2 kız daha gelsin diye bile dedi:oha: millet gülcekmiş falan filan... bugünü zehit etti anlayacwğınız.
İçimi dökmek istedim
Her erkeğin illaki oğlu olma hayali oluyor nedense ama eşin abartmış :sinirli: daha da birşey derse senin beceriksizliğin çocuğun cinsiyetini belirleyen babadan gelen genler de geç sende ona benimle alakası Yok cinsiyetin de :sinirli::KK62:

Kızlar bu arada bugün dayanamayıp kadın doğumcu arkadaşımın yanına gittik, beni görür görmez anladı zaten kendisinden çok bebeklerimi özlediğim için geldiğimi :KK70:
Hemen baktı inceledi, yavruşlardan biri 265 gr olmuş diğeri de 339 gr olmuş. Son kontrolde biri 200 gr diğeri 205 gramdı. Aralarındaki fark biraz açılmış.. ama önemli değil dedi, bi tanesi 1 hafta önden gidiyor, 4 haftaya kadar fark olabilir dedi. Bizimkiler tek plasentadan beslendiği için aralarındaki farkın açılmaması lazım.. Oğluşlarımla bizden gelişmeler böyle :)
Ayyy yerim onları ya evet gerçekten özlüyor insan benimde ay sonunda randevum daha iki Haftam var :( çok uzun geliyor süre bana ya ayda bir defa görmek yetmiyor ama uyuz kocam yeter diyo götürmüyo :(

Tamam kızlar İstanbul Ankara ve Almanya’nın orta noktası Sakarya diyorum ve toplanma yerini Sakarya yapıyorum :halay: seneye ağustos yada Eylül’de Sapanca’da piknik organizasyonuyla bir araya gelelim inşallah :KK49: ikizlerimizle haber oluruz valla :KK45::KK53::KK70::KK70:

Ayyy yerim onları ya evet gerçekten özlüyor insan benimde ay sonunda randevum daha iki Haftam var :KK43: çok uzun geliyor süre bana ya ayda bir defa görmek yetmiyor ama uyuz kocam yeter diyo götürmüyo :KK43:
İyi dayanıyorsun valla görmeden. Ben her hafta gidip görüyorum o bile yetmiyor bazen. Arkadaşım her gün gel hergün bakalım diyor ama suyunu çıkarmak istemiyorum açıkçası :)
Senin iki hafta sonraki randevun ayrıntılı usg için mi?
Tamam kızlar İstanbul Ankara ve Almanya’nın orta noktası Sakarya diyorum ve toplanma yerini Sakarya yapıyorum :halay: seneye ağustos yada Eylül’de Sapanca’da piknik organizasyonuyla bir araya gelelim inşallah :KK49: ikizlerimizle haber oluruz valla :KK45::KK53::KK70::KK70:
Çok güzel olur valla :D ben gelirim hiç sorun değil güzelce keyif yaparız yavrularımızı kaynaştırırız ayy bayıldım bu fikre :halay::halay:

@fadiming takma kafana tatlım erkekler bu konuda kuş beyinli oluyor. ‘ Y’ kromozomunu erkek gönderir spermiyle ve cinsiyeti o belirler.. Bu işler nasip kısmet meselesi, umarım en kısa zamanda kendine gelir eşin. Allah ıslah etsin

İyi dayanıyorsun valla görmeden. Ben her hafta gidip görüyorum o bile yetmiyor bazen. Arkadaşım her gün gel hergün bakalım diyor ama suyunu çıkarmak istemiyorum açıkçası :)
Senin iki hafta sonraki randevun ayrıntılı usg için mi?

Çok güzel olur valla :KK70: ben gelirim hiç sorun değil güzelce keyif yaparız yavrularımızı kaynaştırırız ayy bayıldım bu fikre :halay::halay:

@fadiming takma kafana tatlım erkekler bu konuda kuş beyinli oluyor. ‘ Y’ kromozomunu erkek gönderir spermiyle ve cinsiyeti o belirler.. Bu işler nasip kısmet meselesi, umarım en kısa zamanda kendine gelir eşin. Allah ıslah etsin
Ya banada kalsa gidicem her hafta ama sevgili uyuz kocam 2 hafta arayla gittiğimde oda bir defa oldu çok gidiyoruz dedi ayda bir çağırıyor dr umda gerçi geçen hafta devlet hastanesindeki dr a gittim ama oda Ne gösteriyor nede sesini duyuruyor :( ekranı kendine çeviriyor gıcık

Tamam kızlar İstanbul Ankara ve Almanya’nın orta noktası Sakarya diyorum ve toplanma yerini Sakarya yapıyorum :halay: seneye ağustos yada Eylül’de Sapanca’da piknik organizasyonuyla bir araya gelelim inşallah :KK49: ikizlerimizle haber oluruz
valla :KK45::KK53::KK70::KK70:
Sakarya iyi fikirmiş :KK58::KK58:

Sen hangi şehirdesin canım :)
Istanbul canim

Back