- Konu Sahibi marbling817
-
Merhaba kızlar
Biz dr dan geldik hem iyi hem kötü bir gündü...
Dr baya inceledi kuzularımı maşallah hiçbir sorun yokmuş riskli bir durum gözükmüyormuş
Cinsiyet tahmini istedim erken dedi sonra birini kıza benzetti diğerini söylemedi sanırım onuda kıza benzetti söylemek istemedi bir kızımız var demiştim.
Benim için hiç farketmez cinsiyet sağlıklı olsunlar yeter zaten tüp bebek neler çektim kavuşmak için yaşayanlar bilir.
Ama eşimin dünyası yıkıldı yüzüme bile bakmıyor 3 kız olacak diye inanamıyorum
Dedim erkek ama riski var down sendromlu falan dese ne olacaktı? Geç bınları dedi bana
Sanırsın cahil yada doğu kültürüyle büyümüş
Adam batılı bi öğretmen...doğudaki erkek çocuğu olmadığı için terk edilen kadın pskolojisine soktu beni bugün. Bu arada yanlış anlaşılmasın doğu batı ayrımı yapmıyorum.
Yürürken beni geride bıraktı gitti falan...
Çok canım sıkıldı. Zaten evde bi kız varken gittik o kadar para harcadık 2 kız daha gelsin diye bile dedimillet gülcekmiş falan filan... bugünü zehit etti anlayacwğınız.
İçimi dökmek istedim
Ayy tam gıcıkmış hakikaten.. o randevuları nasıl iple çektiğimizi bi bilseler.. ruhsuz robot olmuş bi çoğu, sen ankaraya gel ben yavruna saatlerce baktırırım canım hastaneyi işgal ederizYa banada kalsa gidicem her hafta ama sevgili uyuz kocam 2 hafta arayla gittiğimde oda bir defa oldu çok gidiyoruz dedi ayda bir çağırıyor dr umda gerçi geçen hafta devlet hastanesindeki dr a gittim ama oda Ne gösteriyor nede sesini duyuruyorekranı kendine çeviriyor gıcık
Allahtan kendi dr um her gidişimde 15-20dk bakıyor gösteriyor :) bende çok merak ediyorum inşallah babalık duygusu gelir yoklarmış gibi davranıyorAyy tam gıcıkmış hakikaten.. o randevuları nasıl iple çektiğimizi bi bilseler.. ruhsuz robot olmuş bi çoğu, sen ankaraya gel ben yavruna saatlerce baktırırım canım hastaneyi işgal ederiz
Senin kocanın da o yavruları kucağına aldığı ilk anı çok merak ediyorum.. Babalığı o zaman dank edicek çünkü..
Allahtan kendi dr um her gidişimde 15-20dk bakıyor gösteriyor :) bende çok merak ediyorum inşallah babalık duygusu gelir yoklarmış gibi davranıyorben annelerini sevsem yeter diyor
Şimdi böyle diyor ama kızlar doğup büyümeye başladığında, cilveli cilveli babalarına naz yaptıklarında pabucun dama atılmazsa iyiAllahtan kendi dr um her gidişimde 15-20dk bakıyor gösteriyor :) bende çok merak ediyorum inşallah babalık duygusu gelir yoklarmış gibi davranıyorben annelerini sevsem yeter diyor
Hele dünyaya gelsinler bacim .. bak kendi kocani taniyamicaksin...
HahhaahaAy bi ortası yok bu adamların
Benimki de tam tersi kafayı yedi iyice
Şimdi tutturdu hastane çıkışına mehter takımı getirtip şehzade marşı çaldıracakmış
Ayyy kizalr bende katilim diyorum araniza ama bende 3 uz var olur muya her yer 2 annesi gurubu hic 3 uz yok bende buraya kapak atiyim ddm napiyim
Ayyy kizalr bende katilim diyorum araniza ama bende 3 uz var olur muya her yer 2 annesi gurubu hic 3 uz yok bende buraya kapak atiyim ddm napiyim
Ay bi ortası yok bu adamların
Benimki de tam tersi kafayı yedi iyice
Şimdi tutturdu hastane çıkışına mehter takımı getirtip şehzade marşı çaldıracakmış
Hoşgeldin canm hayırlı olsunAyyy kizalr bende katilim diyorum araniza ama bende 3 uz var olur muya her yer 2 annesi gurubu hic 3 uz yok bende buraya kapak atiyim ddm napiyim
Abooovvvv üçüzmüüüühey maşallah cinsiyetleri bellimi canım inşallah iki kız bir oğlandır
Hahhaahaoğlan babası olmanın Sevinci işte hep bunlar eğitim ve kültür seviyesi ne olursa olsun hangi yöreden olursa olsun Türk erkeği erkek çocuğu seviyor bi tane oğulları olsun da sonrasında hep kızları olsun isterse ama o bir oğlan olsun illa
Yaa diyorum ya her Türk erkeğinin geninde var illa bitanede olsa oğlu olsun :) seninki de bi hayal kırıklığı yaşar gibime geliyor ikiside kızsa :)Bacim aceba benimki napicak 2. nin cinseytini ögrenince
Böyle afilli konusuyom ama
Aynen öyle klasik türk toplumsal yapısının şekillendirmeleri işte.. ablamın 3 tane kızı var, ev tam bi prensesler evi :) bayılıyorum onlara.. ama tabiki enişteme kalsa bi tane de erkek çocuk olsa fena olmaz durumunda..
lafta hep ‘aman sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez’ ama realitede durum başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?