2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Normal canım doktorum bebekler iri 35 hafta gibi alırız dedi ufak olsalardı 37 yi beklerdik dedi. Benimkiler baştan beri böyle gittiler zaten buyüzden ben adet öncesi tuttuğunu düşündüm hep çünkü son adetim yerleşme kanaması gibiydi ayırt edemiyorum gerçi aman aman kanamam hiç olmadı

Merhaba arkdaslar ben disardan takipciniz olarak hepinizi taniyorum bu sabah benimde aniden hic bisey yokken suyum geldi ve ikizlerim 30 haftalik dodular su an kovezdeler
Allah sağ salim kavusmanizi nasipetsin. Neye göre geliyor bu su ben de ufacik bir sancida korkar oldum. Ters gisen bir seyler var mıydı?

Merhaba arkdaslar ben disardan takipciniz olarak hepinizi taniyorum bu sabah benimde aniden hic bisey yokken suyum geldi ve ikizlerim 30 haftalik dodular su an kovezdeler
Hayırlı olsun diyelim öncelikle. İnşallah bebekleriniz iyidir. Kaç kilo dünyaya geldiler ve hiç bir belirtiniz olmadı mı merak ettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da bir an evvel kısmet etsin.

Arkadaslar 1 gun once doktordaydim hic birseyim yoktu sabah aniden geldi ben 36 yi kesin gorurum diyordum simdi biri 1600 digeri 1250 insallah sagsalim cikarlar ne kadar kalirlar acaba

Hayırlısı böyleymiş demek. İyi olsunlar kilolarını toparlasın yavrular. Allah sabrını verir elbette. Bütün küvezdeki yavrulara Allah sağlık sıhat versin. İyi olsunlar inşallah.

Hayırlı olsun inşallah sağ salim evinize getirip sağlıkla buyutursunuz yavrularinizi

Arkadaslar 1 gun once doktordaydim hic birseyim yoktu sabah aniden geldi ben 36 yi kesin gorurum diyordum simdi biri 1600 digeri 1250 insallah sagsalim cikarlar ne kadar kalirlar acaba
Ne yazık ki benimde öyleydi herşey fazla güzel gidiyordu...ben Allah’ın takdiri diyorum inşallah ikimizde sağ Salim kavuşuruz yavrularımıza...bizim 12 gün oldu dr 1 ay dedi bakalım Allah’a emanetler

Benim esimede 1 ay demisler daha ben goremedim sizinkiler nasil makinayami bagli
Şuan makinaya bağlı değiller çok şükür ama neticede yoğun bakım...bende görememiştim sizin gibi çok zor sizi çok iyi anlıyorum...çok küçükler benimkilerde zamanla büyüyecekler inşallah bol dua edeceğiz

Günaydın emotion oğlan nasıl oldu ilaç tedavisine başlandı demiştin var mı bi haber, şu 1 ay hepimize su gibi geçsin ya senin oğlanlar çıksın ben doğurıyım haziran sonu olsun hemen

Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş kısa sürede toparlanır lar canım Allah yardımcın olsun

Benim esimede 1 ay demisler daha ben goremedim sizinkiler nasil makinayami bagli
Şuan makinaya bağlı değiller çok şükür ama neticede yoğun bakım...bende görememiştim sizin gibi çok zor sizi çok iyi anlıyorum...çok küçükler
Günaydın emotion oğlan nasıl oldu ilaç tedavisine başlandı demiştin var mı bi haber, şu 1 ay hepimize su gibi geçsin ya senin oğlanlar çıksın ben doğurıyım haziran sonu olsun hemen
ilaca cvp vermiş çok sevindik inşallah böyle gider...evet zaman geçsin gitsin sizde bende kavuşalım minnaklarımıza...iyisin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…