- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.161
Kac haftalik olmustunuz?Sabah demir ve multivitaminim var kullanıyorum. Gece 1-2 kere uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi karnım baya önde gidiyor hiçbişey yaptırmıyor. Boyumda kısa ortada kocaman göbek dengesizleştim iğce biri çarpsa direk yere yapışırım sanırım. Mükemmel beslenmiyorum aslında bence. Saat başı ufak tefek bişeyler yiyorum yada içiyorum ne denk gelirse.. yemekleride abartmamaya çalışıyorum zaten abartırsamda midem geri tepiyor. Birden çöktüm bu haftaya kadar iyi gelmiştim ama şuan fiziksel ve ruhsal hiç iyi hissetmiyorum
Amin. Hep öyle dua ediyorum bende.İlkinde bende çok evhamlıydım seni neyin beklediğini bilemiyorsun ama şimdi ikiz olduğu için benimde çekincemelerim yok değil Allah’a emanetiz kara kutu inşallah herşey yolunda gider
23+4 üm canım 1 haftadır falan ağırlaştım iğceKac haftalik olmustunuz?
Benimde ilk Doğumda kanama oldu çok ölüyodum sende niye kanama riski var bana ilaç verecekmiş Doğumda ay bi doğursakta rahatlasakBen oldukça heyecanlı ve mızmızım ne yazıkki acı eşiğim de çok düşük, bir de kanama riskin çok Yüksek ve huyumu bildiği için tansiyon sorunun olabilir dedi o yüzden bu şekilde yapıcaz dedi, zaten belden iğne duyunca verdiğim tepkiden sonra kesin karar verdi bende kabullendim.
Evet bu haftalarda bir anda büyüyor bebekler. Sabredin insaallah guzel olur her sey23+4 üm canım 1 haftadır falan ağırlaştım iğce
Benim o kadar kötü geçti Doğum sonrası ama epidüralin rahatlığını değişmem benim Doğum korkumda kalmadı evde hiç bi iş yapamaz oldum bel ağrısından aldığım 700 gr da vermişim şükür doğurabilirim artıkAnladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)
Sabah demir ve multivitaminim var kullanıyorum. Gece 1-2 kere uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi karnım baya önde gidiyor hiçbişey yaptırmıyor. Boyumda kısa ortada kocaman göbek dengesizleştim iğce biri çarpsa direk yere yapışırım sanırım. Mükemmel beslenmiyorum aslında bence. Saat başı ufak tefek bişeyler yiyorum yada içiyorum ne denk gelirse.. yemekleride abartmamaya çalışıyorum zaten abartırsamda midem geri tepiyor. Birden çöktüm bu haftaya kadar iyi gelmiştim ama şuan fiziksel ve ruhsal hiç iyi hissetmiyorum
Ben erkenden osteocare diye bir magnezyum kalsiyum takviyesine başlamıştım sabah akşam alıyorum sanırım bu yüzden ağrım yada kramp sorunum hiç yok. Doktoruna danışıp bir magnezyum takviyesi almalısın.
Yaa bende yok simdilik. Sağlık ocağında yapılan tahlillerde magnezyuma falan bakıyorlar onlara baktırsan belki düşüktür.bende osteocare alıyorum ama ne fayda agrıdan uyku yok
Ooo masaallah ne guzel idare etmissiniz. Bebekler inmiyor muydu asagi? Ben 22 haftalikken biraktim doktorumun istegiyle. Simdi nasil bebekleriniz masaallah iyi haftada dogmuslar? Kuveze girdiler mi?Ben tek yumurta ikizi ne hamile İdim. 32 haftaya kadar çalıştım 35 hafta da doğum yaptım. Şimdi 10 haftalık kar kişiye göre değişiyor son zamanlarda ayakta durmak ve gece yatarken çok sıkıntı çektim
Bikaç gündürde pek tekmelemiyorlar sürekli içimde bir şüphe var yer değiştirdiklerini falan hissediyorum ama pek hareket hissetmiyorum halbuki nezaman ultrasonla bakılsa hep oynuyor oluyorlar ben neden hissetmiyorum okadar acaba kafamda bi ton soruEvet bu haftalarda bir anda büyüyor bebekler. Sabredin insaallah guzel olur her sey
58 le hamile kaldım şimdi 66 yım benide 8 aylık hamileyim sanıyorlar :\ benimde canım sıkılıyorcanım ne kadar kiloyla hamile kaldın şimdi kaç kilosun bana çok kilo almışsın diyorlar işyerindeki arkadaşlar çok moralim bozuluyor
Bir çay bardagina bir çay kaşığı karbonat konulup karistirilip steril bezle işaret parmağına bez dolanip dilde bir kere parmak karbonatli suyla silinecek.Hemşire tavsiyesiCanım benim oğlanında pamukçuk bir kere nemli bezle temizle dediler yaptım pek fayda etmedi hemde çocuğun ağzını kuruttuğu için çocuk yarım saat devamlı kusacak gibi öğürdü
Bizim de degerimiz düşmüş şükür.inşallah senden de güzel haberler alırız arkadaşımYok canım dönüş olmadı.şükür değerimiz düşmüş. Inşallah sizinde en kısa zamanda geçer.
Ooo masaallah ne guzel idare etmissiniz. Bebekler inmiyor muydu asagi? Ben 22 haftalikken biraktim doktorumun istegiyle. Simdi nasil bebekleriniz masaallah iyi haftada dogmuslar? Kuveze girdiler mi?
Şükür bizim de geçti canım. Hep güzel sonuçlar alalım korktuğumuz şeylerdenBizim de degerimiz düşmüş şükür.inşallah senden de güzel haberler alırız arkadaşım
Bende de oluyor. Doktor ikisini de takip et diyor ama bazen hic hissetmiyorum. Ben de yerlerinin dar olmasina bagliyorum sonucta tek degiller. Arada toparlaniyorlar falan. Insaallah sorun cikmaz biz cok dinliyoruz ondan tedirginligimiz galiba :)Bikaç gündürde pek tekmelemiyorlar sürekli içimde bir şüphe var yer değiştirdiklerini falan hissediyorum ama pek hareket hissetmiyorum halbuki nezaman ultrasonla bakılsa hep oynuyor oluyorlar ben neden hissetmiyorum okadar acaba kafamda bi ton soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?