2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Zormuş ikiz gebelik, hormonlarda cabası, geçecek inşallah canım Allah hepimize kolaylık versin, amin.

Slm çok şükür iyiyiz mailece:)benimkiler kafalar aşağıda ama çok altlarda değil top gibi duruyorlar sağlı sollu biri 1600 biri 1700 olmuş maşallah sağlıklı olsunlarda..nst ye girdim ilk sancı yok bundan sonra iki haftada bir nst ye gireceğim dr 38 görmek istiyorum dedi bakalım görebilirsek hayırlısı inşallah...sende daha çok erken doğurmak YÖK dayanacağız

Sana gün mü verdiler

Maşallah bebişlerine, Bana ilk haftalardan 1 Haziran genel anestezi sezeryan söyledi. Ben mümkün oldukça uzatalım diyorum bakıcaz diyor bakalım. Keşke görsek 38'leri.

Maşallah bebişlerine, Bana ilk haftalardan 1 Haziran genel anestezi sezeryan söyledi. Ben mümkün oldukça uzatalım diyorum bakıcaz diyor bakalım. Keşke görsek 38'leri.
Sağolasın tabi tüm dileğimiz zamanında sağlıkla kucağımıza almak allah biliyor artık biz kendimiz hep böyle düşünelim ki öyle olsun...niye genel anestezi

nevesta81 senden ne haber, nasıl gidiyor?
Bende çok şükür kötü bir durum yok doğum iznine ayrıldım evdeyim, işe gitmeyince artık daha kolay geçiyor günler. Bana da doktorum ilk hedef 1 haziran demişti seninle aynı gün oluyor öyle olursa benim 35. Haftam oluyor.
Geçen hafta ilk nst ye girdim birşey çıkmadı şükür ama iki gündür kasıklarda hafif ağrı hissediyorum yatarak dinlenince geçiyor.

Sağolasın tabi tüm dileğimiz zamanında sağlıkla kucağımıza almak allah biliyor artık biz kendimiz hep böyle düşünelim ki öyle olsun...niye genel anestezi
Ben oldukça heyecanlı ve mızmızım ne yazıkki acı eşiğim de çok düşük, bir de kanama riskin çok Yüksek ve huyumu bildiği için tansiyon sorunun olabilir dedi o yüzden bu şekilde yapıcaz dedi, zaten belden iğne duyunca verdiğim tepkiden sonra kesin karar verdi bende kabullendim.

Anladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)

Hayırlısı hepimize, nst ben kolumu kırdığımda 2 ay önce girmiştim sadece herhalde sonraki kontrolde olur benimde, dinlen bol bol. Zaten sonra dinlenmeye vaktimiz olmayacak, durabildiğimiz kadar dururuz inşallah

Anladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)
tecrübe önemli daha soğukkanlısın maşallah, sonrası daha kolay ve Doğum anını yaşamak mükemmel olsa gerek, kolay doğumlar nasip olsun hepimize.

tecrübe önemli daha soğukkanlısın maşallah, sonrası daha kolay ve Doğum anını yaşamak mükemmel olsa gerek, kolay doğumlar nasip olsun hepimize.
İlkinde bende çok evhamlıydım seni neyin beklediğini bilemiyorsun ama şimdi ikiz olduğu için benimde çekincemelerim yok değil Allah’a emanetiz kara kutu inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…