- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.141
Zormuş ikiz gebelik, hormonlarda cabası, geçecek inşallah canım Allah hepimize kolaylık versin, amin.Sabah demir ve multivitaminim var kullanıyorum. Gece 1-2 kere uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi karnım baya önde gidiyor hiçbişey yaptırmıyor. Boyumda kısa ortada kocaman göbek dengesizleştim iğce biri çarpsa direk yere yapışırım sanırım. Mükemmel beslenmiyorum aslında bence. Saat başı ufak tefek bişeyler yiyorum yada içiyorum ne denk gelirse.. yemekleride abartmamaya çalışıyorum zaten abartırsamda midem geri tepiyor. Birden çöktüm bu haftaya kadar iyi gelmiştim ama şuan fiziksel ve ruhsal hiç iyi hissetmiyorum
Slm çok şükür iyiyiz mailece:)benimkiler kafalar aşağıda ama çok altlarda değil top gibi duruyorlar sağlı sollu biri 1600 biri 1700 olmuş maşallah sağlıklı olsunlarda..nst ye girdim ilk sancı yok bundan sonra iki haftada bir nst ye gireceğim dr 38 görmek istiyorum dedi bakalım görebilirsek hayırlısı inşallah...sende daha çok erken doğurmak YÖK dayanacağızNasılsın E Emotionn35 dr a giyecektin bebelerin nasıllar benimkiler en son dönmüşlerdi oğlan hep aşağıda kafası kızda öle baskı baskı çıktı çıkıcak gibi çantamı hazırlıyorum bende öle bi mahzunluk çöktü doğurucam gibiDta82 Sen napıyorsun
Benim erkek solda kafası yatay duruyor yukarıda, kız aşağıda kafası sağda yatay duruyor, birbirlerine paralel hiç değişmedi duruşları. Aralarındaki fark 400gr oldu bende bu duruma alıştım. Bu aralar karnım çok sertleşmeye başladı ama sancım Yok hissettiğim kasılma vb yok, ama çok büyüdü karnım aşağıya çekiyor, yatıyorum herzamanki gibi. Artık büyüdüklerini iyice hissediyorum sağlam tekmeliyorlar. Doğum stresi sardı bir yandan karnım o kadar büyüdü ki her an doğurucakmışım gibi. Gün saymaya başladım ve günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum su misali. 35 gün var Doğuma bakalım inşallah dururuz. Bende durumlar böyle sizde ne var ne yok? @phuket79 E Emotionn35
Neymiş ne olur hemen soyleeeeee öldüm bittim kusmaktanKızlarrrr. Bulantıya bi ilaç buldum. Tamamen bitkisel. Bi rahatlattı beni anlatamam. Ne krakerin ne ilacın ne serumun geçiremediği bulantımı geçirdi
Head stick diye ufak bir roll on canım. İçinde bitkisel yağ karışımı var. Eczanelerde migren için satılıyor normalde ama bulantıyı da kesiyor. Burnumun ucuna sürüyorum, bulantıyı kesiyor.Neymiş ne olur hemen soyleeeeee öldüm bittim kusmaktan
Gerçekten zormuş Allah sabır versin sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahZormuş ikiz gebelik, hormonlarda cabası, geçecek inşallah canım Allah hepimize kolaylık versin, amin.
Maşallah bebişlerine, Bana ilk haftalardan 1 Haziran genel anestezi sezeryan söyledi. Ben mümkün oldukça uzatalım diyorum bakıcaz diyor bakalım. Keşke görsek 38'leri.Slm çok şükür iyiyiz mailece:)benimkiler kafalar aşağıda ama çok altlarda değil top gibi duruyorlar sağlı sollu biri 1600 biri 1700 olmuş maşallah sağlıklı olsunlarda..nst ye girdim ilk sancı yok bundan sonra iki haftada bir nst ye gireceğim dr 38 görmek istiyorum dedi bakalım görebilirsek hayırlısı inşallah...sende daha çok erken doğurmak YÖK dayanacağız
Sana gün mü verdiler
Sağolasın tabi tüm dileğimiz zamanında sağlıkla kucağımıza almak allah biliyor artık biz kendimiz hep böyle düşünelim ki öyle olsun...niye genel anesteziMaşallah bebişlerine, Bana ilk haftalardan 1 Haziran genel anestezi sezeryan söyledi. Ben mümkün oldukça uzatalım diyorum bakıcaz diyor bakalım. Keşke görsek 38'leri.
Teşekkür ederim deniycemHead stick diye ufak bir roll on canım. İçinde bitkisel yağ karışımı var. Eczanelerde migren için satılıyor normalde ama bulantıyı da kesiyor. Burnumun ucuna sürüyorum, bulantıyı kesiyor.
Bu bak canım.Teşekkür ederim deniycem
Bende çok şükür kötü bir durum yok doğum iznine ayrıldım evdeyim, işe gitmeyince artık daha kolay geçiyor günler. Bana da doktorum ilk hedef 1 haziran demişti seninle aynı gün oluyor öyle olursa benim 35. Haftam oluyor.nevesta81 senden ne haber, nasıl gidiyor?
Ben oldukça heyecanlı ve mızmızım ne yazıkki acı eşiğim de çok düşük, bir de kanama riskin çok Yüksek ve huyumu bildiği için tansiyon sorunun olabilir dedi o yüzden bu şekilde yapıcaz dedi, zaten belden iğne duyunca verdiğim tepkiden sonra kesin karar verdi bende kabullendim.Sağolasın tabi tüm dileğimiz zamanında sağlıkla kucağımıza almak allah biliyor artık biz kendimiz hep böyle düşünelim ki öyle olsun...niye genel anestezi
Anladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)Ben oldukça heyecanlı ve mızmızım ne yazıkki acı eşiğim de çok düşük, bir de kanama riskin çok Yüksek ve huyumu bildiği için tansiyon sorunun olabilir dedi o yüzden bu şekilde yapıcaz dedi, zaten belden iğne duyunca verdiğim tepkiden sonra kesin karar verdi bende kabullendim.
Hayırlısı hepimize, nst ben kolumu kırdığımda 2 ay önce girmiştim sadece herhalde sonraki kontrolde olur benimde, dinlen bol bol. Zaten sonra dinlenmeye vaktimiz olmayacak, durabildiğimiz kadar dururuz inşallahBende çok şükür kötü bir durum yok doğum iznine ayrıldım evdeyim, işe gitmeyince artık daha kolay geçiyor günler. Bana da doktorum ilk hedef 1 haziran demişti seninle aynı gün oluyor öyle olursa benim 35. Haftam oluyor.
Geçen hafta ilk nst ye girdim birşey çıkmadı şükür ama iki gündür kasıklarda hafif ağrı hissediyorum yatarak dinlenince geçiyor.
tecrübe önemli daha soğukkanlısın maşallah, sonrası daha kolay ve Doğum anını yaşamak mükemmel olsa gerek, kolay doğumlar nasip olsun hepimize.Anladım tabi sıkıntı olacaksa en iyisini doktorun bilir..bizde konuştuk doğumu ilki gibi epidural sezaryen olacak tabi bir aksilik çıkmazsa nasipse diyelim..bende korkuyorum amma velakin yapacak birşey yok:)
Tek gibi olmadığı kesin çünkü iki bebek rahim taşıması vs zor olabiliyor max 38 duydum gördüm onun altı çok oluyor hepimiz için hayırlısı olsun inşİkizlerde hep erken doğum mu oluyor yabenim tahmini doğum tarihim daha mı erken demek oluyor yani
İlkinde bende çok evhamlıydım seni neyin beklediğini bilemiyorsun ama şimdi ikiz olduğu için benimde çekincemelerim yok değil Allah’a emanetiz kara kutu inşallah herşey yolunda gidertecrübe önemli daha soğukkanlısın maşallah, sonrası daha kolay ve Doğum anını yaşamak mükemmel olsa gerek, kolay doğumlar nasip olsun hepimize.
Yaaaa :/ ben planlarımı erkene göre yapayım o zamanTek gibi olmadığı kesin çünkü iki bebek rahim taşıması vs zor olabiliyor max 38 duydum gördüm onun altı çok oluyor hepimiz için hayırlısı olsun inş
BENim başında bir tanesi ilk hafta attı devamı hala duruyor anlamadım ne zamqn düşeceginiGeleceksin biliyorum Benim yirmi günlükken dikisim düştü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?