• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım hiç stres yapma benim oğlan 3100 gr kız 1940 doğdu yarım gün kuvezde kaldı şükür sağlıklı. Sağlıklı olması daha önemli.aynı günlerde doğum yaptığımız bayan 38 haftalık doğum yapmış bebek 3.800 doğmuş ve benimkinden daha uzun süre kusura kuvezde kaldı.bende takıyordum kiloya inan sağlıklı olması çok daha önemli
Ya evet seni okuduktan sonra bir nebze içim rahatlamıştı. Maşallah yavrularına, en büyük dua evet sağlıklı olsunlar başka bişey değil çok haklısın. Nasıl geçiyor günler sen bebişler nasılsınız?

Kızlar bizim minik kuzular doğdu kontrole geldim için serviks boyu kisalmis dunde şancim vardı Dr sezeryana aldı bebekler kuvezdeler dua edin elif ve omerime çok duygulandim doğum anında hep dua ettim sizlerede bakalım süt çok az geldi damla damla makineye sandım gönderdim inşallah gelir sutum

Gozunaydin canim. Ins En kısa sürede kuvezden cikarlar. Allah analı babalı büyütsün

Selam kızlar 6+4 ikizlere gebeyim. Dün sabaha karşı 5de lavaboya kaldım ve bir baktım kanamam olmuş heryer batmış ağrım falan olmadı ama. Acile gittik. Düşük riski var dedi doktor. Böyle bi durum yaşayan oldumu hiç
Aaa senin de ikiz mi? Tebrik ederim. Sen de Şişli Kolan'da transfer olmuştun değil mi ilki olumsuzdu ikinci tuttuğunu biliyordum ama ikizi şimdi görünce çok mutlu oldum aramıza hoşgeldin. Ben hiç kanama yaşamadım ama burada yaşayan arkadaşlarımız var özellikle Avrenim Avrenim bu konuda şampiyonmuş şimdilerde 2 oğluşu yanılmıyorsam 3.5 ayı geçti doğalı maşallah. Çok dikkat et kendine, Allah korusun meleklerini.

Bende yazılışına vercem ama 1 ay gider enfazla büyüdü istemiyo bende kilo almadım hala almayız zaten bu saatten sonra yatırmazsa hamilelik ,ben önce doğururum kimseye kaptırmam sıramı :))tez canlıyım çok günümü bile belirledim önce çıkmazlarsa ben 27 mayıs tamamım

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:))

Canım günler zorlu geçiyor günüm günümü tutmuyordu şimdilerde saatim saatimi tutmuyor, kolum kırıkken alçıdayken bile hergün çıkıyordum şimdilerde çok ağırlaştım anca evde yemek çamaşır işlerini yapabiliyorum. Arada parka çıkıyordum güneşte oturuyordum yürüyüş yapıyordum onlarda bitti. Uykusuzluk ve nefes darlığı çok zorluyor beni özellikle 10 gündür böyleyim aktivite Yok bi pazar işte eşimle arabayla gezmeye gidip alışveriş vs hallediyoruz bir de doktor. Bugün bir Eminönü'ne gidelim dedik annemle bebişlere bişeyler almaya 1-2 mağazadan aldım çıktım ki huyum kılı kırk yararım normalde. Ayakta kalmak yoruyor, aslında çok kilo da almadım totalde 7kg o da son 2,5 ayda ama sırtım belim çok ağrıyor. Son ay ne olurum diye tasalanıyorum. bir de benim bebişler çok hareketli maşallah deyim sürekli yatmak istiyorum, en büyük keyfim onlarla konuşup sevmek, bir de tekmeleri sert olsa da zevkten 4 köşe oluyorum:)) çok şükür hepsine razıyım Allah veriyor gayretini, doğacağı günlerin hayaliyle geçiyor günler sadece zormuş, e yaşımız var ne yapalım :)) anlıycağın benim yatış dönemi başladı arkadaşım sen nasılsın? Diyetten ne haber?

Senin ilk tabi farklı oluyor allah sağ Salim kucağımıza versin inşallah..valla diyete tam uymamakla beraber şekerim yüksek değil..bir haftadır düzenli ölçüm yapıyorum normal yani çok şükür haftaya dr randevusu var diyete devam diyecek:))

Bebeklerim kuvezde, solunum destegine baglilar. Ciger gelistirici ignenin faydasi olmamis. Duanizi eksik etmeyin

Geçmiş olsunnn allah analı babalı büyütsün tez zamanda kuzularınla kavuş inşallah kaç kg doğdular

Selam kızlar 6+4 ikizlere gebeyim. Dün sabaha karşı 5de lavaboya kaldım ve bir baktım kanamam olmuş heryer batmış ağrım falan olmadı ama. Acile gittik. Düşük riski var dedi doktor. Böyle bi durum yaşayan oldumu hiç
Merhaba kanama çok mu oldu yani bir pedlik mi yoksa avuç içi kadar mı birde herhangi bir müdahale yapıldı mı bende de kanama olmuştu Dr ilk sorduğu kanama ne kadar olduguydu hemen proluton iğne yaptirdi kan sulandırıcı ilaçları kestirdi ve dinlen dedi

Merhaba kanama çok mu oldu yani bir pedlik mi yoksa avuç içi kadar mı birde herhangi bir müdahale yapıldı mı bende de kanama olmuştu Dr ilk sorduğu kanama ne kadar olduguydu hemen proluton iğne yaptirdi kan sulandırıcı ilaçları kestirdi ve dinlen dedi
Merhabalar kanamam bir pedlik vardı baya yoğundu çünkü ve parçalar vardı. Benimde progrstan iğneyi arttırdı ve aynu sekilde kan sulandırıcı iğneyi kesti

Aaa senin de ikiz mi? Tebrik ederim. Sen de Şişli Kolan'da transfer olmuştun değil mi ilki olumsuzdu ikinci tuttuğunu biliyordum ama ikizi şimdi görünce çok mutlu oldum aramıza hoşgeldin. Ben hiç kanama yaşamadım ama burada yaşayan arkadaşlarımız var özellikle Avrenim Avrenim bu konuda şampiyonmuş şimdilerde 2 oğluşu yanılmıyorsam 3.5 ayı geçti doğalı maşallah. Çok dikkat et kendine, Allah korusun meleklerini.
Evet canım ikiz evet ilk denemem olumsuzdu ikinci denemede güzel haberi aldık şükür.

Merhabalar kanamam bir pedlik vardı baya yoğundu çünkü ve parçalar vardı. Benimde progrstan iğneyi arttırdı ve aynu sekilde kan sulandırıcı iğneyi kesti
Anladım sadece yemek ve tuvalete kalk sakin ev işi yapma bende senin gibi kanama yaşadım genelde yatıyorum hava almak istersen camdan çıkar başını nefes al gir içeri bacım çıkma sokağa

Anladım sadece yemek ve tuvalete kalk sakin ev işi yapma bende senin gibi kanama yaşadım genelde yatıyorum hava almak istersen camdan çıkar başını nefes al gir içeri bacım çıkma sokağa
Yok canım hiç kalkmıyorum aklım cıktı korkudan hastaneye giderken o yol bitmedi sanki

Yok canım hiç kalkmıyorum aklım cıktı korkudan hastaneye giderken o yol bitmedi sanki
Ben bide minibüsle gittim hastaneye kaybettiğimi düşündüm ama nedense kendimi çok güçlü hissediyordum gidene kadar Allah iman.nolur herşeyin hayırlısını nasip eyle.diye dua ederek ayakta birde tıklım tıklım minibüsle gittim:-)

Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizleri genelde kac haftalik doguyorlar. Ben 22 haftalik hamileyim öğretmenim. Doktorum simdiden rapor yazalim diyor eşim de istiyor ama ben daha cok kötü degilim. Bir sey olurasa diye de korkuyorum bir taraftan. Sizce ne yapmaliyim?

50’lik şeker yüklemem 158 çıktı. Doktora yazdım ama daha cevap vermedi saolsun. Sizde gebelik şekeri çıkan var mı aranızda? Aslında sağlıklı besleniyorum çok kiloda almadım şaşırdım sonuca. Ama kanamadan sonra tam 1 aydır yatıyorum. Hareketsizlik çok kötü.

Merhaba arkadaşlar tek yumurta ikizleri genelde kac haftalik doguyorlar. Ben 22 haftalik hamileyim öğretmenim. Doktorum simdiden rapor yazalim diyor eşim de istiyor ama ben daha cok kötü degilim. Bir sey olurasa diye de korkuyorum bir taraftan. Sizce ne yapmaliyim?
herkesin bünyesi farklı bir şey diyemem sadece kendimden örnek verebilirim. Ben çok iyiyim diye işime hala çok yoğun bir şekilde devam ediyordum. Gerek yokmuş biraz yavaşlamakta fayda var.

Şu anda 27. Haftanın içindeyim kanamam 23. Hafta’da oldu ve neden kaynaklandığı bulunamadı görünen bir sorun yok. Ama doktor artık yatacaksın dedi. Ama hiç bir sorun yaşamayan kişi daha fazla tabi ki.

E Emotionn35 size göre biraz nazlı mıyım dedim acaba kendime sizde çocuk var tabii annesiniz benden daha metanetli olduğun kesin.

Yok cnm ya hakkındır sonuna kadar ama ilk çocuk deneyimi farklı oluyor

50’lik şeker yüklemem 158 çıktı. Doktora yazdım ama daha cevap vermedi saolsun. Sizde gebelik şekeri çıkan var mı aranızda? Aslında sağlıklı besleniyorum çok kiloda almadım şaşırdım sonuca. Ama kanamadan sonra tam 1 aydır yatıyorum. Hareketsizlik çok kötü.

Benimde 50 lik yükleme 196 çıkmıştı.endokrine gönderdi dr diyete başladım bir haftadır ölçüm yapıyorum şekerim hiç yükselmedi bende kg almadım çok da hareketliyim ayrıca öyle aman aman şeker de tüketmedim hem yaşımdan hem ikiz gebeliğin etkisinden vücudun yaptığı birşeymiş şekeri tamamen kestik mi sorun olmayacak inşallah

Back