Canım günler zorlu geçiyor günüm günümü tutmuyordu şimdilerde saatim saatimi tutmuyor, kolum kırıkken alçıdayken bile hergün çıkıyordum şimdilerde çok ağırlaştım anca evde yemek çamaşır işlerini yapabiliyorum. Arada parka çıkıyordum güneşte oturuyordum yürüyüş yapıyordum onlarda bitti. Uykusuzluk ve nefes darlığı çok zorluyor beni özellikle 10 gündür böyleyim aktivite Yok bi pazar işte eşimle arabayla gezmeye gidip alışveriş vs hallediyoruz bir de doktor. Bugün bir Eminönü'ne gidelim dedik annemle bebişlere bişeyler almaya 1-2 mağazadan aldım çıktım ki huyum kılı kırk yararım normalde. Ayakta kalmak yoruyor, aslında çok kilo da almadım totalde 7kg o da son 2,5 ayda ama sırtım belim çok ağrıyor. Son ay ne olurum diye tasalanıyorum. bir de benim bebişler çok hareketli maşallah deyim sürekli yatmak istiyorum, en büyük keyfim onlarla konuşup sevmek, bir de tekmeleri sert olsa da zevkten 4 köşe oluyorum:)) çok şükür hepsine razıyım Allah veriyor gayretini, doğacağı günlerin hayaliyle geçiyor günler sadece zormuş, e yaşımız var ne yapalım :)) anlıycağın benim yatış dönemi başladı arkadaşım sen nasılsın? Diyetten ne haber?