- 12 Aralık 2009
- 565
- 602
- 103
- Konu Sahibi marbling817
- #7.381
İnşallah canım normal olsun herşeyleri yeterCok sevindim farkin azalmasina :) insallah bizimkide azalir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım normal olsun herşeyleri yeterCok sevindim farkin azalmasina :) insallah bizimkide azalir
Hay allah razı olsunBiri 11+6 biri 11+5 idi ben ölçtürdüğümde. 1.5mm ve 1.4mm ense kalınlıkları, boylarıda 55 ile 52 idi gayet normal demişti Dr, inşallah yoktur bişey sen içini rahatlatmak için vaktin varken bir perinatoloğa git derim ben en iyisini onlar bilir canım.
Kaygının en Yüksek olduğu dönemlerdesin gerçi hiç geçmiyor hep birşeylerden korkuyoruz doktorlar biliyor ama bazıları rahatlatacağına geriyor işte, ne demek hepimizden razı olsun. Sağlıkla gelişsinler büyüsünler inşallah.Hay allah razı olsun
Benimkilerin biri 11+2 hafta crl. 44.7 mm
Ense kalınlığıda 1.2 mm
Diğeri 11+4 crl. 48mm
Ense kalınlığıda 1mm
Böyle ölçümüs doktor bana kalın gibime geldi dedi
Canım ben 18. Haftamdaym ve bi kaç haftadır ağırlaştım yürürken nefes nefese kalıyorum yorgunluk desen fazlasıyla. Doktorum normal yükün ağırlaşıyor baskı yapıyorlar dedi. Allah yardmcımız olsn.Arkadaşlar selamlar herkese siz ne zaman ağırlaştınız ben 20. Haftadayım az avm de yürüdüm öldüm ağrı girdi bi daha da çıkamayacağım sanırım.
Amin amin inşallahKaygının en Yüksek olduğu dönemlerdesin gerçi hiç geçmiyor hep birşeylerden korkuyoruz doktorlar biliyor ama bazıları rahatlatacağına geriyor işte, ne demek hepimizden razı olsun. Sağlıkla gelişsinler büyüsünler inşallah.
Aranın kapanması güzel cnm bana da önümüzdeki bir ay çok önemli dedi ama iğne falan demediBebeklerimin arasında 200 gr fark 100 gr a düşmüş ikisi artık bi bebek yapıyo dedi 2-3 hafta daha doğurmasın dedi Allah korusun 32. Hafta iğne vuruşacak ciğer geliştirici 2 hafta idare ediyormuş arkadaşlar
Günler geçtikçe daha da agirlasiyosun yapacaklar varsa bence başlayın yapmaya çünkü 30 haftadan sonra gün güne uymuyor Allah cumlemize sağlık kuvvet versin inşallahCanım ben 18. Haftamdaym ve bi kaç haftadır ağırlaştım yürürken nefes nefese kalıyorum yorgunluk desen fazlasıyla. Doktorum normal yükün ağırlaşıyor baskı yapıyorlar dedi. Allah yardmcımız olsn.
Bende 20. haftanın içindeyim gündüz sıkıntım olmuyor ama gece çok ağırlaşıyorum dönmek biraz zor oluyor ama gün içinde baya koşturuyorum
Canım ben 18. Haftamdaym ve bi kaç haftadır ağırlaştım yürürken nefes nefese kalıyorum yorgunluk desen fazlasıyla. Doktorum normal yükün ağırlaşıyor baskı yapıyorlar dedi. Allah yardmcımız olsn.
Napıcaz bilmem banada yat kahramanlık yapma dedi annem geldi yardıma 30 dan sonra hergün atlattığımıza şükredicez heralde benim göbek indi aşağa 34 den sonra korkma diyo neler yaşıycaz bilmiyorum nasılda ağlak oldum yaklaşıyor diye mi nasıl bakıcam diyemi ....Aranın kapanması güzel cnm bana da önümüzdeki bir ay çok önemli dedi ama iğne falan demedi
Alışverişe başladım yavaş yavaş bende öyle hissetim şöyle şimdiki halimi gözden geçirince. Yata kalka gelcez sonuna inşallah. Evi boyatmayı düşünüyorum ama korkuyorum da boya kokusu zararlı olurmu diye.Günler geçtikçe daha da agirlasiyosun yapacaklar varsa bence başlayın yapmaya çünkü 30 haftadan sonra gün güne uymuyor Allah cumlemize sağlık kuvvet versin inşallah
alligatör diye bi marka var bebek odası ni onunla boyayin diyodu gecende ayşe önerAlışverişe başladım yavaş yavaş bende öyle hissetim şöyle şimdiki halimi gözden geçirince. Yata kalka gelcez sonuna inşallah. Evi boyatmayı düşünüyorum ama korkuyorum da boya kokusu zararlı olurmu diye.
Napıcaz bilmem banada yat kahramanlık yapma dedi annem geldi yardıma 30 dan sonra hergün atlattığımıza şükredicez heralde benim göbek indi aşağa 34 den sonra korkma diyo neler yaşıycaz bilmiyorum nasılda ağlak oldum yaklaşıyor diye mi nasıl bakıcam diyemi ....
Birde doktorum özellikle hareketsiz kalma yürüyüş yap dedi herkeste farklı ilerliyor demekkiÇok teşekkürler cevaplarınız için Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim bebişlerden birinin eşi aşağıda olduğu için hep yatıyorum ağrım oluyo kalkarken falan ama bunalıp az çıkayım demiştim bugün biraz yürüdüm mahvoldum. Bebek alışverişini nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Yeterki onlar iyi olsun da az kaldı inşallah 4 ay sonra kavuşmuş olacağız.
Hamilelikte tatil. Arkanaslar 24 haftalik olunca 3 gün lük kaçamak yapmak istiyor eşim. Bodrumda otel araştiriyor. Sizce ozaman nasıl olur . 24 haftalik ve ustu hamileler zorlanirmiyim. Biraz korkuyorum ama gitmekte istiyorum. Sizce?
dogum zamani kac oluyor canm 35i dolduruyor degilmi bana doktorum 35 i doldurdugunda cok guzel olur diyorGünaydın herkese, daha doğuma sekiz gün var ama karnım iyice aşağı indi ve sertlikler arttı sanırım kasılmalar onlar.önceki kasilmalarim ağrılı idi.Bunlar doğum belirtisi olabilir mi?
Nolur biraz daha dayansinlar yavrucuklarim daha çok minikler.34+5 iz
Günaydın herkese, daha doğuma sekiz gün var ama karnım iyice aşağı indi ve sertlikler arttı sanırım kasılmalar onlar.önceki kasilmalarim ağrılı idi.Bunlar doğum belirtisi olabilir mi?
Nolur biraz daha dayansinlar yavrucuklarim daha çok minikler.34+5 iz
30+3te doğdu oğullarım sıkıntılı zamanlarımız oldu şimdi iyiyiz şükür,haftaya takılmayın gelişimleri iyiyse dert etmeyin Allah’ım hepinizin yardımcısı olsundogum zamani kac oluyor canm 35i dolduruyor degilmi bana doktorum 35 i doldurdugunda cok guzel olur diyor