• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben çok yoğun yaşadım, resmen ağlıyordum artık oturamıyordum afedersin gaz çıkarırken bile acı çekiyordum, taş gibiydi dışkı kalınlığı cabası 3-4 günde bir üstelik, şişlik kanama beterdi, şükür 2 haftadır iyiyim kanama kalmadı sertlik de geçti. Çok detaylı yazdım ama bunun ne büyük dert olduğunu iyi bildiğim için. İnat ettim ilaç kullanmadım 2lt su içiyordum 3'e çıkardım, kahvaltıdan önce geceden bir bardak suya koyduğum 2-3 kuru kayısı suyunu içtim kaysısını da yedim, yarım saat sonra kahvaltı yaptım, meyve olarak elma ve armut yumuşatıyor hergün yemeğe başladım, tüm yemeklerimi salatalarımı zeytinyağı ile yapmaya başladım yumurta peynir üstüne bile gezdirdim hep, gece yatmadan buradaki arkadaşların tavsiyesi ile 1 kase ev yoğurdu yedim. Şişen yere de sadece zeytinyağı sürdüm. Çok şükür rahatladım kanama tamamen bitti normale dönüyorum. Allah kurtardı hat safhadaydım, düzeldiysem herkes de düzelir inan. Allah yardımcın olsun.
Aynıyım desem böyle şey görmedim ben nerdeyse ağlayacağım o derece oturamıyorum ki benim aman aman kabızlığımda yoktu nasıl oldu bir anda anlamadım:(ben zaten dediğin gibi besleniyorum sürekli suyu desen en az 3 içerim çok ilginç...inan hamileliğimi unuttum ne zormuş allah kimseye göstermesin:(zeytinyağı deneyeyim bakayım sağolasın bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah beterinden korusun

Evet tek yumurta ikizleri zaten buyuk ihtimalle :) sadece aralarinda zar var mi yok mu onu ayirt etmek icin gidebilirsin perinatoloğa. Zar olmayinca daha riskli oluyo cunku.
Arada zar var. Yinede riskli gibi görülüyor ikiz gebelik olunca herhalde . Sağlıklı doğum yapan çok insan var . Rabbim bizlere de nasip etsin

Sağlıkla alın kucağına za bebislerinizi doğum yapanlarda güzel ömürleri olsun bebislerinizin darısı vaktinde bizim basimiza bende 28+6 hamileyim ben bir bebegimin hareketlerini hissediyorum ama aşağıda olan bebegimin hareketini gUzel hissedemiyor um benim gibi olan varmi yerleri dar ondan olabilirmi
Bende aşağıda olanınkini çok az hissediyorum diğerine göre ama doktorum olabilir evham yapma demişti.

Aynıyım desem böyle şey görmedim ben nerdeyse ağlayacağım o derece oturamıyorum ki benim aman aman kabızlığımda yoktu nasıl oldu bir anda anlamadım:KK43:ben zaten dediğin gibi besleniyorum sürekli suyu desen en az 3 içerim çok ilginç...inan hamileliğimi unuttum ne zormuş allah kimseye göstermesin:KK43:zeytinyağı deneyeyim bakayım sağolasın bu yolda allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah beterinden korusun
Ah bilmem mi geçer inşallah bende böyle besleniyordum suyu zeytinyağını ve beklemiş kuru kayısı ve suyunu arttırdım özellikle zeytinyağı, bi de muzu kestim sıkıyor diye. Allah yardımcın olsun..

Ah bilmem mi geçer inşallah bende böyle besleniyordum suyu zeytinyağını ve beklemiş kuru kayısı ve suyunu arttırdım özellikle zeytinyağı, bi de muzu kestim sıkıyor diye. Allah yardımcın olsun..
Sağol Cnm insanın ağrısı nerde canı orda işte herkesin ayrı derdi var bizimki yaşlılıktan herhalde:)))

Sağol Cnm insanın ağrısı nerde canı orda işte herkesin ayrı derdi var bizimki yaşlılıktan herhalde:)))
Ahahah doğru dersin yaşlılık, ben çok geç kaldım ilk benim, kendimle dalga geçiyorum bazen çok mu sinamekiyim diye :)) tüm komplikasyonları üst seviye yaşıyorum çok şükür iyi olsunlar biz çekeriz, bu aralar nefes darlığım çok şaka maka az kaldı bizimde, Doğum yaklaştıkça heyecan artıyor.

Ahahah doğru dersin yaşlılık, ben çok geç kaldım ilk benim, kendimle dalga geçiyorum bazen çok mu sinamekiyim diye :)) tüm komplikasyonları üst seviye yaşıyorum çok şükür iyi olsunlar biz çekeriz, bu aralar nefes darlığım çok şaka maka az kaldı bizimde, Doğum yaklaştıkça heyecan artıyor.
Tabi illaki yaşla alakalı zorluklarımız var 20 ler gibi değiliz o zamanlar esamesi okunmazdı:))yine de çok şükür beterin beteri var benimde şekerim yüksek çıktı diyete başladım bir hafta 10 gün takip edilecek duruma göre bakacağız bak bunlar hep yaştan:))senin ilk gebelik mi?

Tabi illaki yaşla alakalı zorluklarımız var 20 ler gibi değiliz o zamanlar esamesi okunmazdı:))yine de çok şükür beterin beteri var benimde şekerim yüksek çıktı diyete başladım bir hafta 10 gün takip edilecek duruma göre bakacağız bak bunlar hep yaştan:))senin ilk gebelik mi?
Bak bi şeker çıkmadı bende hayret ettim:)) ki bende tip 2 diyabet vardı geçen yıla kadar o yüzden riskim çoktu, tatlı hiç yemedim, beyaz ekmekten, pirinç pilavı, kızartma tamamen kestim geçti ilaç dahi kullanmadım. sen yine tecrübelisin ilk evet bileydim kariyerle çocuğu da yapardım ama kısmet ikizmiş çok şükür. Bilinçlisin kontrol altına alırsın bi arkadaşımı insülin kullandı çok yüksekti onun diyet yapamadı, dondurmadan uzak dur çok şekerli:))

Yok canım benimde ilk ama nebiliyim daha önce hiç oturupta bir erkek çocuğunu sevmemişimdir hep kızlar cana yakın gelir zaten bu devirde 3. çocuğu düşünmek çok zor. Normalde bende çok heycanlıyım ama bi kız bi erkek diyede alışınca nebiliyim baya karışığım
Biz de ablam ve ben iki kıziz ve sulalede genelde kız çocukları cogunluktadir. Oğlum dogana kadar ne erkek cocuksevmisligim ne bakmisligim vardi. Ama oğlum doğunca öyle çok sevdim ki erkek çocuklarını. Bambaşka bir sevgileri oluyor derinden,içten seviyorlar ve bu insanın daha da hoşuna gidiyor.

Bak bi şeker çıkmadı bende hayret ettim:)) ki bende tip 2 diyabet vardı geçen yıla kadar o yüzden riskim çoktu, tatlı hiç yemedim, beyaz ekmekten, pirinç pilavı, kızartma tamamen kestim geçti ilaç dahi kullanmadım. sen yine tecrübelisin ilk evet bileydim kariyerle çocuğu da yapardım ama kısmet ikizmiş çok şükür. Bilinçlisin kontrol altına alırsın bi arkadaşımı insülin kullandı çok yüksekti onun diyet yapamadı, dondurmadan uzak dur çok şekerli:))
Benim başımı dondurma yaktı desem:)))kendim kaşındım yani...içim yanıyor hep soğuk birşeyler arıyorum..ama artık ağzıma şeker koymam çok tırstım...ilkler çok farklı oluyor dediğin gibi şanslısın..bizimkine ne denir artık bilemedim:))üç erkekle huni tak gez:))şaka bir yana çok şükür allah kimseye aratmasın bize buradaki arkadaşlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim başımı dondurma yaktı desem:)))kendim kaşındım yani...içim yanıyor hep soğuk birşeyler arıyorum..ama artık ağzıma şeker koymam çok tırstım...ilkler çok farklı oluyor dediğin gibi şanslısın..bizimkine ne denir artık bilemedim:))üç erkekle huni tak gez:))şaka bir yana çok şükür allah kimseye aratmasın bize buradaki arkadaşlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yaa ah o dondurma:)) bence dikkat edeceğin için sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. E işte sırtın yere gelmez hanımağa olursun 3 erkekle. Ohh 3 gelin sıraya dursun inşallah anne anne diye gözünün içine baksınlar :) amiiinnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.

Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen allahın izniyle tüp bebekle ikizlere hamileyim biri 11+2
diğeri 11+3
Bugün ense kalinligina bakıldı
Doktor biraz kalın dedi aklim allak bullak oldu
Kızlar sizin ölçümleriniz kaçtı hatırlıyormusunuz

Bizimkiler 11.haftadan itibaren belli etti cinsiyetleri :) o yuzden basindan beri biliyoduk. Zaten tek yumurta.bir kiz bir erkek olmasinin imkani yok :) ama cift yumurta ikizlerinde o şans var.ikisinide ayni anda kucagina almak cok hos olurdu tabi ama olsun allah saglik sihhat versin. hayirli evlat olsunlar insallah
Amin inşallah ^^ şimdi daha iyiyim ilk şoku atlatmak zor oluyor bende sağlıkla doğarlar inşallah elbette çok severiz biz onları Allah aratmadı şükür

Biz de ablam ve ben iki kıziz ve sulalede genelde kız çocukları cogunluktadir. Oğlum dogana kadar ne erkek cocuksevmisligim ne bakmisligim vardi. Ama oğlum doğunca öyle çok sevdim ki erkek çocuklarını. Bambaşka bir sevgileri oluyor derinden,içten seviyorlar ve bu insanın daha da hoşuna gidiyor.
Benimde ilk aşklarım onlar olacaklar tabi ilk şoku atlatmak zor oluyor şimdi daha iyiyim sağlıkla doğsunlar yeter doktor konusundada bir türlü kafam netleşmediği için ve günler yaklaştıkça korku bastığı için birikim oldu biraz. Kimseye demiyorum ama içten içe doğumdan baya korkuyorum

Bu arada bebekler tamamen 1 hafta ilerideler tüm ölçümleri ve kiloları ileride gidiyor yeni bulduğum doktor temmuz sonu gibi alırız Ağustosa kalmaz dedi sonu 37 haftalara denk geliyor bunu duymak bile rahatlattı biraz ama tabi bebişler okadar bekler inşallah. Diğer doktor magnezyumu 2 günde bir kullan demişti bu defaki hergün kullan dedi aranızda hergün magnezyum kullanan varmı

Bu arada bebekler tamamen 1 hafta ilerideler tüm ölçümleri ve kiloları ileride gidiyor yeni bulduğum doktor temmuz sonu gibi alırız Ağustosa kalmaz dedi sonu 37 haftalara denk geliyor bunu duymak bile rahatlattı biraz ama tabi bebişler okadar bekler inşallah. Diğer doktor magnezyumu 2 günde bir kullan demişti bu defaki hergün kullan dedi aranızda hergün magnezyum kullanan varmı
Maşallah kuzularına, magnezyum hergün kullandım canım, kasılmaları engelliyor. Doğum konusu da aynen yaklaştıkça beni de alıyor bir telaş korku sorma gitsin. Herşeyi hatim ettim daha bir Doğum video açmadım görmeyim diye:// hepimize kolay doğumlar nasip olsun inşallah..

Kızlar bana bi yardımcı olun lütfen allahın izniyle tüp bebekle ikizlere hamileyim biri 11+2
diğeri 11+3
Bugün ense kalinligina bakıldı
Doktor biraz kalın dedi aklim allak bullak oldu
Kızlar sizin ölçümleriniz kaçtı hatırlıyormusunuz
Canım 3'ün üzerindeyse sıkıntı diye biliyorum iyi bir perinatologta ölçüm çok önemli sapma payı herzaman var, bence tekrar yaptır zamanın var ve soru sor ama perinatologta. Risk yoktur umarım 3'ten fazlaysa kesin yada 3'ten azsa kesin değil tamam demek mümkün değil diyorlar ama risk varsa ona göre takip ediyorlar için rahatlasın, yoktur bişey inşallah

Back