• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Herkese merhaba.. Tam 1 ay önce 2. kez hamile olduğumu öğrenmiştim. Geçtiğimiz cuma günü ikiz bebeklerimiz olacağını öğrendik. 7+5 haftalık. Hiç beklemiyordum baya bi şok etkisi yarattı bende, ailede de yok çünkü. Ama olabiliyormuş yine de dedi doktorum :)
Çok mutlu oldum içim içime sığmıyor ama aynı zamanda da bi korku sardı beni :( Nasıl yapıcam, nasıl bakıcam ve buna benzer bir sürü düşünceler.. Bu arada bir de kalp rahatsızlığı var bende. Kalp kapakçığında daralma.. ikiz olduğu için daha zor geçme ihtimaline karşı ekstra kontrollu bi hamilelik geçirecekmişim.. korkuyorum ya bebeklerime ya bana birşey olursa diye :( bi tane de kızım var 3 yaşında şu an. Lütfen biraz güzel şeyler söyleyip içimi rahatlatın :KK43:

Merhabalar güzel anneler.Ogluma kavuştum bugün,taburcu oldu çok şükür,biberona alışmış kuvozde,memeyi aldıramıyorum boğuşuyoruz resmen:)Bende sagip veriyorum sarılık olmasın diye sık sık,solunumdaki sıkıntı geçince bir de beslenmede 50 CC yi bulunca çıkarıyorlar kuvozden.Canim kızım hala solunum desteğinde ona da haftasonuna çıkar diyorlar tahminen.Nefes almayı unutuyormus yavrum,benim haftamda doğum yapanlar icin görülen bir durummuş.Onuda günden güne artırıyorlar beslenmeyi şuan 10 CC imiş beslenmesi.Verecegim bilgiler böyle kızlar.
Kızına da en kısa sürede kavuş inşallah arkadaşım :KK68: Güzel günler sizinle olsun inşallah

ben artık tek bakıyorum canım 40 günden sonra herkes evine döndü bugün 61 günlük oldular aynı anda ağlama bizdede oluyo hep aynı anda emmek istiyorlar biraz yorucu ama benim bide 3 buçuk yaşında oğlum var ondan yoruluyorum yoksa ikizler tek olsaydı bu kadar yorgun olmazdım inanki allah yardım ediyo bebeklerinle her anın tadını çıkar
İkisi bir ağladığında Ne yapıyorsun canım

Herkese merhaba.. Tam 1 ay önce 2. kez hamile olduğumu öğrenmiştim. Geçtiğimiz cuma günü ikiz bebeklerimiz olacağını öğrendik. 7+5 haftalık. Hiç beklemiyordum baya bi şok etkisi yarattı bende, ailede de yok çünkü. Ama olabiliyormuş yine de dedi doktorum :)
Çok mutlu oldum içim içime sığmıyor ama aynı zamanda da bi korku sardı beni :KK43: Nasıl yapıcam, nasıl bakıcam ve buna benzer bir sürü düşünceler.. Bu arada bir de kalp rahatsızlığı var bende. Kalp kapakçığında daralma.. ikiz olduğu için daha zor geçme ihtimaline karşı ekstra kontrollu bi hamilelik geçirecekmişim.. korkuyorum ya bebeklerime ya bana birşey olursa diye :KK43: bi tane de kızım var 3 yaşında şu an. Lütfen biraz güzel şeyler söyleyip içimi rahatlatın :KK43:
Öncelikle hayırlısı olsun..bir çocuğu olup ikincisinin ikiz olduğunu bilmek her anneyi sarsıyor bende aynı durumları yaşadım...zamanla bu fikire alışıyorsun içindeki canları hissedikçe şükrediyorsun..sağlıkla kucağına almak için gün sayıyorsun...tabi rahatsızlığınız ister istemez sizi tedirgin ediyor ama tıp çok ilerledi artık yakın takip ile sağ Salim kucağınıza alacağınıza inanıyorum ben...allah bu yolda herkesin en büyük yardımcısı hayırlı uğurlu olsun inşallah

Çok mutlu oldum içim içime sığmıyor ama aynı zamanda da bi korku sardı beni :KK43: Nasıl yapıcam, nasıl bakıcam ve buna benzer bir sürü düşünceler.. Bu arada bir de kalp rahatsızlığı var bende. Kalp kapakçığında daralma.. ikiz olduğu için daha zor geçme ihtimaline karşı ekstra kontrollu bi hamilelik geçirecekmişim.. korkuyorum ya bebeklerime ya bana birşey olursa diye :KK43: bi tane de kızım var 3 yaşında şu an. Lütfen biraz güzel şeyler söyleyip içimi rahatlatın :KK43:

Ah canim bende ilk öğrendiğimde hem şok olup sevinçten havalara uçtum hemde oturdum oturdum düşündüm nasıl olur diye . Birde üzerine doktorum bana ikiz gebelik risklidir diye söze başlayıp uzun uzun olumsuz konuşunca çok üzüldüm . Şimdilik olumsuz birşey yaşamadım Allah da yaşatmasin bizlere inşallah . Onlar bizim mucizelerimiz . Rabbim dağına göre kar verirmis . Bize uygun görüp verdiğine göre vardır bir bildiği bir kolaylığı . Allahim yavrularimizi kucaklayıp öpüp oksadigimiz günler nasip etsin bizlere ...

Mrb arkadaşlar kızlar benim saç dökülmem var ama normal dışı duşa bile girmek istemiyorum o derece 20+1 günlük İkizlere gebeyim doktorum sordum 2 bebek taşıyorsun o yüzden dedi ama bu gidişle kel kalcam :( sizlerinde başına geldimi nasıl önlemler aldınız yardimci olurmusunuz :(

Mrb arkadaşlar kızlar benim saç dökülmem var ama normal dışı duşa bile girmek istemiyorum o derece 20+1 günlük İkizlere gebeyim doktorum sordum 2 bebek taşıyorsun o yüzden dedi ama bu gidişle kel kalcam :KK43: sizlerinde başına geldimi nasıl önlemler aldınız yardimci olurmusunuz :KK43:
Kan değerlerine baktirdin mi arkadaşım? Hemoglobin düşük olduğunda da saç dökülmesi yaşanıyor

8 haftalıkken bakılmıstı hersey normal demislerdi daha sonra baktirmadim
Aksine hamilelikte kullanılan vitaminler sayesinde saçlar daha sağlıklı oluyo gürleşiyo emzirme döneminde döklüyo benim saçlarım hamilelikte daha sağlıklı hale geldi

Mrb arkadaşlar kızlar benim saç dökülmem var ama normal dışı duşa bile girmek istemiyorum o derece 20+1 günlük İkizlere gebeyim doktorum sordum 2 bebek taşıyorsun o yüzden dedi ama bu gidişle kel kalcam :KK43: sizlerinde başına geldimi nasıl önlemler aldınız yardimci olurmusunuz :KK43:
Kan değerlerin normalmi canım. Benimde ilk başlarda çok dökülüyordu 2.3 aya yakındır azaldı.gerçi benim hala kan degerlerim düşük.bildiğim kadarıyla doğumdan sonra çok dökülüyor

Slm arkadaşlar bende 23 haftalık ikizlere hamileyim ya benim iki gündür aşırı derecede vajinada kaşıntı var böyle bir durum yaşayan oldumu .Dr antibiyotik verdi kullandıktan sonra kaşıntı olmaya başladı . yardımcı olursanız sevinirim
Benim daha önce antibiyotik kullanımı sonrası mantar olmuştu. Hamile fln deildim o zmnlar. Doktoruna danış önce tabiki, mantarsa bile ilaçla hemen iyileşiyor.

Henüz 15+4 üm ama uzun yürüyüşlerde ve ev işlerinde belim kopacak gibi ağrıyor . Adet sancısı gibi sancım oluyor kasiklarimda . Çok erken değil mi bu ağrılar için . Sizler bu haftalar ne durumdaydıniz ?

En acilinden kan ve hormon testi yaptırmalısınız..bebekler büyüdükçe vücudun ihtiyaçları artıyor..kan değerleri tiroid değerleri çok önemli ayrıca vitaminler de öyle omega3 d vitamini b12 bunlarda iyi durumda olmalı ki sizde kendinizi iyi hissedebilin

Kızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum

Kızlar hayırlısıyla yarın öğlen sezeryan için randevu aldım dua edin olur mu inşallah sağsalim yavrucanlarıma kavuşurum hem heyecan hem korku var. Duygularım karmakarışık. İnşallah bu geceyide sorunsuz atlatırız.bugün pilimin tamamen bittiğini hissediyorum
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın eminim çok güzel bir heyecandır Allah tamamına erdirsin.

İyi akşamlar kızlar şimdi aklima geldi usg resmini size atmak sizinde bu sekilmiydi ilk ultroson goruntuleriniz ?:KK56:

Eklentiler

• IMG-20180318-WA0003.jpeg
    IMG-20180318-WA0003.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 66
Back