• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bugün şeker testi yaptırdım 50lik glukoz bir saat sonra 196 çıktı :KK43:endokrine gideceğim moralim bozuldu
Hiç bozma moralini canım ilaç kullansanda düsmuyo ztn karbondihrat yemiyceksin elinden geldigince bende de yüksek çıkmısti gebelikten önce 6 ay ilaç kullandim hic bise degismedi sonra endokrin doktorumun tavsiyesiyle diyete basladim yani seker hamur isini kestim ole hamile kaldim simdide her ay gidiyorum endokrine takip ediyo bende dikkat etmeye calisiyorum hiç bise olmaz allahın izniyle merak etme

hiç bozma moralini ,diyet vercek büyük ihtimal oda sana sağlıklı bi hamilelik geçirtir bende de ilk hamileliğimde vardı endokrinle diyete devam ettim bişeycik olmadı metformin kullanıyorum şimdi oğlandada kullandığım halde vardı meyve ve tatlı yasaktı devamlı ölçüm yapıyorum 70 e düşünce pasta ye diyodu dr:))evelallah şurda zaten ne kaldı doğurmamıza sorunsuz geçip gider
Benimde ilkinde olmamıştı şaşırdım doğrusu beklemiyordum..ama ben dondurma falan çok yedim belki ondan bından sonra ağzıma koymam sağol cnm

Hiç bozma moralini canım ilaç kullansanda düsmuyo ztn karbondihrat yemiyceksin elinden geldigince bende de yüksek çıkmısti gebelikten önce 6 ay ilaç kullandim hic bise degismedi sonra endokrin doktorumun tavsiyesiyle diyete basladim yani seker hamur isini kestim ole hamile kaldim simdide her ay gidiyorum endokrine takip ediyo bende dikkat etmeye calisiyorum hiç bise olmaz allahın izniyle merak etme

Ay inşallah yaa diyete gireceğim eli mahkum ama şaşırdım beklemiyordum inşallah ilerlemez sağolasın

Bekliyoruz şu an dr perşembe dedi ama ben o kadar duramıycam sırt ağrısı bel ağrısı duramıyorum dayanmak imkansız artık bu hafta çarşamba alması için gittiğimde dr bi şekilde ikna etti beni pazartesiye kadar bişey olmazsa dra gidip alması için konuşucam gece uyuyamıyorum ağlıyorum ağrılardan artık

Bekliyoruz şu an dr perşembe dedi ama ben o kadar duramıycam sırt ağrısı bel ağrısı duramıyorum dayanmak imkansız artık bu hafta çarşamba alması için gittiğimde dr bi şekilde ikna etti beni pazartesiye kadar bişey olmazsa dra gidip alması için konuşucam gece uyuyamıyorum ağlıyorum ağrılardan artık
Allah yardıncın olsun canım. Zor bende bazen dayanamıyorum ağlıyorum ne yapayım mecburen parolla geçmesi için uğraşıyorum.bakalım benimde perşembe cuma olur gibime geliyor ozamana kadar beklerlerse tabi.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok şükür iyiyiz uçumuzde benim biraz kanaman ve dikişler acıyo biraz bebislerim yanımda darısı sizlere insallah
Geçmiş olsun arkadaşım ☺ Ne mutlu sana ikisi de yanı başında :emir_bebek::emir_bebek:
Maşallah kiloları da gayet güzel :nazar:

Bizim de bugün kontrolümüz vardı.Biraz keyfim kaçtı doğrusu.Bir hafta boyunca gr almamislar :KK43: 2100 de kalmışlar.Ben güya kiloları artar diye nisan 15 falani bekleyelim diyordum ama dr dediği gibi boş yere durmanin faydası yok.Benim için de onlar için de riskli olacak.Zaten koltuk degnegi ile yürüyorum ayak bilegimdeki ödemden dolayı zorlanıyorum oturup kalkarken :KK42:
Yarın 34 oluyoruz 35+5 te alicak bakalım :dua: Allah herkesin yardimcisi olsun.

Bizim de bugün kontrolümüz vardı.Biraz keyfim kaçtı doğrusu.Bir hafta boyunca gr almamislar :KK43: 2100 de kalmışlar.Ben güya kiloları artar diye nisan 15 falani bekleyelim diyordum ama dr dediği gibi boş yere durmanin faydası yok.Benim için de onlar için de riskli olacak.Zaten koltuk degnegi ile yürüyorum ayak bilegimdeki ödemden dolayı zorlanıyorum oturup kalkarken :KK42:
niye oyle dedin simdi benimde icime kurt dustu birbirimize destek oluyoduk noldu acaba bizim bebislere neler yiyorum kilo alsinlar diye benimde gecen hafta oyle olmustuya canm suyu azalmis biraz kizin demsti havus kuru yaptim karpuz da iyi geliyomus ins.sulati azalinca neslenemiyolarmis bide bol su kilo aldiriyomus neden ogrenebildinmi oyle deme cigerleri gelisiyo ama ne guzel 37 ye de tamamlanmiyormu ciger gelisimi

2100 de guzel ama masallah benim bi tandgm 30.haftada 1500 1600 dogms bebisler benim doktorum 2 olsunlar yeter demisti

Canim
Kizlar merhaba eski üyelerdenim sizlere bi sorum olacak cumartesi günü kontrole gittiğimde vajinal muanede 4+5gunluk bi kese gördük ćok sukurbirde son anda bitane daha kese gördü doktorum ama kesin değil 10 gün sonra belli olur dedi sonradan kaybolabilirde bu kese şuan ikiz gibi görünuyor dedi.ilk ögrendiginizde sizlerdende bu sekilde ogrenenler oldumu?yoksa kaybolurmu bu ikinci kese ayin 31inde kontorulum nasil ececek bilmiyorum gunler
Canim benim doktorum da öyle dedi ümitlenme dedi ama ben inandım bebisime oda sıkı sıkı tutundu sonraki gittiğimde kese küçük bebek boyutunda dedi Yaşamaz dedi tek gebelik diye düşünelim dedi 1 hafta sonra bir daha gittiğimde diğer bebisimde tutundu ama hep dua ettim ve bebisimle konuştum beni birakmasinlar diye bol dua et ve konus onlarla canım inşallah ikiside seninle olurlar canim

Valla seni okudukça kendimi görüyorum çokta hakveriyorum bende hedef 35 koymuştum 36 sonuna şartla kendini dedi dr .iri bi kadın diilim resmen yüzüstü düşecek gibiyim göbekten.Bin şükür tabi ama ağrısı stresi zor

doguma hazrlik sancilarina benziyor canm tarifin uyusma bendede ara ara onemli olan sk olmaması bazen kafalarida olabiliyor ama agriyi bilmiyorum 20.haftadan itibaren baslarmis kasilmalar doktoruna sor istersen nst ye bagliyorlar
BUGUN OLmadı sukur.doktorada gıtmedım teşekkürler cevabın icin

Arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim. Zayıf olan ufaklık kuveze girdi sarılık yüksek çıktı bı de kan şekeri dustu beslenemeyince sutum gelmedi henuz :(

Canim

Canim benim doktorum da öyle dedi ümitlenme dedi ama ben inandım bebisime oda sıkı sıkı tutundu sonraki gittiğimde kese küçük bebek boyutunda dedi Yaşamaz dedi tek gebelik diye düşünelim dedi 1 hafta sonra bir daha gittiğimde diğer bebisimde tutundu ama hep dua ettim ve bebisimle konuştum beni birakmasinlar diye bol dua et ve konus onlarla canım inşallah ikiside seninle olurlar canim
sagol canim cevabin icin insallah cunartesi günü kontrolumde bende duyarim kalp atislarini cok merak ediyorum icimden bi his ikiz diyor ama bakalim hayirlisi insallah .bitane de oglum var 4 yasinda rabbim uzun omur versin cok zor kavustum ona buda 2 yil bekledikten sonra oldu supriz bi sekilde gec dollenmeyle insallah bunuda kucagima alirim saglikla rabbim tum bekleyenlere nasip etsin ins

niye oyle dedin simdi benimde icime kurt dustu birbirimize destek oluyoduk noldu acaba bizim bebislere neler yiyorum kilo alsinlar diye benimde gecen hafta oyle olmustuya canm suyu azalmis biraz kizin demsti havus kuru yaptim karpuz da iyi geliyomus ins.sulati azalinca neslenemiyolarmis bide bol su kilo aldiriyomus neden ogrenebildinmi oyle deme cigerleri gelisiyo ama ne guzel 37 ye de tamamlanmiyormu ciger gelisimi
Yerlerinin dar olduğunu söyledi Nitekim ben de karnimin neresine dokunsam sert ve dolu artık topuklari, dirsekleri iyice karnımı gerdiginden acı veriyo.Biri bayaği aşağıya inmiş 7 sinden önce de gelebilir dedi.o yüzden serviks uzunluğuna da bakmadı.
Iki ayrı doz ciğer geliştirici olmuştum 24 saat arayla şimdi pazartesi tekrar korumak için bir doz daha yaptir dedi.Pruloton da bu hafta son kez yaptircam sonrasina Allah Kerim.

Back