- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
- Konu Sahibi marbling817
- #6.561
ILK ZMAnlar bendede cook oluyordu ve kıvranıyordum. doktor normal dedı hep sızı bılemem tabıAcillll kasıklarimda çok ağrı. Var hastalandıgımda bile ağrim olmazdı. Sizdede oldumu
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ILK ZMAnlar bendede cook oluyordu ve kıvranıyordum. doktor normal dedı hep sızı bılemem tabıAcillll kasıklarimda çok ağrı. Var hastalandıgımda bile ağrim olmazdı. Sizdede oldumu
Canım özel gibi olmaz tabi istediğini soramıyorsun ama inşallah memnun kalırsın doktorundan bende devlete gidiyorum inşallah sağlıcakla alırız yavrucuklarımızı kucagımızaMerhaba özel anneler ^^ Nasılsınız? Ben bugün başka doktora randevu aldım herşey mükemmel gittiği için biraz kaşınıyorum bir doktor gelsinde canımı sıkacak birşey söylesin falan diye sanırım. :X Neysem devlet hastanesinde bir doktoru çok övdüler özele para dökme falan dediler doktoru bir görmek istedim bende nasip kısmet bakalım bebişler sağlıklı olsunda nerede doğarlarsa doğsunlar diyorum artık
Maddi olarak şartlarıda zorlayabiliriz aslında ama sonrasında biraz sıkıntı yaşarız muhtemelen. Eğer doktorla uyuşursak devleti düşünücem gene özeldede kontrole giderim ayda bir görüyorum zaten hem farklı görüşler alırım benimde kafam karıştı özelmi devletmi diye inşallah bebişler sağlıkla gelir en büyük duam oCanım özel gibi olmaz tabi istediğini soramıyorsun ama inşallah memnun kalırsın doktorundan bende devlete gidiyorum inşallah sağlıcakla alırız yavrucuklarımızı kucagımıza
Rica ederim canım evet bendede miyom var hemde 2 tane 1 er cm ama onlarda çocuklarla büyüyomuş öle dedi doktorum östorojen hormonu miyomları besliyomuş bizim ondan agrımız cok oluyo sanirım bebekler iyi olsunda dayanıriz napalım senin agrında kısa zamanda geçer inş canımM Magnolia5 F followingsf @asliayet teşekkür ederim arkadaşlar. Dr. Sordum. Gülerek normal dedi. Ikiz oldugundan bide miyom var. Senin üç çocuk gibi rahmin büyucek dedi. Ama dünden beri mahvoldum. Çok kötü ağrıyor. VALLA ANALARIN HAKKI ÖDENMEZ tekrar anladım
Ayyy alemsin sünnet ha...Oğlanlardan biri sünnet olmuş içeride biri kız biri oğlana döndü![]()
Ayy gerçektenmi canım ikisi erkekmi demisti sana banada biri erkek digeri göstermiyo ama kemik yapısı erkeğe benziyo dedi en son muayenede bende hergün biri kız olsun die dua ediyorum inş bizimkide döner:) hayırlı olsun canım sen ne istiyodun bilmiyorum ama çok sevindim valla umutlandım bende inş saglıkla kucagına alırsin evlatlarıniOğlanlardan biri sünnet olmuş içeride biri kız biri oğlana döndü![]()
Ayyy alemsin sünnet ha...Bakalım daha cinsiyet değişmezse...başka çoçuğun yoksa daha iyi.
Ayy gerçektenmi canım ikisi erkekmi demisti sana banada biri erkek digeri göstermiyo ama kemik yapısı erkeğe benziyo dedi en son muayenede bende hergün biri kız olsun die dua ediyorum inş bizimkide döner:) hayırlı olsun canım sen ne istiyodun bilmiyorum ama çok sevindim valla umutlandım bende inş saglıkla kucagına alırsin evlatlarıni
Rica ederim :) ben hala yasıyorum o ağrıları adet sancısı gıbı. maalesef...M Magnolia5 F followingsf @asliayet teşekkür ederim arkadaşlar. Dr. Sordum. Gülerek normal dedi. Ikiz oldugundan bide miyom var. Senin üç çocuk gibi rahmin büyucek dedi. Ama dünden beri mahvoldum. Çok kötü ağrıyor. VALLA ANALARIN HAKKI ÖDENMEZ tekrar anladım
ne güzel hayırlı olsun :)) tek yumurta ıkızlerı benımkıler bır oğlum vr cok ıstedık kız olsun bunlar dıye. ama bunlarda oğlan :/Sağolun kızlar ilk bebeğim olacak benimde içimden hep kız geçiyordu çok sevindim ^^ bir kız bir oğlan cuk oturdu valla okadar mutlu oldumki duyunca ikiside erkek demişlerdi halbuki içim burkulmuştu biraz hatta elimde olmadan ağladığımı biliyorum okadar mutluyumki sağlıkla gelmelerini beklicem şimdi
Çift olduğu için hep biri kız biri oğlan olur diyordum bende iyiki gitmişim devlete hernekadar memnun kalmasamda kızı duyunca çok sevindim. Ekranı ben hiç görmedim bile baktı gönderdi hiç ilgilenmedi desem yeri var bozuldum azıcıkne güzel hayırlı olsun :)) tek yumurta ıkızlerı benımkıler bır oğlum vr cok ıstedık kız olsun bunlar dıye. ama bunlarda oğlan :/
Ben uzun bir süre inanamamıştım.hatta 2 farklı doktora gittim cinsiyetleri için hepsi aynı söyledi ama hala bi süpriz yapmazlar inşallah diyorum hazırlıklarda bittiSağolun kızlar ilk bebeğim olacak benimde içimden hep kız geçiyordu çok sevindim ^^ bir kız bir oğlan cuk oturdu valla okadar mutlu oldumki duyunca ikiside erkek demişlerdi halbuki içim burkulmuştu biraz hatta elimde olmadan ağladığımı biliyorum okadar mutluyumki sağlıkla gelmelerini beklicem şimdi
İnşallah bizimde bidaha değişmez gerçekten içimden geçen buydu. Seninde kız-erkekmi ^^Ben uzun bir süre inanamamıştım.hatta 2 farklı doktora gittim cinsiyetleri için hepsi aynı söyledi ama hala bi süpriz yapmazlar inşallah diyorum hazırlıklarda bitti
BENDE ılcedeyım ıl 1.5 saatlık uzaklıkta ıkı haftada bı ılceye dıger ıkı hafta ıle gıdıyorum unıversıteye. tabı ılgılenmıyorlar kılosunu bıle ben soruyorum. ıdare edıyoruz ısteÇift olduğu için hep biri kız biri oğlan olur diyordum bende iyiki gitmişim devlete hernekadar memnun kalmasamda kızı duyunca çok sevindim. Ekranı ben hiç görmedim bile baktı gönderdi hiç ilgilenmedi desem yeri var bozuldum azıcık
cinsiyetlerini sordumda söyledi okadar sallamadıki çok bozuldum benBENDE ılcedeyım ıl 1.5 saatlık uzaklıkta ıkı haftada bı ılceye dıger ıkı hafta ıle gıdıyorum unıversıteye. tabı ılgılenmıyorlar kılosunu bıle ben soruyorum. ıdare edıyoruz ıste
Evet canım benimde bir kız bir erkekİnşallah bizimde bidaha değişmez gerçekten içimden geçen buydu. Seninde kız-erkekmi ^^
Acillll kasıklarimda çok ağrı. Var hastalandıgımda bile ağrim olmazdı. Sizdede oldumu
Aşırı unutkanım canım illaki söylemişsindir ama adımı bile unutabilirimEvet canım benimde bir kız bir erkek