• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bizim Doğum günümüz belli oldu. Haftaya perşembe 37+2 de alalım dedi doktorum. Baya korkuyorum. Eve geldim kasılmalarım arttı. İnşallah haftaya kadar dayanabiliriz.
Sağlıkla kucağına alırsın ınsallah az kalmış ne güzel dayandılar bir hafta daha beklerler artık annelerini:KK54:

Kızlar bizim Doğum günümüz belli oldu. Haftaya perşembe 37+2 de alalım dedi doktorum. Baya korkuyorum. Eve geldim kasılmalarım arttı. İnşallah haftaya kadar dayanabiliriz.
Aynen zamanı tarihi süper bence. Hiç stres yapma darısı biza inşallah benim hedefim 36. Hafta o kadar dayanalım o bile yeter

Kızlar benimde dünden beri adet sancısı gibi sancılarim var bugün 2 buçukta randevum var bakalım ne dicek doktor

şükür bu günlere kadar gelmişsiniz rabbim sağlıkla kurtulmayı evlatlarına kavuşmayı nasip etisin inş. bizlerde sağlıkla bu günleri görürüz ins.

Çok güzel canım inşallah ozamana kadarda dayanırsan.ama stres yapma şuan bile haftan çok güzel. Sonunda mutluluklarla dolacak kucagında evinde

Acillll kasıklarimda çok ağrı. Var hastalandıgımda bile ağrim olmazdı. Sizdede oldumu
Geçen hafta bende de olmuştu dayanamayıp hemen doktora gittim bi sorun yok dedi ama iğne verdi hemen vurul agrın olursa haftada bir virdurabilirisn dedi igneden sonra olmadı çok şükür sen de bi git istersen inş hemen geçer seninkide insan çok korkuyo

Back