- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.441
Canım o bende de çok olmuştu belime sıcak su torbası falan koyuyordum doğumdan 10gün önce falan dayanılmayacak kadar ağrıyordu ama korse kullanmak hiç aklıma gelmedi:)Arkadaşlar gebelik korsesi kullanıyormusunz kalcam çok ağrıyor
Herhalde siyatık siniri başı yapıyo kilo lar bebekler siz de varmı bu ağrılar ayağıma kadar vuruyor
Sıcak havlu koydum çok fayda da etmedi bugün Dr a yazdım fizik tedavi Dr una git dedi bakalım şimdiye kadar iyiydim şimdi bacagima kadar vuruyor sanciCanım o bende de çok olmuştu belime sıcak su torbası falan koyuyordum doğumdan 10gün önce falan dayanılmayacak kadar ağrıyordu ama korse kullanmak hiç aklıma gelmedi:)
İnşallah bir çözüm bulursunda rahatlarsın canımmSıcak havlu koydum çok fayda da etmedi bugün Dr a yazdım fizik tedavi Dr una git dedi bakalım şimdiye kadar iyiydim şimdi bacagima kadar vuruyor sanci
Çok sevindim inşallah sağlıkları hep iyi gider, en yakın zamanda küvezden çıkarlar. Dualarımız seninle.Kızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Sağlıklı sıhhatli kavusun inşallah yavrularınıza. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Allah anali babalı büyütsün canım,merak ettim seni çok,çabucak çıksınlar kavussunlar inşallah sana,sen ne durumdasin ağrın sizin var mı?Kızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
İlk gittiğimde 5 gün geçmişti adetim keseler vajinal ultrason la gorunduikiz gebeliklerde kacinci haftada keselerin ikiside gotundu acaba..
yani ikinci kese daha gec gorulen oldu mu
Gözün aydın canım inşallah tez vakitte ii haberlerini alır çıkarsınız hep birlikte hastaneden ama hatırlıyorum senle benim bebeklerin kilolarımız aynı gidiodu drun ölçümü yanlışmış galiba daha fazlaydı sanki dimi.ama kilodan ziyade en önemlisi sağlıkları başka bi problem olmasında çabucak toparlarşar inşallahKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Ne kadar yanılma payı olmuş canım?Merak ettiğim bir konu bu.Gözün aydın canım inşallah tez vakitte ii haberlerini alır çıkarsınız hep birlikte hastaneden ama hatırlıyorum senle benim bebeklerin kilolarımız aynı gidiodu drun ölçümü yanlışmış galiba daha fazlaydı sanki dimi.ama kilodan ziyade en önemlisi sağlıkları başka bi problem olmasında çabucak toparlarşar inşallah
Kızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Tez vakitte kavuşursun inşallah kızlarına güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Ahmet gül kesinlikle istanbul bakırköydeSelam kızlar önerebilceğiniz perinatoloji doktoru varmıMemnun kaldığınız perinatolog varsa bende ona gideyim
Valla emin diilim ama sanki önceki konuşmamıza göre ikiside yakındı ara açılmış bebişlerin kilosunun. öle hatırlıyorum ben karıştırmıyorumdur inşallahNe kadar yanılma payı olmuş canım?Merak ettiğim bir konu bu.
Hayırlı ömürlü olsunlar canım sanada geçmiş olsun yarın güzel haberler verirsin inşallah bizlere minnoşlardanKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
fadiming Meraktayim canım yazmadın ne durumdasınız?
İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebişlerine güzel hbrlerini bekliyoruz allah yardımcınız olsunKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
6 hafta iki kese birden görüldüikiz gebeliklerde kacinci haftada keselerin ikiside gotundu acaba..
yani ikinci kese daha gec gorulen oldu mu
2li tarama testini geçtik şükür.
Çatlak kremi için 20 haftada basla dedi
Bebekler iyi kıpır kıpır lardı. Zıpladılar hatta
Ama bi problem var. 5 cm lik miyom olmuş 10 cm. Dr. Hiç iyi konusmadi moralim cok bozuldu. Doguma kadar dururlar umarım dedi. Habire ağlamakliyim. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?