• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Şimdi orda tabi ne yaşadın sen biliyosun iyi niyet var kötü niyet var ama sezeryanda olsan açılma olup olmadığına bakılıyor ama neden elle müdahale etti direkt anlamadım heralde haftan ilerde ,bende ağrıyla gittim geçen hafta açılma varmı diye dr baktı benim ama alttan bakıcam diye de söyledi zaten hazırlanman gerekiyor sana sormadan nasıl yaptı
Canım ben normal alttan çubukla yapılan muayene sandım elle yapılması beni şoka uğrattı öle bi muayene olduğunu bile yeni öğrendim

Kızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin nolur kızlarıma bişey olmasın
Canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha dururlar kız tez derler ya benim de hep kozda kasılma o sürekli aşağıyı başıyla zorluyo oğlan sakin ama bu gidişle bakalım nolacak üç gecedir acildeyim sürekli kasılmalardan serum taktılar banada ii geldi

Canım yaa Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha dururlar kız tez derler ya benim de hep kozda kasılma o sürekli aşağıyı başıyla zorluyo oğlan sakin ama bu gidişle bakalım nolacak üç gecedir acildeyim sürekli kasılmalardan serum taktılar banada ii geldi
Aynen benimde kız aşağıda umarım aceleci davranmaz.

Sancı açıklık yok canm ama su sürekli sızıyor
Rabbim yardimcin olsun senin ve bizlerin saglikla gelsin vakti dolunca kuzular benimde 2 gündür kalçam ağrıyo Dr normal dedi ilk gebelik olunca insan tecrubesizde oluyo bakalım inşallah günü vakti dolunca gelir minikler dualarimiz sizinle

fadiming fadiming seni merakettogimmicin girdim. Allah'ım yardımcın olsun inşallah. Arkadasin dediği gibi sızıntı ile bir kaç hafta bile idare edebilirsin belki de.

jeliboni jeliboni canım doğum yapmışsın hayırlı olsun kızlarla anca fırsat bulup yazdım :) nasıl minikler
diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah doğum yapanlar bebislerle nasıl gidiyo bizim bütün gün emzirmeyle alt değiştirme ve gaz çıkarmaya ugrasmakla geçiyo 40imiz çıktı gece uykusunu sevmiyoruz hiç :) bide doğum yapan arkadaşlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz bizimkiler emerek uyumak istiyor hep
Teşekkür ederim canım 19 günlük olduk biz de :) Bir an önce kırkımız çıksa da rahatlasak diye bekliyorum. Biraz daha yoluna gireceğini söylüyor herkes bakalım..
biZim de tüm günümüz emzir süt sağ alt değiştir bebek kussun üst değiştir aynı tempoda geçiyor :))
Bebeklerimden biri kalbimin üzerinde yatıp uykuya geçmeyi seviyor diğeri uyumadan önce pışpışlanmayı seviyor. Hangi birine yetişeceğimi şaşırıyorum bazen, yine de zamanla bi rutin oluştururuz umarım. Şimdilik uyku yolunda her şey mübahtır diyerek hareket ediyoruz :)
Sen nasıl ikisini birden emzirebiliyor musun canım? Eğer öyleyle ikisi de memede uyumayı sever tabi:))

Sağolun kızlar takip altındayım henüz bi gelişme yok nst bağlanıyor enfeksiyon takip ediliyor 32+4 üm bugün

canım, sen ne zamana randevu aldın?
bu arada aklıma yeni geldi, eğer randevu tarihin çok geçse ve beklemek istemiyorsan doğrudan çapadan randevu alabilirsin. oradaki hocaların hepsi çok iyi ve bu konuda deneyimli. bana kendi doktorum ilk çapaya git, en iyi onlar ekip halinde çalışıyorlar demişti. ama çapa 1 hafta sonraya randevu verdiğinden ve bizim bekleyecek zamanımız olmadığından recep hoca'ya doğrudan gitmeyi tercih etmiştik. iki gün sonraya alabilmiştik randevuyu. çapaya da gitsen olur yani. en azından ilk muayenede doğru teşhisi koyarlar diye düşünüyorum.

canım, sen ne zamana randevu aldın?
bu arada aklıma yeni geldi, eğer randevu tarihin çok geçse ve beklemek istemiyorsan doğrudan çapadan randevu alabilirsin. oradaki hocaların hepsi çok iyi ve bu konuda deneyimli. bana kendi doktorum ilk çapaya git, en iyi onlar ekip halinde çalışıyorlar demişti. ama çapa 1 hafta sonraya randevu verdiğinden ve bizim bekleyecek zamanımız olmadığından recep hoca'ya doğrudan gitmeyi tercih etmiştik. iki gün sonraya alabilmiştik randevuyu. çapaya da gitsen olur yani. en azından ilk muayenede doğru teşhisi koyarlar diye düşünüyorum.
13 Mart a alabildi doktorum Recep hocadan artik onu bekliyoruz. Cok gec olmaz dedi doktorum. Ki ben artik sadece ne olduguni ogrenmek istiyorum fazla bir sey degil yani. Bilgi icin tesekkur ederimmm S serapguney sag ol

Kızlar günaydın nasılsınız dün akşam doktora gittik kahverengi bir akıntı geldi ama doktor normal olduğunu söyledi. Şükür bişey çıkmadı uzun süreli kanama olmadığı takdirde herşey normal dedi. Adet tarihime göre 19 haftalık olmam gerekiyor ama bu sefer çocuklar 20+2 dedi doktor ben hangisini takip edeyim değişir mi yine acaba

Back