• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlar gebelik korsesi kullanıyormusunz kalcam çok ağrıyor
Herhalde siyatık siniri başı yapıyo kilo lar bebekler siz de varmı bu ağrılar ayağıma kadar vuruyor

Arkadaşlar gebelik korsesi kullanıyormusunz kalcam çok ağrıyor
Herhalde siyatık siniri başı yapıyo kilo lar bebekler siz de varmı bu ağrılar ayağıma kadar vuruyor
Canım o bende de çok olmuştu belime sıcak su torbası falan koyuyordum doğumdan 10gün önce falan dayanılmayacak kadar ağrıyordu ama korse kullanmak hiç aklıma gelmedi:)

Canım o bende de çok olmuştu belime sıcak su torbası falan koyuyordum doğumdan 10gün önce falan dayanılmayacak kadar ağrıyordu ama korse kullanmak hiç aklıma gelmedi:)
Sıcak havlu koydum çok fayda da etmedi bugün Dr a yazdım fizik tedavi Dr una git dedi bakalım şimdiye kadar iyiydim şimdi bacagima kadar vuruyor sanci

Kızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Çok sevindim inşallah sağlıkları hep iyi gider, en yakın zamanda küvezden çıkarlar. Dualarımız seninle.

ikiz gebeliklerde kacinci haftada keselerin ikiside gotundu acaba..
yani ikinci kese daha gec gorulen oldu mu

Kızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Allah anali babalı büyütsün canım,merak ettim seni çok,çabucak çıksınlar kavussunlar inşallah sana,sen ne durumdasin ağrın sizin var mı?

1480-1900 gr
Gözün aydın canım inşallah tez vakitte ii haberlerini alır çıkarsınız hep birlikte hastaneden ama hatırlıyorum senle benim bebeklerin kilolarımız aynı gidiodu drun ölçümü yanlışmış galiba daha fazlaydı sanki dimi.ama kilodan ziyade en önemlisi sağlıkları başka bi problem olmasında çabucak toparlarşar inşallah

Selam kızlar önerebilceğiniz perinatoloji doktoru varmı ♥️ Memnun kaldığınız perinatolog varsa bende ona gideyim

Gözün aydın canım inşallah tez vakitte ii haberlerini alır çıkarsınız hep birlikte hastaneden ama hatırlıyorum senle benim bebeklerin kilolarımız aynı gidiodu drun ölçümü yanlışmış galiba daha fazlaydı sanki dimi.ama kilodan ziyade en önemlisi sağlıkları başka bi problem olmasında çabucak toparlarşar inşallah
Ne kadar yanılma payı olmuş canım?Merak ettiğim bir konu bu.

2li tarama testini geçtik şükür.
Çatlak kremi için 20 haftada basla dedi
Bebekler iyi kıpır kıpır lardı. Zıpladılar hatta
Ama bi problem var. 5 cm lik miyom olmuş 10 cm. Dr. Hiç iyi konusmadi moralim cok bozuldu. Doguma kadar dururlar umarım dedi. Habire ağlamakliyim. Allah yardımcımız olsun. :dua:

1480-1900 gr
Hayırlı ömürlü olsunlar canım sanada geçmiş olsun yarın güzel haberler verirsin inşallah bizlere minnoşlardan

fadiming fadiming Meraktayim canım yazmadın ne durumdasınız?

1480-1900 gr
İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebişlerine güzel hbrlerini bekliyoruz allah yardımcınız olsun

ikiz gebeliklerde kacinci haftada keselerin ikiside gotundu acaba..
yani ikinci kese daha gec gorulen oldu mu
6 hafta iki kese birden görüldü

2li tarama testini geçtik şükür.
Çatlak kremi için 20 haftada basla dedi
Bebekler iyi kıpır kıpır lardı. Zıpladılar hatta
Ama bi problem var. 5 cm lik miyom olmuş 10 cm. Dr. Hiç iyi konusmadi moralim cok bozuldu. Doguma kadar dururlar umarım dedi. Habire ağlamakliyim. Allah yardımcımız olsun. :dua:

İnşallah bir sıkıntı olmaz sağ Salim bir hamilelik geçirirsiniz moralinizi bozmayın allah yardımcımız olaun inş

Back