• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar günaydın nasılsınız dün akşam doktora gittik kahverengi bir akıntı geldi ama doktor normal olduğunu söyledi. Şükür bişey çıkmadı uzun süreli kanama olmadığı takdirde herşey normal dedi. Adet tarihime göre 19 haftalık olmam gerekiyor ama bu sefer çocuklar 20+2 dedi doktor ben hangisini takip edeyim değişir mi yine acaba
Canım değişiyor sen adet tarihini bil.tüp bebekse onlar ayarlıyorlar.benim iki hafta önce değişiklik yaptı doktor.

Arkadaşlar karnım baya büyüdü ve bugün cok gergin. Gören 5 aylikli diyor. Oğlumda da karnım büyuktü. Birde ikiz şimdi. Hiç çatlagim olmamıştı. Ama önlem almak istiyorum . Ne kullanıyorsunuz

Benimde belirdi ama yağ kullanmıyorum henüz . 1 ay sonra diye düşünüyorum göbek durumuna göre :) şuana kadar 4 kilo aldım . Sen ?

Benimde belirdi ama yağ kullanmıyorum henüz . 1 ay sonra diye düşünüyorum göbek durumuna göre :) şuana kadar 4 kilo aldım . Sen ?
ben 12.haftadan itibaren hakiki zeytinyagi kullandim canm suan yeni yeni catliyor gunde 6 7 8 aklima geldikce uyguladim ama yinede gobegimde oldu baska yerimde yok ama

Ben çok hızlı kilo aldım başlarda ama son iki aydır yavaşladı kilo alımım çok ilginç aslında tam tersi olmalıydı sanki64 kiloyla hamile kaldım şu an 81 kiloyum toplamda 17 kilo aldım bence gayet ii. 25 kiloya hazırlamıştım psikolojimi

Arkadaşlar bebekleri en iyi besleyen yiyecekler neler ?

Sanki onları hiç besleyemiyorum . Yeme aliskanligimda aman aman bir değişme olmadı . Faydalı şeyleri içim almıyor bulantilardan.

Sizler hangi yiyeceklerden fayda gördünüz yada doktorunuz birşeyler önerdi mi?

Arkadaşlar bebekleri en iyi besleyen yiyecekler neler ?

Sanki onları hiç besleyemiyorum . Yeme aliskanligimda aman aman bir değişme olmadı . Faydalı şeyleri içim almıyor bulantilardan.

Sizler hangi yiyeceklerden fayda gördünüz yada doktorunuz birşeyler önerdi mi?
Muz ve ceviz bol bol da kalsiyum

Ben daha 31.haftadayim ama bebeklerim iki gündür aşağıya indiler. Telaş yapmıyorum değil :KK17:acaba doğum belirtisi mi?

can bende 31 deyim evet asagida ama yularida cikiyolar artk agrliklatindandir diye dusunuuorum kilolarini biliyormusun canm
en son hastanede 1500 denildi ama sekiz gün önce de 1300 dü.kendi doktorum da ondan üç önce 1200 demişti.Ben de ayin 17.sindeki ölçümü dikkate alıyorum 1.200 düler.
Yarın kontrolüm var bakalım onda belli olur hayırlısı ile. Senin bebislerin ağırlığı ne kadar?
Bir de benim sol alttaki bebeğim pek hareket etmiyo sağdaki maşallah hareketli sende durum nasıl?

Back