• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

en son hastanede 1500 denildi ama sekiz gün önce de 1300 dü.kendi doktorum da ondan üç önce 1200 demişti.Ben de ayin 17.sindeki ölçümü dikkate alıyorum 1.200 düler.
Yarın kontrolüm var bakalım onda belli olur hayırlısı ile. Senin bebislerin ağırlığı ne kadar?
Bir de benim sol alttaki bebeğim pek hareket etmiyo sağdaki maşallah hareketli sende durum nasıl?[/QUOTE
canm.ben simdi geldim kontrolden 1550 gr biri 1650 biri aynen birisi cok az hareket ediyo soldaki bebdk benimde

fadiming fadiming Arkadaşım hayırlı olsun bebeklerin sağlıklı bereketli olsunlar inşallah Rabbim tez zamanda evinize götürmeyi nasip etsin Allahım hemencecik buyusunler minik kuslar

Kızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Allah korusun meleklerini, sağlıklı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah. Sağlıkla sizlerle büyüsünler
inşallah

ikiz gebeliklerde kacinci haftada keselerin ikiside gotundu acaba..
yani ikinci kese daha gec gorulen oldu mu
5 haftalıkken tek kese göründü benim 6.hafta sonunda kontrolmde keseler çift olmuştu. Şu an 14 haftalık olduk şükür seninde çift kese olma ihtimali mi var inşallah olur

Sıcak havlu koydum çok fayda da etmedi bugün Dr a yazdım fizik tedavi Dr una git dedi bakalım şimdiye kadar iyiydim şimdi bacagima kadar vuruyor sanci
arkadaslar o sıcak seyler yaptiklariniz erken doğumu tetiklemez mi sicak dus almiyorum ben acilma yapiyormus basindan beri de artik daha onemli diye biliyorum doktofunuza sordunuzmu sicak su koyarken sicak havlu koyarken merak ediyorum.

Kızlar selam
Bu akşam ben çok sancılıyım
Bu ne ağrısı anlamadım bi tütlü
Ara ara gaz sancısı gibi beni zorlayan bi ağrım var internetten doğum belirtilerine bakıyorum pek ilgisi yok
Bu şekilde sancısı olan var mı? Sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo şaşırdım iyice

Merhaba Twinss6380 Twinss6380 diger bebegimi de kaybetme riski oldugundan yatirdilar. Cuma acil sezeryan la dogum yaptim
Canımsın ya gozunaydin Allah uzun ömürler versin melegine,Allah yardımcınız olsun ikinizinde,nasıl durumu bebeğinin?Neden aldılar acil senin suyun falan mı geldi,bebek açısından mi sıkıntı vardı?Kaç kilo dogdu bebeğin?Çabucak toparlayacaksiniz ki inanıyorum ben.

Kızlar arada kasığım taş gibi sertleşiyor bikaç saniye sonra geri yumuşuyor neden oluyor acaba ?? Yaşayan varmı?

Back