• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

arkadaslar o sıcak seyler yaptiklariniz erken doğumu tetiklemez mi sicak dus almiyorum ben acilma yapiyormus basindan beri de artik daha onemli diye biliyorum doktofunuza sordunuzmu sicak su koyarken sicak havlu koyarken merak ediyorum.
Ben sormamıştım canım ama o beni çok rahatlatıyordu başka türlü duramıyordum ağrıdan ama sıcak su torbası koymaya başladıktan 4gün sonra doğurdum:)belkide haklısın olabilir canım

Ben sormamıştım canım ama o beni çok rahatlatıyordu başka türlü duramıyordum ağrıdan ama sıcak su torbası koymaya başladıktan 4gün sonra doğurdum:)belkide haklısın olabilir canım
Ben bugun Dr A gitcem fizik tedavi Dr una ben şu torbası koymadim da bezi petekte hafif isitip koydum çünkü başta Dr sıcak su ile duş almayın demişti Rabbim hayırlısı ile şifa versin cumlemize

Aynen canım hayırlısı iki hafta daha dayanabilsek çok ii olacak hem heyecan hem korku sardı iice beni
Evet hatta mümkünse 37 yi beklesek.korkularımı bastırmaya çalışıyorum ama 1 haftadır bendede ufak ufak değişiklikler var.inşallah dayanır bebişler biraz daha

Ayy heyecan bastı grup bebeklerde doldu kimler var daha acaba siralasakmi

Evet hatta mümkünse 37 yi beklesek.korkularımı bastırmaya çalışıyorum ama 1 haftadır bendede ufak ufak değişiklikler var.inşallah dayanır bebişler biraz daha
Bende öyleyim ama sen 34 oldun bak bi tık daha öndesin benim drum dün 35 i görürsek mükemmel dedi sık dişini bi hafta on gün bile muhteşem. Ben kendimi 26 sına odakladım inşallah 20 gün daha dayanırız ömrümün en yavaş geçen günleri sayılı gün çabuk geçmiyormuş yalanmış:işsiz:

Bende öyleyim ama sen 34 oldun bak bi tık daha öndesin benim drum dün 35 i görürsek mükemmel dedi sık dişini bi hafta on gün bile muhteşem. Ben kendimi 26 sına odakladım inşallah 20 gün daha dayanırız ömrümün en yavaş geçen günleri sayılı gün çabuk geçmiyormuş yalanmış:işsiz:
Boşver dr bıdıbıdı konuşuyorlar sen 26 sı diyosun o zaman doğurursun ha gayret buzdolabına kocaman 26 yapıştır Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum la zamanında doğuracaksınız bu kadar beklemiş bebeler gelmezler zamanından önce

Kızlar ben bugün ağrı sebebiyle hastaneye gittim biraz kasılmalarım vardı telaş yaptım galiba az biraz ağrı oluncada. Dr önce normal ultrasonla baktı sonra bana hiç bişey demeden çatı muayenesi yaptı ve ben bunu ilk defa yaşıyorum ne olduğunu yeni öğrendim elini direk iteledi afedersiniz ben cihazla alttan bakacak sanmıştım bu dr nöbetçi kadın doğumcuyfu açılma yokmuş bu arada ama ben morsl olarak daha kötü durumdayım. Birincisi izin almadı ikincisi bilgi vermedi dahası ikiz bebek olduğunu biliyor şartlar sezaryeni gerektirecek belliki. Araştırdım şimdi sezaryende gerekmiyomuş çagı muayenesi. Lütfen bilenler bilgi versin asıl bu açılmaya sebep olursa sonuçta ben dokuz aydır eşimle bile uzak durdum rahmi sessiz tutmak için siz olsanız ne yapardınız sizce ben bu adamı şikayet ediyimmi ne dersiniz
Canim sezeryanda olsan sekraj acikligina bakiyorlar acilman fln varmi ona gore tedaviye gerek duyacak

Boşver dr bıdıbıdı konuşuyorlar sen 26 sı diyosun o zaman doğurursun ha gayret buzdolabına kocaman 26 yapıştır Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum la zamanında doğuracaksınız bu kadar beklemiş bebeler gelmezler zamanından önce
İnşallah canım:KK200:dediğin gibi olur bi müddettir kimse zamanında doğum yapamadı inşallah artık hep zamanında gelsin bebişler

Arkadaşlar İkili tarama testi güvenilir sonuç vermediği halde yaptırmamı istiyor Dr um. Ne yapmalıyım . Birde boşu boşuna endişeye sokmasinlar yha . Çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz???

Arkadaşlar İkili tarama testi güvenilir sonuç vermediği halde yaptırmamı istiyor Dr um. Ne yapmalıyım . Birde boşu boşuna endişeye sokmasinlar yha . Çok kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunuz???

ben ikili yaptırmadım ama yurtdışına gönderilenlerden yaptırdım.
doktora güvenmiyorsan değiştirmek en iyisi bence. ben tam 6 doktor değiştirdim. önemli olan içime sinmesi ve yorumlarına güvenebilmemdi.

Back