2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

prematüre çok alma canım zaten dün bi tane hediye tulum vardı denedim olmadı bacakları uzatamadi kuzum :)
evdeki durumlar iyi gidiyor şükür bi tek oğlum sürekli benle vakit geçirmek istiyor kızlari emzirirken falan ilgilenemeyince küsüp odasına gidiyor buda beni üzüyor çünkü bugüne kadar hep onunla ben ilgilendim ama Seviyo kardeşlerini öpüyor sarılmak istiyor kızlarim kuvezde ışığa alismislar gece gündüz ayrımı yok suan gece ışıkta uyuyor gündüz daha fazla uyuyorlar gece pek uyku yok bide ikisi aynı anda agliyo aynı anda emmek istiyor aynı anda altlarını kirletiyor biriyle ilgilenirken öbüründe aklım kalıyo emmeye alisiyorlar yavaş yavaş biraz gaz sorunlari var ama o kadar güzel ki ikiz annesi olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın günlerdir 1 saatlik uykuyla idare ediyorum ama onlara değer
Canım ne güzel yazmışsın Allah ayrı bir güç veriyor... Darısı bizim başımıza sağlıcakla alalım inşallah cümleten

prematüre çok alma canım zaten dün bi tane hediye tulum vardı denedim olmadı bacakları uzatamadi kuzum :)
evdeki durumlar iyi gidiyor şükür bi tek oğlum sürekli benle vakit geçirmek istiyor kızlari emzirirken falan ilgilenemeyince küsüp odasına gidiyor buda beni üzüyor çünkü bugüne kadar hep onunla ben ilgilendim ama Seviyo kardeşlerini öpüyor sarılmak istiyor kızlarim kuvezde ışığa alismislar gece gündüz ayrımı yok suan gece ışıkta uyuyor gündüz daha fazla uyuyorlar gece pek uyku yok bide ikisi aynı anda agliyo aynı anda emmek istiyor aynı anda altlarını kirletiyor biriyle ilgilenirken öbüründe aklım kalıyo emmeye alisiyorlar yavaş yavaş biraz gaz sorunlari var ama o kadar güzel ki ikiz annesi olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın günlerdir 1 saatlik uykuyla idare ediyorum ama onlara değer
Gozlerim doldu okurken . Masallsh saglikla kalin. Mutlu olun .

Nereden ve nekadara aldınız acaba?? ve kaç tane aldınız biberonu

e bebekten ındırımde aldım. 260 ml ama +1 yanı yenı dogana da uygun emzık kısmı. 65 tl cıvarıydı ıkısı.... emzıklerıde 33 liraya aldım e bebekten.
ama aklın da olsun minirome diye bir site var
kıyafet harıc hersey satıyor ve dıger butun sitelere gör daha uygun satıyor. orayada bir bak canım.

Tombuldut Tombuldut canım sen emzik zincirini hangi sayfadan yaptırdın.pek internetten alışveriş yapmıyorumda

arkadasım yaptırmıs canım ınstagramda
isimli_emzik_zincirim diye bir sayfadan. begendım ben boncuklarını falan tavsıye ederım

Ben pek araştırmadan emziğide biberonuda avent aldım iki tane ama biberon cam değil acaba yedek dursun diye cam da alsam mı?

bende cam alacaktım ama arkadasımın yogun baskısı uzerıne camdan vazgectım. kırılma durumu agırlıgı vs sureklı onla ugrasma dedı. oyuzden plastık aldım. ayrıca temızlıgıne dıkkat ettıgımız sürece koku vs olmuyormus

acayip kararsız kaldım aventle dr browns arasında sepete attım bekletiyorum öyle çok ucuzda değilki ikisinide alayım diyeyim

bende alırken ıksınıde arastırmıstım bence ıkısıde aynı kalıtede birinden biri daha iyi diye duymadım hıc. avent kullananlarda memnun kalıyor dr browns da. ayrıca soylede bıse var okadar para bayılıyoruz ama bakalım bebeler tutacakmı sevecekmı:) oyuzden ben bı markadan aldım. eger sevmezlerse dr browns yada nuk denıcem.

canım ya ne guzel anlatmıssın valla heves ettım:))) oglusunada uzuldum ama her evde olağan durumlar bunlar ıllakı bu donemde gececektir. Darısı saglıklı hayırlı sekılde basımıza ınsallah :)

Kızlar çok moralim bozuk acilden yeni geldik kanamam var pruluton depot igne vuruldum . Hala devam ediyor kanamam bebeklerin kalp atışı var sorun yok dinlen dedi ama böyle bi durum yaşayan var mı 4 gündür çok büyük üzüntü yaşadım ondan oldu sanırım kızlar ne olur bu durumu yaşayan varsa bana yardım etsin

Arkadaşlar doğumdan sonra meme ucu catlagi olmasın diye lansinoh krem aldım ben onu doğumdan önce kullanmaya başla demidyi eczacı ama şimdi ben 33. Haftaya girmek uzereyim kullansam mı ki yavaş yavaş

e bebekten ındırımde aldım. 260 ml ama +1 yanı yenı dogana da uygun emzık kısmı. 65 tl cıvarıydı ıkısı.... emzıklerıde 33 liraya aldım e bebekten.
ama aklın da olsun minirome diye bir site var
kıyafet harıc hersey satıyor ve dıger butun sitelere gör daha uygun satıyor. orayada bir bak canım.

arkadasım yaptırmıs canım ınstagramda
isimli_emzik_zincirim diye bir sayfadan. begendım ben boncuklarını falan tavsıye ederım
Sağol canım teşekkür ederim

Kızlar çok moralim bozuk acilden yeni geldik kanamam var pruluton depot igne vuruldum . Hala devam ediyor kanamam bebeklerin kalp atışı var sorun yok dinlen dedi ama böyle bi durum yaşayan var mı 4 gündür çok büyük üzüntü yaşadım ondan oldu sanırım kızlar ne olur bu durumu yaşayan varsa bana yardım etsin
Canım benim Kanamam olmamıştı ama 12. Haftaya kadar haftada 2 kere o iğneden yaptırdım

Canım benim Kanamam olmamıştı ama 12. Haftaya kadar haftada 2 kere o iğneden yaptırdım

Çok moralim bozuk çok korkuyorum gerekirse hergün kullanırım yeterki yasasınlar :( zaten 1 ay a yakin hergün progestan igne kullandım düşük riski var diye keşke kesmeseydi de 12. Haftaya kadar bende hergün kullansaydim bu kanamayi yaşamasaydım canım :(

Taburcu oldum kızlar.. Başkent Hastanesi Sertaç Esin’e gidiyorum biliyorsunuz, hastaneye yatıp sürekli endişe halinde olunca insan korkuyor. Ama ben Sertaç hoca sayesinde tüm süreçte gayet memnun kaldım kendimi güvende hissettim..
Kendisinin yokluğunda başka bi doktor geldi, kasılmaların sıklaşırsa doğurturuz nolcak dedi.. Ama şu süreçte biliyorsunuz ki anne karnında geçirilen 1 saat bile çok kıymetli.. İşte bazı doktorlar böyle robotikken bazıları da elinden gelenin fazlasını yapıyor manevi destek de dahil olmak üzere..
Bu arada zaman iyice azaldı artık. Benim yaramazlar hala erken gelmeye çalışmazsa ve her şey yolunda giderse 36.haftada alırız bebekleri dedi sertaç hoca, hayırlısıyla sağlıkla 2 hafta daha dayanmamız lazım anlayacağınız..
sizin doktorlar doğum için belli bir zaman aralığı verdi mi? Kimlerin şafak 2 hafta kaldı? :))

@Geleceksin biliyorum canım bende durumlar böyle :) sen de iyisin inşallah..

Taburcu oldum kızlar.. Başkent Hastanesi Sertaç Esin’e gidiyorum biliyorsunuz, hastaneye yatıp sürekli endişe halinde olunca insan korkuyor. Ama ben Sertaç hoca sayesinde tüm süreçte gayet memnun kaldım kendimi güvende hissettim..
Kendisinin yokluğunda başka bi doktor geldi, kasılmaların sıklaşırsa doğurturuz nolcak dedi.. Ama şu süreçte biliyorsunuz ki anne karnında geçirilen 1 saat bile çok kıymetli.. İşte bazı doktorlar böyle robotikken bazıları da elinden gelenin fazlasını yapıyor manevi destek de dahil olmak üzere..
Bu arada zaman iyice azaldı artık. Benim yaramazlar hala erken gelmeye çalışmazsa ve her şey yolunda giderse 36.haftada alırız bebekleri dedi sertaç hoca, hayırlısıyla sağlıkla 2 hafta daha dayanmamız lazım anlayacağınız..
sizin doktorlar doğum için belli bir zaman aralığı verdi mi? Kimlerin şafak 2 hafta kaldı? :))

Geçmiş olsun canm. 35. Haftaya gelfin çok şükür darısı başımıza. Benim dr 35. 36 haftada alırız kızları 1 hafta erken alıyorum dedi. Daha zaman var diye ayrıntılı konuşmadık

gecmıs olsun jelibooooommm ayy şafak az kalmıs hakıkaten :)) benımde doktor 37. rakamını ılla görmek ıstıyor. bakalım sımdılık sıkıntı gozukmuyor inşallah böyle devam eder

perşembe ögrenicem günümü sanırım o zaman şafak 1 hafta civarı olur. Çok heycanlı

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişlerin iki hafta daha dayanır benim 15günüm kaldı doktorun söylediği tarihe göre ama cuma kontorolüm var bkalım ne diyecek,artık ağrılarım çok fazla bazen dayanamayacağımı düşünüyorum seninde oluyormu böyle

Çok moralim bozuk çok korkuyorum gerekirse hergün kullanırım yeterki yasasınlar :KK43: zaten 1 ay a yakin hergün progestan igne kullandım düşük riski var diye keşke kesmeseydi de 12. Haftaya kadar bende hergün kullansaydim bu kanamayi yaşamasaydım canım :KK43:
Benimde 8. haftada kanamam olmuştu ve o günden beri haftada bir prolutan depot iğneye devam ediyoruz doktorum daha da devam edeceğini söyledi. Sana da geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha.

Back