- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.001
Eskişehir de olan var mı aranızda?Benimde 7 yaşında bir kızım var. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Çok normal bu duygulari yaşamamız . Tabi hormonların da etkisi büyük. Ailemle farklı sehirdeyiz. Gelip kalsalar mı iyi yalnız büyütmek mi iyi bilmiyorum ama zorlanacağımız kesin. Ama onların yüzündeki bir gülümseme herşeye bedel olacaktır tüm sıkıntıları unutturacaktir inşallah
benim transfer den sonra 14.gün 2300 du değer ama kan sonucundansa gebelik kesesi önemli olan herkes de değer farklı olabilir hayırlısı olsunKimse neden cevap vermiyo
yazarım tabi canım paylaşırız tecrubelerimiziAmin inşallah
Doğum yapıncada fırsat buldukça yaz bize
geçmiş olsun canım benimde 32 haftada olmuştu kasılma ve ağrılar adalatla ve magnezyumla geçti ama mutlaka dinlen sürekli yatmasan bile ara ara uzan kalkma ben öyle öyle atlattım çok şükür riskli haftaları inşallah senin kuzularda bekler dahaArkadaşlar merhaba dün gece sancım tuttu ve hemen hastaneye gittik nst ye bağladılar ve sancılarım çok yüksek çıktı uzun sürede geçmedi serum ve adalat başladık hemen ciğer geliştirici iğne oldum,muayenede açıklığım çok azdı bebeklerin başıda henüz yukarıdaydı bugün sancılarım tamamen geçti doktorum taburcu etti ama bundan sonra dinleceğim bol bol,sizde dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun bebeklerim
doktor yaptıralım dedi ama o kadar gözümde büyüyorki aç karnına içmekAnladım canım normal ozaman benimde bu ara uyku düzeni düzen değişti herhalde ondan.bu arada sen şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyormusun
Aynen canım benimde yaşadığım yerde kimsem yok gelen yatılı geliyor oda zor oluyor. Bakalım neler yaşıcazBenimde 7 yaşında bir kızım var. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Çok normal bu duygulari yaşamamız . Tabi hormonların da etkisi büyük. Ailemle farklı sehirdeyiz. Gelip kalsalar mı iyi yalnız büyütmek mi iyi bilmiyorum ama zorlanacağımız kesin. Ama onların yüzündeki bir gülümseme herşeye bedel olacaktır tüm sıkıntıları unutturacaktir inşallah
Benim tüp bebek cnmSelamın aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak . Ikizlere hamile kalanlar ailede genetik mi var. Yoksa ilaç tedavisi gördünüz mü, benim ailede ikiz genetik var. Doktorum bana klomen verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi. Ben ikiz bebek hastasıyım inşallah olur. Bana da dua edin anne ler
inşalah bizde biraz daha durabiliz canım bende adalata başladım ağrılarım kesildi çok şükür umarım bir daha olmazgeçmiş olsun canım benimde 32 haftada olmuştu kasılma ve ağrılar adalatla ve magnezyumla geçti ama mutlaka dinlen sürekli yatmasan bile ara ara uzan kalkma ben öyle öyle atlattım çok şükür riskli haftaları inşallah senin kuzularda bekler daha
Günaydın kaç haftalık sizin doğum hangi aya denk geliyorgeliyor oda
Ben varım canımEskişehir de olan var mı aranızda?
Oh oh maşallah canımm :))kızlaaaar suan nst ye baglıyım sıze yazıyorum 33+2yız bebeler 2 kılo olmuslar :))))) sımdılık gayet guzel gıdıyormusuz ya cok mutlu oldum
Çok sevindim canımm senin adınaakızlaaaar suan nst ye baglıyım sıze yazıyorum 33+2yız bebeler 2 kılo olmuslar :))))) sımdılık gayet guzel gıdıyormusuz ya cok mutlu oldum
Sağol canımcennet35 cnm hayırlı Sağlıklı doğum diliyorum iyi hbrlerini bekliyoruz
inşallah beklerler canım adalat bende ise yaradı umarım sanada faydali olurinşalah bizde biraz daha durabiliz canım bende adalata başladım ağrılarım kesildi çok şükür umarım bir daha olmaz
maşallah canım çok sevindim iyi olmanızakızlaaaar suan nst ye baglıyım sıze yazıyorum 33+2yız bebeler 2 kılo olmuslar :))))) sımdılık gayet guzel gıdıyormusuz ya cok mutlu oldum
kapı süsü ve magnet yaptırdım kurabiye hazırladım şeker hamurlu.Çiçek ve çikolatayida babası alcak :)Kızlar kapı süsü çikolata hediyelik gibi şeyler yaptırdınız mı? Yaptıysanız neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?