• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar doktordan çıktım 21+5 im bugün. Biri 360 gr diğeri 460 gr dedi fark olmuş arada nasıl sizce
Buarada rapor aldım çok şükür artık evde dinlenicem
Bebeklerin agirligina takilma bence kizim 2 kilo dogdu 45 cm di simdi yasitlarina fark atiyor. Birde raporu nasil verdi devlet hastanesi mi verdi yoksa ozelden mi aldon

Bebeklerin agirligina takilma bence kizim 2 kilo dogdu 45 cm di simdi yasitlarina fark atiyor. Birde raporu nasil verdi devlet hastanesi mi verdi yoksa ozelden mi aldon
Devlet hastanesindeki doktorum verdi çok zorlanıyorum artık ağrılarım çok okulda zor oluyor dedim. 30 gün heyet aldım. Takıldığım bebeklerin kilosu değil arada fark oluşmaya başlaması

Sağol canım,bugün 10.gün Doğumdan sonra, normal besleniyorum süt olsun diye ıvır zıvır tatlı vs yemiyorum bol su içiyorum ama asıl sırrımı veriyorum bizde genetik kilo işi Doğumdan hemen sonra ilk kilona dönüyorsun yalnız sezaryen göbeğim var
ya darısı basıma bende cok kılo aldım dogumdan sonra ınsallah guzel saglık bi dıyet dusunuyorum.... son bır soru daha toplamda kac kılo aldın ? hamılelıgınde o_O

Yanlis anlama ama kimse moral bozucu hikaye yazmiyor. Sorunlarini paylasiyor.boylece birbirmize destek olup dua ediyoruz. Insanin hic tanimadigi birilerine dua etmesi cok guzel birsy
Neden rahatsiz oldunuz anlmadim.
Bence dikkatinizden kaçmış yada siz daha farklı değerlendiriyosunuz.elbete sorunlarımız ve sorularımızı paylaşıyoruz birbirimizle ama tutupta hamile olmayan birinin bile girip bu başlığa annesinin beşinci ayındaki ölü doğumunu paylaşmasının kime faydası ne?? Sen hoşlanıyosan oku rahattla ama bırak bizde rahatça fikrimizi paylaşalım illa anlamanız gerekmiyor neden rahatsız olduğumu

Amin canim.. cok sükür bende iyim.. yatisa devam..Zorda olsa disimi sIkmaliyim
Bebeklerimin iyiligi icin.. Allah kimseye muhtac etmesin elden ayaktan düsürmesin canim.. benim artik serviksden dolayi kontrollerim haftada 1e düstü.. doktorum artik hic bi sekilde risk almak istemiyorum dedi.. nasipse bugün ögleden sonra randevum... dualarini bekliyorum..

Cok sükür canim bende iyim... yatisa devam bildigin gibi... sabr etmeye calisiyorum.. insaAllah en az 36. haftayi görmek nasip olur.. hepimize...
Inşallah canım bebeklerimizin düzenini anlattığımız günlerde gelir inşallah

Canim benim insaAllah.. sende insallah yarin güzel haberler veririn bize.. muz kasar ceviz yemege devam... birde bol su tüketimine özen gösteriyoruz... tamam mi...

Kızlar doktordan çıktım 21+5 im bugün. Biri 360 gr diğeri 460 gr dedi fark olmuş arada nasıl sizce
Buarada rapor aldım çok şükür artık evde dinlenicem
Kendini hiç sıkıntıya sokma bir dahaki kortrolde daha azalıyor.benimde bir ara 60 gr falandı fark şimdi yakalamışlar birbirlerini. Sonunda artık dinleneceksin.keyfini çıkar raporu kaç günlük yazdılar

Back