2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

C Camgulu canim ben dün benimle ilgilenen ebe ye whatsapp den bi yazdim o kemeri sordum.. o önerdi. Destek amacli cok iyi dedi.. bide doktoruma sorcam.. sende sorduktan sonra bana yaz etiketle olur mu

merhaba canım bizim cinsiyet belli iki kız geliyo inşallah rahim duvarı ölçümünü doktor hiç soylemedi bi dahaki kontrole sorarım benimde 3 yaşında oğlum var bende bütün gün onla ilgileniyorum arada uzanıp dinleniyorum çünkü ikizlerde her zaman daha fazla dikkat gerekiyo temizliğide çok yorulmadan yavaş yavaş yapıyorum

Ay ne güzel masallah 1 oglandan sonra iki kizce Allah sag salim kavustursun canim.. evet edikkat etmek gerek canim haklisinda bazen iste elimde olmuyo.. Allah yardim etsin bizlere.. bende evimin isini görüyorum cok sükür insallah hep böyle sorunsuz devam eder.. kacinci haftada final cinsiyet ögrendin canim? Detayliya girdin mi?

slm kızlar bende ıkız beklıyorum 15+3 gunlukken baska sehırdekı özel hastaneye gittim birine %100 diğerine %90 erkek dedı doktor. acaba yanılma olabılırmı ayrıntılı ultrasona kadar bekleyeyımmı alısverıs için. cunku cok duyuyoruz bu tür yanılmaları

Hayirli olsun canim.. tek yumurta ikizimi? Bence detayliyi bekle.. alisveris icin...

Amin canım sagol 12 haftada öğrendim ben cinsiyeti detaylıya ekimin ilk haftası gircem inşallah sorunsuz geçer ikili ve uclu testler iyi çıktı

Kizlar rahim ölçümü yapilan var mi kacinci haftalar da yapılıyor

Onun bi haftasi yokta.. 12-14 den sonra mantikli diye söylemisti doktorum.. ben bu sefer gittigimde insallah ölcütürcem.. en iyi ölcüm alttan ultrasonla.. göbektekine itima pek fazla yok.. fark olusuyo cünkü.. yaniltici olabilir göbekten olan..

Tesekkur ederim canim gecen hafta 12ydik birsey demedi. Biray sonra gidicem
Bakalim ne diyecek ben merak ettim...

Tesekkur ederim canim gecen hafta 12ydik birsey demedi. Biray sonra gidicem
Bakalim ne diyecek ben merak ettim...

Ölctür mutlaka canim.. artik her gittigimizde ölcmeleri gerekiyor.. bide su korseyi sorcam bakalim aklimda ne dicek doktorum.. dualarini bende bekliyorum insallah hep saglikli haberler aliriz..

Merhabalar,,ben 5+2 haftalık hamileyim.kan da değerlerim çok yüksek çıktı,,drum çoğul gebelik dedi,,bugün dr a gideceğim,,çok heyecanlıyım,keseyi görür sanırım,kalp atışlarını duymayacağız daha.bu arada 10 yaşında bir kızım var.sizlerle burda olmak güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…