- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
-
- Konu Sahibi marbling817
Kizzzz sen nerelerdesinnnn.. nasil geciyor hamilelik? Cinsiyet belli oldumu..Slm kizlar ya birsey sormak istiyorum. Kac kilo ile gebe kaldiniz.
Tamam canim benimde haftaya insallah o zaman bi sorayim sana yazarimPembeHelvam tamam canim haber veririm ama önümüzde ki ay gidicem insallah. Pazartesi gittim unuttum sormayı.
Canım çok sevindim iki bebeğinde seninle olmasına inşallah sağlıkla dogarlarDoktor öyle demişti canım kanama alanından dolayı görememiş
merhaba canım bizim cinsiyet belli iki kız geliyo inşallah rahim duvarı ölçümünü doktor hiç soylemedi bi dahaki kontrole sorarım benimde 3 yaşında oğlum var bende bütün gün onla ilgileniyorum arada uzanıp dinleniyorum çünkü ikizlerde her zaman daha fazla dikkat gerekiyo temizliğide çok yorulmadan yavaş yavaş yapıyorumIkiz analari burasi cok sessizzz az hareket ettirelimmmm
Cinsiyetleriniz belli oldumu?
Benimkiler bacaklarini kapatiyolar suanda bakalim haftaya nasipse randevummvar..
ve ayrica rahim duvari kalinligina baktircam.. biliyorsunuz ikizlerde bilakis dikkat edilMesi konu.. siz hic ölctürdünüz mü? Doktorunuz bilgi verdimi?
Nelere dikkat ediyorsunuz? Benim 16 aylik kizim var ve onu kaldiriyorum.. temizliktede abartmiyorumda yine günlük islerimi yapiyorum yani mecbur yoksa ev alip basini gidiyo hemencik...
sizde durumlar nasil? Anlatinnnnn
ilk aylar bulantısı olanların favori yiyecekleri peynir ekmek domates anlaşılan bende onları yiyordum bulanti olduğu dönem :)Ooooo gecenin 2 sinde az yemedim peynir ekmek domates... havus filan da yemeyi deme
56 ile hamile kaldım 58 olmuşum suanSlm kizlar ya birsey sormak istiyorum. Kac kilo ile gebe kaldiniz.
merhaba canım bizim cinsiyet belli iki kız geliyo inşallah rahim duvarı ölçümünü doktor hiç soylemedi bi dahaki kontrole sorarım benimde 3 yaşında oğlum var bende bütün gün onla ilgileniyorum arada uzanıp dinleniyorum çünkü ikizlerde her zaman daha fazla dikkat gerekiyo temizliğide çok yorulmadan yavaş yavaş yapıyorum
slm kızlar bende ıkız beklıyorum 15+3 gunlukken baska sehırdekı özel hastaneye gittim birine %100 diğerine %90 erkek dedı doktor. acaba yanılma olabılırmı ayrıntılı ultrasona kadar bekleyeyımmı alısverıs için. cunku cok duyuyoruz bu tür yanılmaları
Amin canım sagol 12 haftada öğrendim ben cinsiyeti detaylıya ekimin ilk haftası gircem inşallah sorunsuz geçer ikili ve uclu testler iyi çıktıAy ne güzel masallah 1 oglandan sonra iki kizceAllah sag salim kavustursun canim.. evet edikkat etmek gerek canim haklisinda bazen iste elimde olmuyo.. Allah yardim etsin bizlere.. bende evimin isini görüyorum cok sükür insallah hep böyle sorunsuz devam eder.. kacinci haftada final cinsiyet ögrendin canim? Detayliya girdin mi?
Tam ne kadarlik kac haftalik oluyorsun o zaman canim?detayliya girince..Amin canım sagol 12 haftada öğrendim ben cinsiyeti detaylıya ekimin ilk haftası gircem inşallah sorunsuz geçer ikili ve uclu testler iyi çıktı
Canım daha randevu almadım ama 21+larda olcakTam ne kadarlik kac haftalik oluyorsun o zaman canim?detayliya girince..
Kizlar rahim ölçümü yapilan var mi kacinci haftalar da yapılıyor
Tamam canim benden 20 den sonra yapildiginda daha net görüldügünü biliyorum herseyin...Canım daha randevu almadım ama 21+larda olcak
Onun bi haftasi yokta.. 12-14 den sonra mantikli diye söylemisti doktorum.. ben bu sefer gittigimde insallah ölcütürcem.. en iyi ölcüm alttan ultrasonla.. göbektekine itima pek fazla yok.. fark olusuyo cünkü.. yaniltici olabilir göbekten olan..
Tesekkur ederim canim gecen hafta 12ydik birsey demedi. Biray sonra gidicem
Bakalim ne diyecek ben merak ettim...