2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bulanti icin ilac kullandm bem o da uyku ve halsizlik yapti. Ilk baslarda yerimden kalkamadim ama sibra duzeldi sizinde duzelir insalah

Ikiz analari burasi cok sessizzz az hareket ettirelimmmm

Cinsiyetleriniz belli oldumu?
Benimkiler bacaklarini kapatiyolar suanda bakalim haftaya nasipse randevummvar..
ve ayrica rahim duvari kalinligina baktircam.. biliyorsunuz ikizlerde bilakis dikkat edilMesi konu.. siz hic ölctürdünüz mü? Doktorunuz bilgi verdimi?
Nelere dikkat ediyorsunuz? Benim 16 aylik kizim var ve onu kaldiriyorum.. temizliktede abartmiyorumda yine günlük islerimi yapiyorum yani mecbur yoksa ev alip basini gidiyo hemencik...
sizde durumlar nasil? Anlatinnnnn

Kızlar selam
Ben de inşallah ikiz annesi olacağım darısı isteyenlere inşallah
Ama doktor konusunda tedirginim bebekler tüp bebekle oldu doktorum çok iyi ama takip için uygun mu bilmiyorum. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz doktorlar var mı?

Hayirli oszn canim.. cift mi tek mi yumurta ikizlerin?
Kosuyolu medipol mine hanim..

Ben bi odayi supursem yarim saat yatiyirum.kaplumbaga hiziyla is yapiyirum. Cinsiyet icin erken ama biri erkek gibi dedi. Allah biliyor ya 2 side kiz olsun istiyorum ama onemli olan sagliklinolsun. Kizini genede cok kaldırma malum ikiz gebelik daha zor.

Kaldirmadan olmuyo güzelim ya.. daha minik oda teyzesi Allah yardim eder diyorum dua ediyorum kolay gecmesi icin.. doktorumda zaten dedi.. vücudun aliskin bebegini kaldirmaya.. yani günlük hayatinda hep vardi. O yüzden sknti olmaz insallah dedi.. Allah yardim etsin hepimize.. insallah 38. haftalari saglikli bi sekilde görürüz.. bulantilarin var mi? Benim uykuya vurdu bayagi.. ama uyumakta lüks.. anca evdeki minikim uyucak akabine ben hemen uyumaliyim yaninda

Bende 3 yasinda bi kuzu var arada benimde icim geciyo ama anne su anne cis anne oyun diye rahat birakmiyir. Bulantim cok fenaydi bi ay hic kalkamadim. Anca azalmaya basladi. Ilac kullanıyorum ama. Gece de uyuyamiyorum cok.zorluyor

Bende 3 yasinda bi kuzu var arada benimde icim geciyo ama anne su anne cis anne oyun diye rahat birakmiyir. Bulantim cok fenaydi bi ay hic kalkamadim. Anca azalmaya basladi. Ilac kullanıyorum ama. Gece de uyuyamiyorum cok.zorluyor

Bende cok wc ye kalkiyorum gece.. yatmadan aslinda cok fazla su icmemek lazim ama susuyom
Iciyorum acisi geceye cikiyor.. cok sIk kalkiyorummyani anlayacagin.. ilerde nasil olur bilmem simdiden böyleysek.. hayirlisi bakalim..
neler yiyiorsun canim?özellikle dikkat ettigin bideyler var mi? Kac kilo aldin simdiye kadar bilgin var mi?

Hayirli oszn canim.. cift mi tek mi yumurta ikizlerin?
Kosuyolu medipol mine hanim..
Sağol canım araştırıcam
Çift yumurta gibi görünüyor dedi doktor
Ama benim hikayem çok enteresan
Normalde bir tanesi tüp bebek ile transfer edildi bir tanesi de normal olmuş dedi doktorum hala şoktayım
Aynı ay içerisinde bir transfer bir normal döllenme var %5 böyle bir ihtinal var dedi ama ben inanamakta güçlük çekiyorum

SubhanAllah.. öyle ise cift yumurta ikizi oluyo ki.. madem bitanesi normal olmus dedi.. bölünme yok dedi.. Allahin hikmetini görüyormusun..
Cok aükür ne güzel haber.. sen 1 beklerkenumut ederken 2 geldi.. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin...

Gece idrar konusunda bende bazen kalkiyorum ama acaba seker mi diue suphe ediyorum ilk gebeligimde gebelik sekeri cikti babam da filan da seker var genetik yatkinlik. Ama bebekler idrar torbasına baski yaptikca olacak care yok... su icmeden durulmaz ki...
Hurma havuc mandalina pekmez sut ve sut urunleri.. mideme bulantima kuru ekmek
Bol bol meyve ve vazgecilmezim et. Deli gibu et yiyesim geliyor.

Ya
yaa sorma bak ben 2 yıl bekledim tedavisi bilmem nesi derken sen transfer olacağım ay tut :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…