-
- Konu Sahibi marbling817
Sağol canım araştırıcam
Çift yumurta gibi görünüyor dedi doktor
Ama benim hikayem çok enteresan
Normalde bir tanesi tüp bebek ile transfer edildi bir tanesi de normal olmuş dedi doktorum hala şoktayım
Aynı ay içerisinde bir transfer bir normal döllenme var %5 böyle bir ihtinal var dedi ama ben inanamakta güçlük çekiyorum
Kaçıncı haftanızdasınızIkiz analari burasi cok sessizzz az hareket ettirelimmmm
Cinsiyetleriniz belli oldumu?
Benimkiler bacaklarini kapatiyolar suanda bakalim haftaya nasipse randevummvar..
ve ayrica rahim duvari kalinligina baktircam.. biliyorsunuz ikizlerde bilakis dikkat edilMesi konu.. siz hic ölctürdünüz mü? Doktorunuz bilgi verdimi?
Nelere dikkat ediyorsunuz? Benim 16 aylik kizim var ve onu kaldiriyorum.. temizliktede abartmiyorumda yine günlük islerimi yapiyorum yani mecbur yoksa ev alip basini gidiyo hemencik...
sizde durumlar nasil? Anlatinnnnn
Gece idrar konusunda bende bazen kalkiyorum ama acaba seker mi diue suphe ediyorum ilk gebeligimde gebelik sekeri cikti babam da filan da seker var genetik yatkinlik. Ama bebekler idrar torbasına baski yaptikca olacak care yok... su icmeden durulmaz ki...
Hurma havuc mandalina pekmez sut ve sut urunleri.. mideme bulantima kuru ekmek
Bol bol meyve ve vazgecilmezim et. Deli gibu et yiyesim geliyor.
Kaçıncı haftanızdasınız
İnşallah canımAyyy cok ilginçmiş ama ne mutlu iste verimli.dogum
Saglikla dogar insallah kuzularimiz
Bende balik corba genellikle ve eksi salatatursuda favorim ama dikkat etmeliyim ödem konusunda az sakincali..
gebelik sekeri icin erken degil mi? Insallah bunda olmaz canim.. bazen yediklerininde önemi olmiyo.. bünye meselesi dedigin gibi bide genetik.. ben 16 haftalik canim.. takvimi henüz yapmadim yapmaliyim dimi
Ne güzel ben ilk ay güzel besleniyordum.ama bulantılarım arttı düzen kalmadı.yavrucaklar beslenemiyorGece idrar konusunda bende bazen kalkiyorum ama acaba seker mi diue suphe ediyorum ilk gebeligimde gebelik sekeri cikti babam da filan da seker var genetik yatkinlik. Ama bebekler idrar torbasına baski yaptikca olacak care yok... su icmeden durulmaz ki...
Hurma havuc mandalina pekmez sut ve sut urunleri.. mideme bulantima kuru ekmek
Bol bol meyve ve vazgecilmezim et. Deli gibu et yiyesim geliyor.
Ne güzel ben ilk ay güzel besleniyordum.ama bulantılarım arttı düzen kalmadı.yavrucaklar beslenemiyor
Peynir ekmek domatesOnlardan yana endisen olmasin once senin depolari yerler ben ilk ay kilo verdim gayet normaller sen miden ne aliyorsa yemege calis az az
Gebelik kemerimi? Hic duymadim.. neye yariyor canim? Ben yurtdisindayim.. o yüzden özel sigorta ayrimi yok burda..Bilmiyorum ki canim genetik yatkinlik olunca korkuyorum acikcasi. Birde aklima gelmisken gebelik kemeri kullanmayi dusunuyor musun. Birde ozel mi devlet mi tercih edecesin
Gebelik kemerimi? Hic duymadim.. neye yariyor canim? Ben yurtdisindayim.. o yüzden özel sigorta ayrimi yok burda..
Sen yazinca bende arastirdim öyle mis canim.. haftaya insallah randevummvar bende bi sorayim ise yariyor mu..Bebekleri tasimaya yardimci bel agrilarini filan onluyormus daha doktoruma sormadım. Bel korselerinin hamileler icin olani.
Canim biri gitti demistin sanki sen degilmiydin..neyse cok sevindim ikisiyle devam etmeneEvet ikiz nasip olursa
Doktor öyle demişti canım kanama alanından dolayı görememişCanim biri gitti demistin sanki sen degilmiydin..neyse cok sevindim ikisiyle devam etmene
Henüz 73 üm aynı kiloyla devamSlm kizlar ya birsey sormak istiyorum. Kac kilo ile gebe kaldiniz.
Ayy cok iyi olmuş ya.Rabbim korusun ikisini deDoktor öyle demişti canım kanama alanından dolayı görememiş
57 ile tedaviye başladım 60 ile hamile kaldım şimdi 64.5 kg yum :)Slm kizlar ya birsey sormak istiyorum. Kac kilo ile gebe kaldiniz.