2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ayyy cok ilginçmiş ama ne mutlu iste verimli.dogum
Saglikla dogar insallah kuzularimiz

Kaçıncı haftanızdasınız

Bende balik corba genellikle ve eksi salata tursuda favorim ama dikkat etmeliyim ödem konusunda az sakincali..
gebelik sekeri icin erken degil mi? Insallah bunda olmaz canim.. bazen yediklerininde önemi olmiyo.. bünye meselesi dedigin gibi bide genetik.. ben 16 haftalik canim.. takvimi henüz yapmadim yapmaliyim dimi

Bilmiyorum ki canim genetik yatkinlik olunca korkuyorum acikcasi. Birde aklima gelmisken gebelik kemeri kullanmayi dusunuyor musun. Birde ozel mi devlet mi tercih edecesin

Ne güzel ben ilk ay güzel besleniyordum.ama bulantılarım arttı düzen kalmadı.yavrucaklar beslenemiyor

Bilmiyorum ki canim genetik yatkinlik olunca korkuyorum acikcasi. Birde aklima gelmisken gebelik kemeri kullanmayi dusunuyor musun. Birde ozel mi devlet mi tercih edecesin
Gebelik kemerimi? Hic duymadim.. neye yariyor canim? Ben yurtdisindayim.. o yüzden özel sigorta ayrimi yok burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…