- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #2.821
PembeHelvam dışarısı için astronot tulum mu alalım sence canım? Robokop gibi olsun yavruşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuumm hayırlı uğurlu olsun canım bebekler nasıl sen nasılsın? Allahım bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah... Niye erken doğum oldu suyun mu geldi?Kızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
Hepsi yendi canım benim 2. Bardak sütümü de içiyorum benimkilerde pek bi hareketliler sağlam tekmeler atıyorlarDmrz huuu dünür nasıl gidiyor bakiim beslenme programı? Bugün ceviz muz ve kaşar yendi mii? Günlük rapor vericeksin bundan sonra
Suyum geldi bebekler yoğun bakımnda birinin akciğerleri gelişmemiş diğeri sağlıklı ama 1600 gram dua bekliyorumKuzuumm hayırlı uğurlu olsun canım bebekler nasıl sen nasılsın? Allahım bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah... Niye erken doğum oldu suyun mu geldi?
Canım dualarımız seninle ve bebeklerinle.. Tez zamanda iki yavrun da küvözden sağlıklıca çıksın kucağına konsunlar inşallah :) Sen gönlünü ferah tutmaya çalış her şey güzel olacak tamam mı? :)Suyum geldi bebekler yoğun bakımnda birinin akciğerleri gelişmemiş diğeri sağlıklı ama 1600 gram dua bekliyorum
Maşallah yavruşlara :) sana da aferin oh bak şöyle içimiz rahat etsin :)Hepsi yendi canım benim 2. Bardak sütümü de içiyorum benimkilerde pek bi hareketliler sağlam tekmeler atıyorlar
O tulumu seneye kışa alırız canım bu kış en fazla 3ay kullanırlar 0-3 aylık bişey almamız yeterliPembeHelvam dışarısı için astronot tulum mu alalım sence canım? Robokop gibi olsun yavruşlar
Aaa gerçektenmi dualarımız seninle canım Allah yardımcınız olsun sağlıklılarmı? 30+ kaçtınız? Niye erken oldu sağlıkla sıhhatle evinize gitmek nasip olsun inşallahKızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
PembeHelvam dışarısı için astronot tulum mu alalım sence canım? Robokop gibi olsun yavruşlar
canım inşallah sağlıkla cikacaksiniz hastaneden dua edicem senin ve kuzularin içinKızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
Tamam canım bakayım :))Dmrz inde dedigi gibi onun icin daha kücükler.. h&m deki dis tulumlarcok güzel bi bak istersen..
Çoook güzeller bende alışverişe çıkmak istiyorumKızlar hastane çıkışı şu şekilde, içindeki her parçayı çekmedim bunların dışında bir de iç zıbınları eldivenleri filan da var..
@elinnorr PembeHelvam
Tabiki ederiz canım sen ve yavruların iyimisinizKızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
H&M dekini bende çok beğeniyorum ama mağazada da internet sitesinde de 0-3 aylık bulamadım bende haşa arayıştayımDmrz inde dedigi gibi onun icin daha kücükler.. h&m deki dis tulumlarcok güzel bi bak istersen..
H&M dekini bende çok beğeniyorum ama mağazada da internet sitesinde de 0-3 aylık bulamadım bende haşa arayıştayım
Kızlar Doğum yaptım dua edin lütfen
Az kaldı sen de başlarsın canım :))Çoook güzeller bende alışverişe çıkmak istiyorum
Ever güzelmiş canım civile de bakayım hemen.. mothercare’de de var bu tarz tulumlar ama çok pahalı..
Bulunca bana da haber ver canım :) ben de az önce pembişim diyince girip baktım hm online siteye ama göremedimH&M dekini bende çok beğeniyorum ama mağazada da internet sitesinde de 0-3 aylık bulamadım bende haşa arayıştayım