• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kuzuumm hayırlı uğurlu olsun canım bebekler nasıl sen nasılsın? Allahım bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah... Niye erken doğum oldu suyun mu geldi?
Suyum geldi bebekler yoğun bakımnda birinin akciğerleri gelişmemiş diğeri sağlıklı ama 1600 gram dua bekliyorum

Suyum geldi bebekler yoğun bakımnda birinin akciğerleri gelişmemiş diğeri sağlıklı ama 1600 gram dua bekliyorum
Canım dualarımız seninle ve bebeklerinle.. Tez zamanda iki yavrun da küvözden sağlıklıca çıksın kucağına konsunlar inşallah :) Sen gönlünü ferah tutmaya çalış her şey güzel olacak tamam mı? :)

Avrenim Avrenim inanki bugün aklimdan gectin yazayim dedim haftasonudur diye belki girmezsin dedim foruma...
canim öncelikle hayirli olsun... cok zor günlerden geldin bugünlere... Allahim insaAllah sagliklica büyütür bebislerini küvezde.. kilolarida masaAllah cok iyi... Allah yar ve yardimciniz olsun.. simdi en cok is sana düsüyor.. booool moral lazim.. bebeklerin suanda anne sütü ihtiyaci var! En iyi antibiotik! Bol bol sag... moralini yüksek tut.. bol su..

jeliboni jeliboni canim bu tarzda is görür
Ici yün sanirim hem fiyatida uygun...

Eklentiler

• DB0BD1E2-2A42-4317-9A3D-229303D23429.png
    DB0BD1E2-2A42-4317-9A3D-229303D23429.png
    143,1 KB · Görüntüleme: 51
Çoook güzeller bende alışverişe çıkmak istiyorum :işsiz:
Az kaldı sen de başlarsın canım :))

jeliboni jeliboni canim bu tarzda is görür
Ici yün sanirim hem fiyatida uygun...
Ever güzelmiş canım civile de bakayım hemen.. mothercare’de de var bu tarz tulumlar ama çok pahalı..
zaten maksimum 3 ay giyecek sonra kış bitecek ve seneye giyemeyecekler..

H&M dekini bende çok beğeniyorum ama mağazada da internet sitesinde de 0-3 aylık bulamadım bende haşa arayıştayım
Bulunca bana da haber ver canım :) ben de az önce pembişim diyince girip baktım hm online siteye ama göremedim

Back