• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım çok iyi oldu bu bilgi yaa çok sağol :))
Tam da böyle bişey almayı düşünüyordum ama kayınvalidem bebeğin hareket alanını kısıtlar dediği için almamıştım, gidip alayım en iyisi :)
Tekrar teşekkürler pembişim

Hey Allahim.... 0-3 aylik bebegin 360 derecede yatagin icindemi dönüyormus? Ayrica... bu üzerinde olsa bile yinede döner rahatca... ayrica ne beli acilio ne sirti ne ayagi ne biseysi :-) yani üsüme üstü acilma riski 0!
Al sen al.. cok memmun kalican :-)

jeliboni jeliboni canım hastane çıkışlarını prematüre mi aldın? Ben karar veremedim. Bi de nerden aldın? Ben hiç 20 li görmedim.
Canım prematüre değil normal yenidoğan hastane çıkışı aldım, 50 cm olandan aldım. Bazı hastane çıkışları 56 cm oluyor ona dikkat ettim sadece.
Bizimkilerin yaklaşık 37. Haftada doğması planlandığı için 50 cmlik tercih ettim. Babymall’den aldım İstanbul yolunda.. Caramell markası kampanyadaydı 20’li set 129 tl. İki kutu aldım. Bol bol yeter bebişlere bence..

Kızlar hastane çıkışı şu şekilde, içindeki her parçayı çekmedim bunların dışında bir de iç zıbınları eldivenleri filan da var..
E elinnorr PembeHelvam PembeHelvam

Eklentiler

• 3B983AA6-C5CA-4E2E-B1CE-A49BEBAC8D0F.jpeg
    3B983AA6-C5CA-4E2E-B1CE-A49BEBAC8D0F.jpeg
    37,2 KB · Görüntüleme: 79
  • E76A8828-5A6F-4262-B8BD-ACEDC248AD54.jpeg
    E76A8828-5A6F-4262-B8BD-ACEDC248AD54.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar hastane çıkışı şu şekilde, içindeki her parçayı çekmedim bunların dışında bir de iç zıbınları eldivenleri filan da var..
E elinnorr PembeHelvam PembeHelvam

Harikaymis canim.. saglikli günlerde kullanin canim.. cok begendim .. :KK36:bulut bebek ve ikizi geliyo kesin belli yani :-) yastigi bile hazir :-)

AYnen ben de bayılıyorum :)) isme kesin karar verirsek her şeyi bulutlu alırım zaten. Bugün farketmeden bulutlu bi nevresim takımı da almışım ama neyse :KK70:

Bi ara english home
Da cok güzel bulutlu battaniye vardi.. duruyomu hala bilmiyorum.. ama cok güzel bence yani isimide bulut olmasada yildiz bulut ay sekil olarak cok hosuma gidiyo bebe kiyafetinde, dekorunda falan..
Sen baygi biseyler almissin anlasilan ;-) fotolarini bekliyoruz.. :-)

jeliboni jeliboni bacaklkya gerek yok bebeler hemen yürümüyo yani dogunca :KK70:(bu isin sakasi ... ) yürüyüp kendi yataktan kalkmaya baslayinca bacaklk rahat oluyo.. kizim suan öyle kullaniyo cünkü,..

Ben fermuarli aldim bak resimide ekliyorum..
ayriyetten kollarida fermuarli cikiyo yani.. pijamasi kalin olunca veya havalar az olsa isinirsa kolsuzda kullanilabilir..bu kis icin insaAllah.. 0-3 ay..
Ayyy bayıldım ben buna ama yaaa :KK200:

Sağol pembiş teyzemiz buralarda vardır herhalde ben bi bakayım :KK51: Ne kadara aldın onu merak ettim :KK64: bide sanki bu tulumu giydirip hastaneye falanda götürülmezmi battaniye niyetine?

Yok bacim.. :-) sen disarsi icin kalinca
Dis giyim tulumu al.. en mantiklisi..
Cünkü cocuklari asiya götürceksin bi kac kez ilk aylarda...
60-70 tl ye bulursun bu tarz uyku tulumu..

Bi ara english home
Da cok güzel bulutlu battaniye vardi.. duruyomu hala bilmiyorum.. ama cok güzel bence yani isimide bulut olmasada yildiz bulut ay sekil olarak cok hosuma gidiyo bebe kiyafetinde, dekorunda falan..
Sen baygi biseyler almissin anlasilan ;-) fotolarini bekliyoruz.. :-)
Canım valla her aldığımı park yatağın içine istifliyorum resmen :)) ne aldım ne almadım ben de bilmiyorum, sadece aldıkça listeden üstünü çiziyorum :-)
En son hepsini bi çıkarıp bakmam lazım :-)
Senin yastığını yerim ben :KK200: çok güzelmiş.. bu arada takımada bayıldım iyi günlerde kullansın paşalarım :nazar::nazar:
Sağol canımm:KK68: raporu bekliyorum hala:sinirli:

Back