- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.801
Canım çok iyi oldu bu bilgi yaa çok sağol :))
Tam da böyle bişey almayı düşünüyordum ama kayınvalidem bebeğin hareket alanını kısıtlar dediği için almamıştım, gidip alayım en iyisi :)
Tekrar teşekkürler pembişim
Canım prematüre değil normal yenidoğan hastane çıkışı aldım, 50 cm olandan aldım. Bazı hastane çıkışları 56 cm oluyor ona dikkat ettim sadece.jeliboni canım hastane çıkışlarını prematüre mi aldın? Ben karar veremedim. Bi de nerden aldın? Ben hiç 20 li görmedim.
Tamam kuzum alıcam katılıyorum sana :)))Hey Allahim.... 0-3 aylik bebegin 360 derecede yatagin icindemi dünüyormus? Ayrica... bu üzerinde olsa bile yinede döner rahatca... ayrica ne beli acilio ne sirti ne ayagi ne biseysiyani üsüme üstü acilma riski 0!
Al sen al.. cok memmun kalican
Sen ver adresi alıp yollayım canım ayıpsın :)))jeliboni hastane cikislarini o fiyata süper almissin..bide 20lik diosun... bendemi gelsem babymall e napsam kiskandim
Kızlar hastane çıkışı şu şekilde, içindeki her parçayı çekmedim bunların dışında bir de iç zıbınları eldivenleri filan da var..
E elinnorrPembeHelvam
Sen ver adresi alıp yollayım canım ayıpsın :)))
Bulut ismine yakınız canım evet bugün ikeadan yastığını da aldım tam olduHarikaymis canim.. saglikli günlerde kullanin canim.. cok begendim ..bulut bebek ve ikizi geliyo kesin belli yani yastigi bile hazir
Cok güzel bulut temali esyalar oluyo ya.. dekordada öyle bayiliyorummmm..Bulut ismine yakınız canım evet bugün ikeadan yastığını da aldım tam oldu
AYnen ben de bayılıyorum :)) isme kesin karar verirsek her şeyi bulutlu alırım zaten. Bugün farketmeden bulutlu bi nevresim takımı da almışım ama neyseCok güzel bulut temali esyalar oluyo ya.. dekordada öyle bayiliyorummmm..
AYnen ben de bayılıyorum :)) isme kesin karar verirsek her şeyi bulutlu alırım zaten. Bugün farketmeden bulutlu bi nevresim takımı da almışım ama neyse
Ayyy bayıldım ben buna ama yaaajeliboni bacaklkya gerek yok bebeler hemen yürümüyo yani dogunca (bu isin sakasi ... ) yürüyüp kendi yataktan kalkmaya baslayinca bacaklk rahat oluyo.. kizim suan öyle kullaniyo cünkü,..
Ben fermuarli aldim bak resimide ekliyorum..
ayriyetten kollarida fermuarli cikiyo yani.. pijamasi kalin olunca veya havalar az olsa isinirsa kolsuzda kullanilabilir..bu kis icin insaAllah.. 0-3 ay..
Ayyy bayıldım ben buna ama yaaa
Senin yastığını yerim benKızlar hastane çıkışı şu şekilde, içindeki her parçayı çekmedim bunların dışında bir de iç zıbınları eldivenleri filan da var..
E elinnorrPembeHelvam
Sağol pembiş teyzemiz buralarda vardır herhalde ben bi bakayımAlayim sanada hemen iki dene kuzummmm...
Sağol pembiş teyzemiz buralarda vardır herhalde ben bi bakayımNe kadara aldın onu merak ettim bide sanki bu tulumu giydirip hastaneye falanda götürülmezmi battaniye niyetine?
Canım valla her aldığımı park yatağın içine istifliyorum resmen :)) ne aldım ne almadım ben de bilmiyorum, sadece aldıkça listeden üstünü çiziyorumBi ara english home
Da cok güzel bulutlu battaniye vardi.. duruyomu hala bilmiyorum.. ama cok güzel bence yani isimide bulut olmasada yildiz bulut ay sekil olarak cok hosuma gidiyo bebe kiyafetinde, dekorunda falan..
Sen baygi biseyler almissin anlasilan ;-) fotolarini bekliyoruz..
Sağol canımmSenin yastığını yerim bençok güzelmiş.. bu arada takımada bayıldım iyi günlerde kullansın paşalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?