2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

8.gün değeri çok iyi maşallah canım, şimdi o değer çifter çifter katlansın inşallah :)
Pazartesi yaz değerini bizlere, bhcg tek başına ikiz olup olmadığını göstermiyor yine de bunu bil tamam mı? Önemli olan ultrasonda kese görünmesi :)
Kasık ağrısı da uyku hali de çok normal, ben ilk 3 ay hep uyudum.. iş yerime yastık götürdüm ciddi ciddi mesai bitene kadar koydum kafamı uyudum

Kızlar bugün alışveriş etabımın önemli bir parçasını daha tamamlamış bulunuyorum.
Eşimle ve ablamla büyük bir bebek mağazasına gittik, bir çok şeyi hallettik.
İkişer tane 20’li hastane çıkışı seti aldım. İçinde yok yok herşeyden ikişer tane var, iki takım aldığım için dörder tane olmuş oldu epey işime yarayacak gibi duruyor.. Bebek havlusuna battaniyesine kadar mevcut pakette..
4 tane biberon aldım, şu dr browns’un gaz yapmayan biberonlarından ve chicco’nun yenidoğan meme hassasiyeti biberonundan..
2 emzik ve emzik kutusu aldım yine chicco..
6 tane ayaklı pantalon ve üst aldım..
2 paket bebek bezi prima premium care, alt açma örtüsü, unibaby ıslak pamuk mendil aldım..
minnak bir tırnak makası aldım nasıl kıyıp keseceksem o tırnakları :)
Sonra 4 takım tulum aldım kışlık..
göğüs pedi aldım..
valla aldım da aldım şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha bitmedi bir sürü şey var alınacak..
insan çok keyifle yapıyor alışverişi yaa sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebeklerimize inşallahh :))

Oh oh alisverisler baslamis harika canim..
saglikli günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah..
Ayakli tulum cok rahat oluyo... he birde uyku tulumu almaya unutma! Ben kizimda hic battaniye vs kullanmadim zaten doktorlarda önermiyo cok tehlikeli.. ben hala uyku tulumu giydiririm kizima...

Kuzum onu sordum da yenidoğan bebeklere uyku tulumu için erken dediler, bebek zaten sürekli uyuyup uyandığı için ve uyku düzeni olmadığı için alma dediler.. zaten bebeği zar zor uyutmuşken bir de tulum giydirmeye kalkarsan zor olur uyanır dediler
Sen ne diyorsun?

Maaşallah güle güle kullansınlar yavruların.bebek bezini içinde kaç tane olandan aldın ne kadara ve yenidoğandan mı aldın. Bende dün gezdim odası ve arabası belli gibi. Elektronik eşyaları nerden alacagıma baktım.5.6 hafta sonra hepsine bir çıkacagız inşallah

Gule gule kullainsallah canım

Babası anca BAKIYORUZ ben ilk kıyafetlerini alacagım dedi. Bende emziklerini aldım.ilk aldığımız hediyeleri yavrularımızın

Eklentiler

• _20171210_115824.JPG
    34,7 KB · Görüntüleme: 67
  • sketch-1512899613981.png
    259 KB · Görüntüleme: 66
  • _20171210_115708.JPG
    42,8 KB · Görüntüleme: 65

oo baya seyler almıssınızz :) ay en guzelıde bu alısverısler bıtıyor ınsan sankı daha bı heycanlı ve gun sayar oluyor :) ben bazen bitti diye uzuluyorum ama annem fuzılı almıcaksın dedı
buyuduklerınde zaten bol masraflı olcaklarmus falan fıstık sende tadını cıkar alısverısın canım

Ay cok datluuuu tombisim... saglikla kullanmayi nasip etsin rabbim...

aynen pembikim bende cok begendımm tesekkur ederm inşallah canım

Evet canım biz üçümüzde haziran tüp bebek topiğinden:) inşallah Allah gönlüne göre verir canım güzel haberlerini bizimle paylaş dualarımız seninle

Ohh hayırlı olsun dünürüm :) çok güzel oluyor o alışveriş yaa ben 2gün aldıklarıma bakıp durmuştum :)) fotoğraf bekliyoruz ama sendende bayada herşeyi halletmişsin senin aldıklarına bakınca benim eksikleri gördüm :) bu arada 20li hastane çıkışı ilk defa duyuyorum 5li yada 10lu biliyorum hep.. iyi günlerde kullanın tatlım sağlıkla sıhhatle

Ben aksamlari hep uyku tulumu kullandim canim.. dogdu dogali... Uyutmadan önce giydirdim hep.. yattigimiz odanin sicakligi biz kisin hep 18-20 derecede tuttuk.. en saglikli derecede uyumasi icin bu derece önerilio.. asla kalorifer yakmadim uyurken..
yine sen bilirsin ama burdaki doktorlar asla battaniye yorgan vs hiiic önermiyorlar.. cok tehlikeli Allah korusun.. yatagini bile sakin yünden falan yaptirma.. bebelere özel yataklar oluyo.. onlardan al.. ve ayrica yatagin icinde ne yastik nede baska bisey bulundur...

Bide ne demekmis öyle uyku düzeni yok.. Alla Alla yaaa belki benim pasalarim paso uyucak annelerine hiiiic eziyet etmicek... cok biliyo bizim milletimiz.. Her uyudugunda giydir demiyorum gündüz zaten gözünün önünde bebeler ben gece icin diyorum sende uyurken..

Son düzenleme:
Canım prima premium care 68’li paketten aldım tanesi 22 tl idi. Yenidoğan 1 numarasını aldım 0 almadım..
Evet 5-6 hafta sonra başlaman iyi olur çünkü insan başlayınca kendini durduramıyor :)) bugün de gittim ikeayı fethettim ordan aldım bir sürü şey.. Biri beni durdursun
Gule gule kullainsallah canım
Sağol kuzum :)
Evet boooll bol tadını çıkarıyorum canım, ben sürekli aman eksik bişey kalmasın modunda elimde listelerle dolaşıyorum :)

Sağol kuzum.. evet ben de başta sepete 10lu takım atmıştım iki paket. Sonra bi baktım 20’lisi var ve içinde yok yok herşeyden ikişer takım koymuşlar. E malum ikiz oldukları için daha uygun geldi ondan aldım iki kuu, fotolarını atarım sonra :)

Ay sorma millet sürekli bişey söylüyo.. ben de uyku tulumu alayım dedim ama bacaklı kollu olanlardan mı alsam yoksa düz fermuarlı mı alsam bilemedim.. ama dediklerin gayet mantıklı canım ben de sana katılıyorum..

jeliboni bacaklkya gerek yok bebeler hemen yürümüyo yani dogunca (bu isin sakasi ... ) yürüyüp kendi yataktan kalkmaya baslayinca bacaklk rahat oluyo.. kizim suan öyle kullaniyo cünkü,..

Ben fermuarli aldim bak resimide ekliyorum..
ayriyetten kollarida fermuarli cikiyo yani.. pijamasi kalin olunca veya havalar az olsa isinirsa kolsuzda kullanilabilir..bu kis icin insaAllah.. 0-3 ay..

Eklentiler

• 00B6E3E5-A1D2-455E-8EB2-80586DF30617.jpeg
    18,2 KB · Görüntüleme: 72
  • F26A7107-1C13-4988-B30F-6202F8E781BA.jpeg
    28,2 KB · Görüntüleme: 64
Canım çok iyi oldu bu bilgi yaa çok sağol :))
Tam da böyle bişey almayı düşünüyordum ama kayınvalidem bebeğin hareket alanını kısıtlar dediği için almamıştım, gidip alayım en iyisi :)
Tekrar teşekkürler pembişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…