2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Offff hiç iyi geçmedi kontrol kızlar kızlarımın gelişimleri geri biri 3hafta geri biri 2hafta geri çıktı doktorun morali çok bozuldu iki haftada bir görüşelim artık dedi 18inde birdaha gidicem ciğer geliştirici iğne yapacak aralık ayını sağsalim çıkartalım dedi bol bol yatıcaksın devamlı soluna yatıcaksın sakin yavaş yaşıcaksın bol bol besleneceksin dedi tuzu kes hamur işinden uzak dur dedi tabi benim tansiyon üzüntüden fırladı bianda eve geldiğimden beri ağlıyorum durduramıyorum kendimi

Canim benim gecmis olsun...
kordondaki akisimi kontrol ettimi? Aceba ondan mi kaynakli.. perintalog mu doktorun? Bi detayliyada girseydin eger öyle degilse..
Plasenta icin ne dedi? Kireclenme falan yoktur insaAllah..

Hersey güzel olucak insaAllah.. bol bol dua dua dua..
Sana simdi bol dinlenme ve iyi beslenme lazim... ayrica moralini yüksek tutmalisin bebislerin etkilenmesin canim benim...

Son düzenleme:
sağol canım inşallah güzel olacak bundan sonra, plesanta gayet iyi, suları normal, beslenme damarları normal, bir sıkıntı Yok şükür onlarda ama küçükler işte 825 gr - 689 gr bakalım bu iki haftada Ne kadar beslicem bundan sonra besiye çekicem bakalım

Canım doktorunun dediklerine uy bol bol dinlen bakalım bi dahakikontrole iyi haberler alırız inşallah

Canım hiiiç üzülme, Allahın izniyle tosuncuk hallerini de görcez pıtırcıkların :)
Bundan sonra bütün önceliğin bebeklerin tamam mı? Gezmek yorulmak ve stres yapmak yok, şurda kaldı 2 ayımız. Bu süreçte sen bi güzel beslersin yavrularını.
Kontrollerinin zaten iki haftada bir olması gerekiyordu sonunda olmuş :)
Bak benim bebeklerimden birinin beslenme damarı eksik o yüzden itimam gösteriyorum, sen de öyle yaparsın bundan sonra.
Her gün yenecek besinler: muz, ceviz ve kaşar peyniri. Bunları lütfen atlama evinden eksik etme. Bebeğe en çok bunlar kilo aldırıyor unutma. Ve protein ağırlıklı beslen. Et ye, balık ye, günde 3 bardak süt iç, hsşlanmış yumurtayı ihmal etme..
Bir dahaki kontrole kadar bu dediklerimi yap jelibon teyzeleri söylemişti diyeceksin emin ol :)

Lütfen canını çok sıkma. Senin moral bozukluğun yansıyor bebişlerine. Doktorunun ve buradaki deneyimli arkadaşların önerilerini dikkate al.
Ben perşembe günü kardiyologa göründüm. Senelerdir ekg çekildiği halde tespit edilememiş ciddi bir kalp sorunum varmış. Doktor keşke bunu gebe kalmadan önce tespit edebilseydik dedi. Tetkikler devam ediyor. T4 çok yüksek cıktı vs. Daha önce de yazmıştım hatırlayacaksın. Ilk günden beri gürültülü başladığı için her anim tedirginlikle geçiyor. Doktor bunları söyledikten sonra bütün gün karin ağrısı ve mide bulantısı ile geçti. Dün bebeklerimi ultrasonda görünceye kadar neler yaşadığımı ben biliyorum eşim de tanik oldu.
Stres bebekleri çok daha fazla etkiliyor. Bunu bir kez daha anladım.
Elimizde değil biliyorum ama kötü durumlar karşısında yine onların iyiliği için moralimizi yüksek tutmalıyız.
Biz de ıyi olacağız, bebeklerimiz de.. lütfen ıyi ol...

Bu yönden problem olmamasi bile güzel canim.. o yüzden bundan sonra sen missss gibi besleniyorSun bol keci sütü iciyorsun...ayaklarini uzAtip ne biryere ckkiyorsun .. nede is yapiyorsun anlastik mi?
Ayrica lütfen cok moralini bozma.. tabiiki üzücü bi durum ama inan stres üzüntü o kadar yansiyor ki bebeklere... o kadar anliyorlar ki.. o yüzden elinden geleni yapicaksin artik... gerisi Rabbimin emanetinde hiiiiic endiselenme... tamam mi canim..

İnşallah canım inşallah tosuncuk yapıcaz kızçelerimi :) cevizle muzu sevmiyorum ama bundan sonra düzenli yiyeceğim onlarıda sütü içiyorum allahtan şimdi hedefim günde 1lt süt :) yoğurt ve eti daha çok tüketmem gerekiyor sanırım pööf çok sebzeciyim ben gözüm karnabahar brokolide:) ama yok şu iki hafta daha çok dikkat edicem bakalım nasıl değişecek kilo alımları görücem arkadaşımla konuşmuştum bu akşam geliyorlar eşinin tuttuğu bütün çinekopları bana getireceklermiş bol bol fırında pişirir yersin dedi 40tane balık 2haftada bitirirmiyim acaba :))

Canım sanada geçmiş olsun Rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bende iltihaplı romatizma hastası olduğum için 3ayda bir düzenli ekg çekiliyor şükür bi problemimiz Yok, sende dikkat et kendine

Canim cok cok.gecmis olsu.. doktorun be buradaki kizlari dinle emin gececek ve hersey yoluna girecek. Sen moralini yuksek tut. Dua eden bir suru teyzesi var. Hersey yoluns girecek inşallah.

Rabbim yavrularına hayırlı uzun ömür versin inşallah. Üzme kendinide inşallah herşey güzel olacak.

öncelıkle su aglayan smıllerı bır kenara atıyoruzzz
moralımızı bozan kisilerden olaylardan kendımızı uzak tutuyoruzz
kusacak olsak bıle cevız süt kasar yumurta yogurdumuzu duzenlı tuketıyoruz

bak bakalım ozaman neler olacak

canım benım ınankı ben hamıle olmadan once şişe şişe süt içen biriydim... ınan hala ıcıyorum ama vallahı artık kusma noktasına gelıyorum hele o cevızı yerken bayılcak gıbıyım... ama sırf bebeler ıcın ıskencede olsa zorluyorum kendımı. kendıne leziz süpperr bir menü yap ! unutuyormusun ? alarm kur 13:00 cevız kuruyemıs saatı 16:00 bır kase yogurt saati.. misal verdim.... cozumu olmayan bır durum ıcersınde degılsın bunaada şükür.... daha dıkkatlı olacaksın ve sonuc mukemmel olacak ınsllah

Hepinize teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız bugün öğlenden akşama 2bardak süt, 1kase yoğurt, bir elma, 1muz ve ceviz fındık tükettim akşam safi et ve yanında brokoli hadi bakalım şimdide kilo almasınlarda göreyim hanfendileri şimdiye kadar hiç bukadar çok şey yememiştim midemin büyüdüğünü hissettim resmen Tombuldut söylediklerini harfiyen uygulayacağım ve ilk defa bugün bulaşık toplamanın dışında hiçbir iş yapmadım yedim içtim yattım bundan sonra böyle

jeliboni PembeHelvam Dmrz Kızlar sizi çok öncelerden hatırlıyorum nedense transfer zamanından galiba öncelikle hepinize hayırlı olsun pozitiflerinizi duymuştum ama rabbim ne güzel çift çift vermiş inşallah benim de ikizlerim olur 10 gün once transferim oldu perşembe günü öğrendim pozitif olduğunu benim için de dua eder misiniz

Sevmesen de zorla yiyeceksin canım 2 ay sıkacaksın dişini bebişler için yapacak bişey yok :))
Şimdiden yarasın tosbişlere :)
Canım evet doğru hatırlıyorsun üçümüz de aynı topikteydik çok şükür yollarımız hala devam ediyor :)
Senin bebeğin de hayırlı uğurlu olsun kaç çıktı bchg? İnşallah seni de bu topikte aramızda görürüz :)

Ay biz neymisiz cok sükür rabbim bizi nimet hazinesinden cift cift verdi.. sanada insAllah nasip olsun canim.. bu gruba sende insaAllah dahil ol..
Pozitif sonucun hayirli olsun..

Ay biz neymisiz cok sükür rabbim bizi nimet hazinesinden cift cift verdi.. sanada insAllah nasip olsun canim.. bu gruba sende insaAllah dahil ol..
Pozitif sonucun hayirli olsun..
Sağolun kizlar inş çok dua ediyorum 8. Gün 133 çıktı bugün verdiğimi pazartesi öğreneceğim heyecanliyim yine kasık ağrılarım çok fazla ama göğüslerimde şişti inş iyi olur bende sizin gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…